101

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

Klausimas: kaip sekasi? ;D ;D ;D

102

laaaabai puikiai big_smile
o kaip tau :?
klausimelis: kas uz 100euru istirptu kiekvieno vyro glebyje:D

103

viskas tvarkoje tik pasistenkt reikia

104

mmmmmmmm nezinau. o kas?

105

Man irgi sekasi kuo nuostabiausiai wink

Vyro glėbyje ištirptų daug daug ledų už 100 eurų tongue big_smile

106

merginos big_smile, gi Snieguole istirptu big_smile

107

O nuo kada Snieguolė kainuoja 100 eurų? :? big_smile

108

cia toks klausimas ir atsakymas big_smile o Snieguracka tai ta is pasakos o ne siaip bet kokia Snieguole big_smile

109

o sneguole is pasakos dar galima ir nusipirkt?

110

tai matyt :? kad zmones sugalvojo toki bajeri big_smile

111

klausimas >>> kodel as TUNDRA ir pastoviai nepaziuriu kokias alyvuoges perku, ir jau 2 karta nusipirkau su kauliukais :? KODEL?????????? << klausimas didysis :V

112

Nijolė, 20 parašė:

klausimas >>> kodel as TUNDRA ir pastoviai nepaziuriu kokias alyvuoges perku, ir jau 2 karta nusipirkau su kauliukais :? KODEL?????????? << klausimas didysis :V

Toks jau tavo, mergyt, likimas matyt.. wink

113

Alesia, 21 parašė:
Tomas, 27 parašė:

kai atsirado pirmieji **** juos uzhsinorejo pavadinti kitaip nei normalius zhmones, taip atsirado keiksmazhodzhiai. klausimas ish ku atsirado alesia21?

o tau klaysimas ne kilo is kur tu atsiradai? Na jei nori zinot tai tai galiu papasakot mano mama su teciu vienas kita mylejo....ir po 9 menesiu gimiau as tik va su vardu keblumu buvo ;D tongue

Nu jo varda tai tau galinga parinko. O mane tevai nupirko parduotuveje jie man visa laika ta sako. O ash ir tikiu net ir dabar kazhkaip labai itikinamai atrodo.

114

ar imanoma su malunspariu padaryti mirties kilpa? ;]]

115

Giedrė, 15 parašė:

ar imanoma su malunspariu padaryti mirties kilpa? ;]]

Vienam zaidime as padarau :::036 tikriausiai ir realiai galima, nes zaidimas realistinis smile

116

tikrai idomus klausimas, bet man kazkaip neimanoma atrodo smile

117

manau kad ne su visais malaunsparniasi galima :? tik tam tikri sraigtasparniai gal (tarimas)--/APAČ/ TAI Laisvai nes pritaikiti kariniams veiksmams, manevrams  smile

118

Tomas, 27 parašė:
Alesia, 21 parašė:
Tomas, 27 parašė:

kai atsirado pirmieji **** juos uzhsinorejo pavadinti kitaip nei normalius zhmones, taip atsirado keiksmazhodzhiai. klausimas ish ku atsirado alesia21?

o tau klaysimas ne kilo is kur tu atsiradai? Na jei nori zinot tai tai galiu papasakot mano mama su teciu vienas kita mylejo....ir po 9 menesiu gimiau as tik va su vardu keblumu buvo ;D tongue

Nu jo varda tai tau galinga parinko. O mane tevai nupirko parduotuveje jie man visa laika ta sako. O ash ir tikiu net ir dabar kazhkaip labai itikinamai atrodo.

hahaha kaip juokiga tuoj numirsiu is juoko smile)

mano klausimas toks kas geriau vienatve ar isdavyste?

119

geriau jau isdavyste, paskaudejo ir tada praeina wink o vienatve gali ir ilgiau trukt big_smile

120

Nijolė, 20 parašė:

pasakyciau pasizek ar kauliukai ispiauti :::818 ,bet ne tame reikalas tikraiausiai uzsigalvojai ir tiek big_smile ,be to nelaikai tuo tarpu svarbos jas apzet ar paklaust pargdavejo apie preke neutral manau kitakart pazesi atiziau, nes pavargsi kauliukus traukti is alyvuoges visalaik big_smile as ir uzsigalvoju ir klystu :::818 arba kas uzkalbinsa pasako komplimenta ir einu kaip persautas po autobuso ratais ;D