Re: Grazuoliai
Karolina, nepapyk, pajuokavau netinkamai... :V
>> Mantai, as save priskirciau prie paprasto "sliekelio", kuris kartais pasikeles buna kai isgeres arba negaves "malku"... :V
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Grazuoliai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
>> Mantai, as save priskirciau prie paprasto "sliekelio", kuris kartais pasikeles buna kai isgeres arba negaves "malku"... :V
am o tu sigitai sportoji cia tavo foto ? mano avataras tj ten mano rankute ;D
daili rankutė
O man tie raumenys tai neitin svarbu Nekazin ka jie man vaikine sudaro:> Gal tik maza dalelyte:)
Kaip manai ar grazuoliai turi daugiau sansu rasti mergina ?
...shiaip... turi...kol nepamatai vidaus... kartais jis labai skiriasi nuo ishvaizdos. Vertinu individualuma... pigios kopijos...yra tik kopijos...
turbut tiesa sakai
na, as pazistu daug zmoniu.. kurie yra mano groziai ir meiles ir taikos pasaulio :H kartais gyvenu ir stebiuosi, kad ir grazus ir fainas ir mielas ir t.t.
>> bet nepamirskim, kas vienam grazu, kitam ne .. kas vienam atrodo protinga,kitam taip gal nepasirodys..
Taip taip Nijole, man ir kartais taip buna...:) Net stebies is kur tokie auksai:>~
Kokie vaikinai merginom patinka ar tokie priziurintis savo stiliu dar idege ar tik raumeningi ? hm?
kazkur toks topikas jau yra...
Cia kiekvienos merginos skonio reikalas bent jau su kiek esu bendraves ir siaip uzklauses, tai pas kiekviena tie norai labai jau saviti...
Kaip manai ar grazuoliai turi daugiau sansu rasti mergina ?
maziau issilavinusios merginos tik ir ziuri i grozi ar pinigine .grazus vaikinas tikrai turi daug sansu surasti grazia pana.bet vienoms daugiau sportiski,kitoms stiliovi.senatve patirtis:)
negaves malku ;D as tau malku niekada nepakrauciau :V nors net ir nekrauciau yra gi Sigitai smagesniu uzsiemimu nei snukiu dauzymas
Sigitas, 24 parašė:Karolina, nepapyk, pajuokavau netinkamai... :V
negaves malku ;D as tau malku niekada nepakrauciau :V nors net ir nekrauciau yra gi Sigitai smagesniu uzsiemimu nei snukiu dauzymas
ko taip nuvertini toki ekstremalu laiko praleidima kaip snukiu dauzimas
Linas, 19 parašė:Sigitas, 24 parašė:Karolina, nepapyk, pajuokavau netinkamai... :V
o tau patinka snukius dauzyti ?
> as tai stengiuosi buti diplomatiskas snukiu dauzymas primityvus dalykas. savo tiesos irodinejimas kumsciu labai zemas dalykas... :V
Gintautas, 24 parašė:Linas, 19 parašė:Sigitas, 24 parašė:Karolina, nepapyk, pajuokavau netinkamai... :V
o tau patinka snukius dauzyti ?
> as tai stengiuosi buti diplomatiskas snukiu dauzymas primityvus dalykas. savo tiesos irodinejimas kumsciu labai zemas dalykas... :V
vilniuj taip diplomatiniu keliu einu,bet kai nuvarau i kaima tai jai ka nori isaiskint reikia i snuki duot:)o jai neduosi tai lopu vadina :)o lopus kaime pyzdina:)beto juokauju,nebukit jautrus:)
Gerai butu kad wisi nedauzytu wienas kitam snukiu o dbr kamnors ka pasakai ir pampt i snuki jau gawai
Grozis dar ne viskas, pinigine yra viskas
Num... sauliau, nesakyk, ne visos materialistes.... bet dauguma
na ne visos, bet kai paziuri taip tai atrodo kad visos
sweiki wtf you are .................*************************
kai paziuri... tai joa kazkaip kitokiu nelabai matosi... is 100 gal viena... geriausiu atveju...
>>>dovyda reiktu rimtai ismesti, o ne tik uzdeti uzrasa, kad ismetas...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Grazuoliai