21

Re: Grazuoliai

Karolina, nepapyk, pajuokavau netinkamai... :V
>> Mantai, as save priskirciau prie paprasto "sliekelio", kuris kartais pasikeles buna kai isgeres arba negaves "malku"... :V big_smile

22

am o tu sigitai sportoji cia tavo foto ? mano avataras tj ten mano rankute ;D

23

daili rankutė

24

O man tie raumenys tai neitin svarbu smile Nekazin ka jie man vaikine sudaro:> Gal tik maza dalelyte:)

25

Mantas, 15 parašė:

Kaip manai ar grazuoliai turi daugiau sansu rasti mergina ?

...shiaip... turi...kol nepamatai vidaus... kartais jis labai skiriasi nuo ishvaizdos. Vertinu individualuma... pigios kopijos...yra tik kopijos...

26

turbut tiesa sakai smile

27

na, as pazistu daug zmoniu.. kurie yra mano groziai ir meiles ir taikos pasaulio :H kartais gyvenu ir stebiuosi, kad ir grazus ir fainas ir mielas ir t.t.
>> bet nepamirskim, kas vienam grazu, kitam ne .. kas vienam atrodo protinga,kitam taip gal nepasirodys..

28

Taip taip Nijole, man ir kartais taip buna...:) Net stebies is kur tokie auksai:>~

29

Mantas, 15 parašė:

Kokie vaikinai merginom patinka ar tokie priziurintis savo stiliu dar idege ar tik raumeningi ? hm? big_smile

kazkur toks topikas jau yra...
Cia kiekvienos merginos skonio reikalas wink bent jau su kiek esu bendraves ir siaip uzklauses, tai pas kiekviena tie norai labai jau saviti...

30

Mantas, 15 parašė:

Kaip manai ar grazuoliai turi daugiau sansu rasti mergina ?

maziau issilavinusios merginos tik ir ziuri i grozi ar pinigine .grazus vaikinas tikrai turi daug sansu surasti grazia pana.bet vienoms daugiau sportiski,kitoms stiliovi.senatve patirtis:)

31

Sigitas, 24 parašė:

>> Mantai, as save priskirciau prie paprasto "sliekelio", kuris kartais pasikeles buna kai isgeres arba negaves "malku"... :V big_smile

negaves malku ;D as tau malku niekada nepakrauciau :V nors net ir nekrauciau yra gi Sigitai smagesniu uzsiemimu nei snukiu dauzymas big_smile

32

Linas, 19 parašė:
Sigitas, 24 parašė:

negaves malku ;D as tau malku niekada nepakrauciau :V nors net ir nekrauciau yra gi Sigitai smagesniu uzsiemimu nei snukiu dauzymas big_smile

ko taip nuvertini toki ekstremalu laiko praleidima kaip snukiu dauzimas:::044

33

Gintautas, 24 parašė:
Linas, 19 parašė:
Sigitas, 24 parašė:

o tau patinka snukius dauzyti ?
> as tai stengiuosi buti diplomatiskas snukiu dauzymas primityvus dalykas. savo tiesos irodinejimas kumsciu labai zemas dalykas... :V

34

Linas, 19 parašė:
Gintautas, 24 parašė:
Linas, 19 parašė:
Sigitas, 24 parašė:

o tau patinka snukius dauzyti ?
> as tai stengiuosi buti diplomatiskas snukiu dauzymas primityvus dalykas. savo tiesos irodinejimas kumsciu labai zemas dalykas... :V

vilniuj taip diplomatiniu keliu einu,bet kai nuvarau i kaima tai jai ka nori isaiskint reikia i snuki duot:)o jai neduosi tai lopu vadina :)o lopus kaime pyzdina:)beto juokauju,nebukit jautrus:)

35

Gerai butu kad wisi nedauzytu wienas kitam snukiu big_smile o dbr kamnors ka pasakai ir pampt i snuki jau gawai big_smile

36

Grozis dar ne viskas, pinigine yra viskas tongue

37

Num... sauliau, nesakyk, ne visos materialistes.... bet dauguma big_smile

38

na ne visos, bet kai paziuri taip tai atrodo kad visos smile

39

sweiki wtf you are .................*************************

40

kai paziuri... tai joa big_smile kazkaip kitokiu nelabai matosi... is 100 gal viena... geriausiu atveju...

>>>dovyda reiktu rimtai ismesti, o ne tik uzdeti uzrasa, kad ismetas...