Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų
atsakiau kaip sugebejau... tiesiog toks mano budas... as visai neskyriu kur melas kur tiesa todel ir laikau save patikle kvaile... jei netikeciau butu kitaip bet tikiu...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 44 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
atsakiau kaip sugebejau... tiesiog toks mano budas... as visai neskyriu kur melas kur tiesa todel ir laikau save patikle kvaile... jei netikeciau butu kitaip bet tikiu...
kaledu senelis dar vis gyvas !!!!! ))))))))))))
Alesia, 21 parašė:atsakiau kaip sugebejau... tiesiog toks mano budas... as visai neskyriu kur melas kur tiesa todel ir laikau save patikle kvaile... jei netikeciau butu kitaip bet tikiu...
kaledu senelis dar vis gyvas !!!!!
))))))))))))
Tik kur jy vasara rast? O laplandijoj persalta...
Marius, 22 parašė:Alesia, 21 parašė:atsakiau kaip sugebejau... tiesiog toks mano budas... as visai neskyriu kur melas kur tiesa todel ir laikau save patikle kvaile... jei netikeciau butu kitaip bet tikiu...
kaledu senelis dar vis gyvas !!!!!
))))))))))))
Tik kur jy vasara rast? O laplandijoj persalta...
shaldytuve slepiasi... ten neshalta...max -1 ..:D
Mariau, negi buvai sutikes kaledu seny saldytuve? :V
Dauk alkoholio pakeli...
daug pakeliu, bet ne viska ishgeriu..:)
galima klausima?? kada pasaulio pabajga bus???
o tu nori pasaulio pabaigos :? cia priklauso man regis nu to ka isgersi ;D tada ir bus pabaiga ;D
ne bus pabajgos..bus tik galvos skausmas..:)
nu kaip kam ;D
klausimelis:kas yra kojines?
kojines?? taj drabuzhis kuri rejk uzhsidet ant abieju koju..bet dazhniausiaj uzhsidedi tik viena...o kita dar paieshkot rejkia..:)
nea tai yra purvinu koju sleptuve
hmmmm....taj sakaj slepi savo purvinas kojas?/:D
Mariau, priklauso nuo to, ka tu vadini pasauliu?..:D o seip tai yra tema cia apie pasaulio pabaigas (jei ne kelios, kaip cia iprasta;D )
o kojines yra grazi aprangos detale;D bent jau maniskes tai beveik visada spalvotos buna;D
matau cia jum linksma ))
ei as ir noriu paklausti ;DD
wat....is kur atsirado keiksmazodziai? ;DD
geras klausimas ir kas i ji atsakys?
kaip zmogus vytesi taip ir kalba kazkam atrode vienas ar kitas zodis negrazus ir t.t. siaip googlej yra geru straipsniu pasiskaitykit
kai atsirado pirmieji **** juos uzhsinorejo pavadinti kitaip nei normalius zhmones, taip atsirado keiksmazhodzhiai. klausimas ish ku atsirado alesia21?
is ten pat is kur ir visi dar atsirado naudojant ta pati buda
kai atsirado pirmieji **** juos uzhsinorejo pavadinti kitaip nei normalius zhmones, taip atsirado keiksmazhodzhiai. klausimas ish ku atsirado alesia21?
o tau klaysimas ne kilo is kur tu atsiradai? Na jei nori zinot tai tai galiu papasakot mano mama su teciu vienas kita mylejo....ir po 9 menesiu gimiau as tik va su vardu keblumu buvo ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 44 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų