761

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

Bixuose zinoma :] ten kaip sakant galima pasitusinti taip kad kelias dienas i prieki daugiau nieko nebesinores ;D

Kodel vaiva galvoja kad as varau ant jos nagu? yikes

762

Todel kad juos neaiskiais pavadinimais sakai ant jos nagu... suprantu  kad jie ne visiems patinka...
Ka manot apie tai Rudaakiai melagiai? juk taip nera, okaip jums tai atrodo?

763

Nee zinoma kad jie neeeeeeeemelagiai! Taip ir nekitaip, kitaip but net negali. Ka tu cia sau galvoji? big_smile Rudaakiai melagiai ??? Pirma karta girdziu ;D ;D ;D Is kur tu cia kazi istraukei? Nu cia dabar.. kas toliau? Amerikieciai hamburgeriu naikintojai? ;D pft.

Kas zino kiek dar lis musu Lietuvelej? Pasiilgau saules ;(

764

Girdejau kad turi atsilti...bet juk tiek beliko tos vasaros...
Smilkalu kvapas kuris tau patinka?o gal visai nepatinka smilkalai?

765

Smilkalai patinka. Man labiausiai kvepia egzotinių miškų ir apelsinų.
Ką valgai pusryčiams?

766

priklauso nuo ryto siaip visada yra arbata, ar sumustinukas ar varskes desertas.. tokie mano pusryciai..bet pastaruoju laiku nebesinori ryte valgyti isgeriu arbatos smile
Be kurio maisto produkto ar gaminio neisivaizduoji kad isgyventum(cia perkeltine prasme zinoma..)?

767

Kur yrodymai,kad kiaušinis? big_smile

768

Dovile, 15 пишет:

Kur yrodymai,kad kiaušinis? big_smile

nesupratau...:?

769

Ar mėgsti gaminti valgyt? smile

770

nemegstu,bet va pasigirsiu kad katik gaminau valgyti..tai kaskodel labai daug dumu visam name.. nors neprikepinau viskas gerai smile kas nori krabu lazdeliu tesloje?
Kokia spalva megstamiausia?ir kodel tau ji patinka?man tai zydra,ir rubu daug tokiu smile

771

m kaip tik valgyt užsimaniau...
Nu va mano irgi žydra, dar raudona tokia nieko. Šitų spalvų rūbų daugiausia ir turiu smile O kodėl patinka tai nežinau.. Tiesiog labiausiai mėgstu ir tiek smile
Kokios veislės šunis labiausiai mėgsti? O gal iš vis šūnų nemėgsti?

772

oi :|suniukai tai, ko labiausiai visad norejau ir noriu :pcia klausimu klausimas, kuris ir turejo buti butent man :Dvisi suniukai faini, isskyrus tuos, kurie ten mazesni uz kates :?as tai noriu vakaru skotijos baltojo terjero :)kadanors tikrai turesiu big_smile
na, ir kaip praleisit ilgaji savaitgali?nes mane tai jie uzkniso hmm

773

kad as neskiriu savaitgalio nuo paprastos dienos,nes esu namuose ir is vieno kampo i kita...
Kodel visada per olimpijada kai lietuviai turi dalyvaut nerodo,o kai kitos salys rodo?m?

774

turbut ruskiai jau puola ;D;D;Dnzn, kad maziau nervintumemes, turbut todel ir nerodo big_smile
kodel siemet sumazejo stojanciuju :?

775

Ingrida> sitokio dalyko nezinau,bet kiti zmones pasidare sau atostoga ir nestojo man tuo geriau nes as istojau smile
megstamiausias uzsiemimas?

776

na joooo...cia klausimas ne blondinems sakyciau ;D
kodel labai norisi rukyti butent tada, kai neturi cigareciu ? big_smile

777

gerai, kad dvi pries tai pasisakiusios paneles (Egluze, paneles big_smile  ) abi blondines :Dpuikiai sutars, manau big_smile
todel..todel, kad visad nori to, ko neturi ;Do kai turi, tai nlb ir reikia..tik rukai todel, kad turi big_smile:D:D
kodel siandien apsiniauke?Sulija sake bus karsta ;D

778

Ingrida> niekur neapsiniauke,o lauke silta smile
Egle>pries blondines kaska?m?
Ar galetum nusikusti plaukus? ar yra kilus tokia mintis?

779

Vaiva tikrai nieko pries ,nes pati tokia ;D
O plaukus buvau nusiskutusi ir ne viena karta big_smile kazkada tokia mada buvo ;D ir zinok visai tiko big_smile o koks patogumas big_smile nei suku nereikia nei sampuno ;D
kiek galima suvalgyt obuoliu ant tuscio skrandzio ???

780

ei, Egluze, rimtai buvai nusiskutus :?cia kur nusiskutus buvai? :Dvakar maciau panele kokiu 0,5 mm plaukais..labai graziai atrode :)svarbu, kad tiktu ir zmogus gerai jaustus, manau...bet ne man tas klausimas big_smile
kazkas obuoliu persivalge :Dna, nzn nzn...bet pvz yra obuoliu dieta, tai juos vien ir bevalgai..zinau, kad 1kg virsyt negalima :Dbet cia turbut del kcal..tai va, jei vemsi, tai tik ne ant musu ;D
kiek vaiku norit turet? big_smile