Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Klausimas: kaip sekasi? ;D ;D ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 44 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Klausimas: kaip sekasi? ;D ;D ;D
laaaabai puikiai
o kaip tau :?
klausimelis: kas uz 100euru istirptu kiekvieno vyro glebyje:D
viskas tvarkoje tik pasistenkt reikia
mmmmmmmm nezinau. o kas?
Man irgi sekasi kuo nuostabiausiai
Vyro glėbyje ištirptų daug daug ledų už 100 eurų
merginos , gi Snieguole istirptu
O nuo kada Snieguolė kainuoja 100 eurų? :?
cia toks klausimas ir atsakymas o Snieguracka tai ta is pasakos o ne siaip bet kokia Snieguole
o sneguole is pasakos dar galima ir nusipirkt?
tai matyt :? kad zmones sugalvojo toki bajeri
klausimas >>> kodel as TUNDRA ir pastoviai nepaziuriu kokias alyvuoges perku, ir jau 2 karta nusipirkau su kauliukais :? KODEL?????????? << klausimas didysis :V
klausimas >>> kodel as TUNDRA ir pastoviai nepaziuriu kokias alyvuoges perku, ir jau 2 karta nusipirkau su kauliukais :? KODEL?????????? << klausimas didysis :V
Toks jau tavo, mergyt, likimas matyt..
Tomas, 27 parašė:kai atsirado pirmieji **** juos uzhsinorejo pavadinti kitaip nei normalius zhmones, taip atsirado keiksmazhodzhiai. klausimas ish ku atsirado alesia21?
o tau klaysimas ne kilo is kur tu atsiradai? Na jei nori zinot tai tai galiu papasakot mano mama su teciu vienas kita mylejo....ir po 9 menesiu gimiau as tik va su vardu keblumu buvo ;D
Nu jo varda tai tau galinga parinko. O mane tevai nupirko parduotuveje jie man visa laika ta sako. O ash ir tikiu net ir dabar kazhkaip labai itikinamai atrodo.
ar imanoma su malunspariu padaryti mirties kilpa? ;]]
ar imanoma su malunspariu padaryti mirties kilpa? ;]]
Vienam zaidime as padarau tikriausiai ir realiai galima, nes zaidimas realistinis
tikrai idomus klausimas, bet man kazkaip neimanoma atrodo
manau kad ne su visais malaunsparniasi galima :? tik tam tikri sraigtasparniai gal (tarimas)--/APAČ/ TAI Laisvai nes pritaikiti kariniams veiksmams, manevrams
Alesia, 21 parašė:Tomas, 27 parašė:kai atsirado pirmieji **** juos uzhsinorejo pavadinti kitaip nei normalius zhmones, taip atsirado keiksmazhodzhiai. klausimas ish ku atsirado alesia21?
o tau klaysimas ne kilo is kur tu atsiradai? Na jei nori zinot tai tai galiu papasakot mano mama su teciu vienas kita mylejo....ir po 9 menesiu gimiau as tik va su vardu keblumu buvo ;D
Nu jo varda tai tau galinga parinko. O mane tevai nupirko parduotuveje jie man visa laika ta sako. O ash ir tikiu net ir dabar kazhkaip labai itikinamai atrodo.
hahaha kaip juokiga tuoj numirsiu is juoko )
mano klausimas toks kas geriau vienatve ar isdavyste?
geriau jau isdavyste, paskaudejo ir tada praeina o vienatve gali ir ilgiau trukt
pasakyciau pasizek ar kauliukai ispiauti ,bet ne tame reikalas tikraiausiai uzsigalvojai ir tiek
,be to nelaikai tuo tarpu svarbos jas apzet ar paklaust pargdavejo apie preke
manau kitakart pazesi atiziau, nes pavargsi kauliukus traukti is alyvuoges visalaik
as ir uzsigalvoju ir klystu
arba kas uzkalbinsa pasako komplimenta ir einu kaip persautas po autobuso ratais ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 44 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų