781

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

2 noriu turet bet as turesiu 3  tai zinau nes bus man dvynukai smile
Ar tavo intuicija daznai pasitvirtina?

782

taip, daznai :)daugiau jokiu komentaru big_smile (ai, sakiau kad Linelis po 3 metu ves, paziuresim big_smilewink  )
Vaiva, nepavydziu, net 3 big_smile
ka darytum jei gatveje uzpultu mergos big_smile

783

ka ka..uzpulciau as jas.. smile nes as tokia karinga ant tokiu dalyku.. em aa :? tesybe bus ;D
o del 3 tai saunu as visada norejau kad tureciau dar broli ar sesute uz save mazesne...saunu man..
Vaikystes draugai patys brangiausi?

784

Žinoma, juk su jais ir praleidi daugiausia laiko. Visos smagiausios akimirkos...
Kokia jūsų mėgstamiausia arbata? smile

785

ta kuri skani o jei rimtai renkuosi vaisines arbatas.. kinroziu..nemegstu zalios nes man ji per karti vos ne kiaulpienes...
Ar tikite  tai jei kregzdes zemai skraido lis? ar jei juodas katinas praeina blogai?

786

su kregzdem tai cia jau nzn nzn :Dblogai jei jos skraido, nes jos turi vaziuot..ai, mes cia apie paukscius ;D tai taip, dazniausiai lyja, kai jos taip skraido..o del katinu, as visad sakau, kad tada man bus laime ir nieko nenutinka tongue
uz ar pries suniuku kakuciu rinkima? big_smile

787

as ir uz..anglijoje ne karta maciau toki vaizdeli kai uiforumuoti vyrukai eina su sunim ir toki karsta garuojanti paiima ir ideda i maiseli..pirma turi pasirupinti tokiom siukslinem..paskui baudas tikrai deti o ne tai kad negalima..
Ar zinai bent viena zmogu kuri nubaude uz viesa rukyma? as negaliu pakest kai esu koncerte ir salia manes traukia prima.. ir ka as dustu ..

788

nu as irgi maciau, kai kelionej buvau..nepykit, bet man juokingai atrode tas visas rankiojimas :Das nesakau, kad gerai kai visur ten pridaro jie, bet tai aiksteles tam yra, o jei ner salia, tai tegu neaugina gyvunu :?
nea, nezinau tokio...tai pasiulyk uzsitraukt geresnes cigaretes, kai duos i nosi, kvapo tikrai nebejusi ;D
tai kaip atsventet Zolines? big_smile

789

Ingrida> del tu rankiojimu mums tai neiprasta, as tai is vis danai su tokiu vaizdu kaip susirdavau tai kaskaip naturalu,bet kaskaip lietuvoj jei taip pamatyciau jauciu akys zemiau zemes butu..nes lietuviams tai zema daryti ir suo seimos narys kuriam viska galima...gerai eini pasivaikstineti ir reikia pereiti koki skersgatvi o jame tiek uzminuota kad reikia ziureti i apacia o ne i aplinka...
Rukymas,na del cigareciu geresniu tai ka zinau  jei yra viesai uzdrausta tai kas po velniu ta viesa vieta tada? m paaiskinkit man blondinei :?
Zolines? nu jau ko dar sugalvosi nesvenciu as jokiu zoliniu paprasta diena ir tiek...
Klausima neuzduodu nes noriu paaiskinimu i mano iskeltus netiesioginius klausimus..

790

vaje, kas per pasipiktinimai :Dgerai, pasiraitoju rankoves,kurios jau ir taip virs alkuniu ir kimbu i klaviatura (mama ir taip sake, kad sekretore galiu but big_smile o sese, kad tiek, kiek as prirasau per diena, ji per metus neparaso big_smile  )tai va :pna, as rinkciau visa ta s, bet tai dar mums toli iki to, o kad visi rinks tai tikrai nemanau...pas mus per daug gamtos :Dva, kur vien cementas, tai jau labiau pasistebi visi tie dalykai big_smile
na, viesa vieta...as tiksliai to istatymo nepamenu, reik pagooglint...nu va, radom big_smile"Todėl Europos Parlamentas ragina ES šalis „per dvejus metus visiškai uždrausti rūkyti visose uždarose darbo patalpose, įskaitant maitinimo įstaigas, ir visose ES uždarose viešosiose įstaigose ir viešojo transporto priemonėse“. Jei visos ES šalys to nepadarys pačios, Europos Komisijai siūloma iki 2011 m. pasiūlyti teisės aktą dėl darboviečių apsaugos nuo rūkalų. Deputatai pažymi, jog šalyse, kuriose visiškai buvo uždrausta rūkyti maitinimo įstaigose, šių įstaigų apyvarta iš esmės nesumažėjo." (saltinis:http://www.balsas.lt/naujiena/172514)as tai pamenu, kad kai nuejau i kluba, po to draudimo..ir isejau, sakau, kad kazkas ne taip :Dogi nedvokiau, va tas buvo keista :)negrauze akiu ir panasiai...
na, as tik paklausiau...gal kas svencia, pvz :Djuk kai isgert nori, tai kiekviena diena svente ;Djuokauju..juk visvien turbut kokiu renginiu buvo :?
na, klausimas...kuri blogybe didesne:rukymas ar alkoholis? smile

791

manau kad alhogolis,bet ir rukymas ne prie sventuju nes jie nuodija aplinkinius..net susimaisiau tai kuris cia geresnis..ei tiek to visi geri ;D
taip Skuode buvo kaskokia svente Geliu paradas Dambrauskis turejo koncertuot net nezinau...
Ar pritari nuomonei,jei rukai ir geri turi daug draugu?o jei ne tai neee

792

kas cia per nuomone ;D;D;Dvisiskai nepritariu :Dbeto, tie kas geria kartu, tai kokie jie ten draugai..is tuso i tusa eina ir net vardu nezino vienas kito :Dzinau as tokius draugus...zinai,teko menininku blevyzgu pasiklausyt big_smile
kaimas ar miestas?gimtine ar svetimas, bet sirdziai mielas miestas?

793

vaikyste manau butinai kaimas...nezinau gal todel kad as cia augau ir zinau kad kaime saugiau vaikams...miestas gerai bet ne visada,man per daug kartais triuksmo,ir nera pabegti nuo zmoniu kur..

Ar tiki ateiviais? ir kad yra planeta kur gyvena zmones na gal ne zmones o kaskas panasaus..

794

Auris, 21 пишет:

> Maciau kungfu panda ir supratau kad issvaisciau 2 val savo brangaus gyvenimo ;D ;D Tiek to.. ne pirmas ir nepaskutinis kartas.

Užregistruotas atsakymas

Olimpiada užsidaro ar patenkitnti ?

795

nesitikejau tiek medaliu, tad esu labai patenkinta smile
na, ar laukiat mokslo metu pradzios?pagaliau baiges tingine vasara ir kibsim i darbus :::035(ne tik lankantiems svietimo istaigas big_smile  )

796

Viena klausima turiu: kaip sukurti tema forume? Pazadu, kad nesamoningu temu nedarysiu... ;-) :-)

797

vaiva kaip gyvuoji

798

ji ne vaiva, o Vaiva tongue ir netersk cia temos :?

799

Arturai>puikiai,o tu?( atsakymo laukiu blevyzgose,oki?)
Ingrida> tik be pavydo scenu..ir aciu uz didziaja raide smile

Ka manote apie projektus kurie atsidare vakar? as tai manau kad per tv3 rodomas tai Valinsko atsibodes ir toks jau kaip nudevetas nieko idomaus..o per Lnk patiko sokejos...

800

Aciu...