Re: Klaipėda
Besansu, liaudis. Vadovaujantis savo ilgaja ieskoko patirtimi, galiu pasakyti vienareiksmiskai ties KLP meeto klausimu - mires reikals.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Klaipėda
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Besansu, liaudis. Vadovaujantis savo ilgaja ieskoko patirtimi, galiu pasakyti vienareiksmiskai ties KLP meeto klausimu - mires reikals.
Tai kad cia kazka masinio norit, pasikvieciat kelis draugus ir cia kas keleta susitaria ir viskas ivyksta ..
Siaip sutikciau i meeta, jeigu butu zmones panasaus amziaus.Kazin ar jaunimas noretu su vyresniais?Reiktu gal vyresniems susimesti i kruva.
kazin ar vyresnius sumesi i kruva ir atvirksciai - jaunesnius i kruva... )
Jei vyresni tai klube kur ar bare, o jei sueis 15 metu zmones, ir siaip pora metu vyresni kai as, tai net nelb i kluba ileistu:) Na is veido nebent kaip dazniausiai pasitaiko bet nevisus tai kad neliktu kiti ant ledo, arba tik kazkokia amziaus grupe i meet turetu varyt.. ;]
Man svarbu kad panu daug butu
..tuo ir baigesi visos viltys surengti meeta.. ) ) ) )
Tomai prasyk man, padesiu su merginm.
O kokios tai jau nesvarbu
Tai ar yra panu kurios noretu su manimi?
Kur balius vyksta ?
emm klaipedoj
suprantu kad Klaipedoje , bet miestas gi didelis Galetume pas kazka namuose suoraganizuoti
siulai savo namus?
tau as nieko nesiulau
Ir tu dar meeto nori su tokiu poziuriu ? ) gal dar isivaizduoji, kad meete bus vien tik panos ir tu vienas? ) )
lakios vaizduotes jis
PAREDAGUOKIM
tu, Edmas, nlb ka ir siulai...nori,kad pacios paneles suorganizuotu viska, o tu tik ateitum plunksneliu pasikedent ir iseitum
tai dar nesusimeetinot niekas? :D pajamkit koki savaitgali viena, susitinkitat prie kokios perkelos ir varot i smiltyne, yaht cluba ar dar kur ) data paskelbkit kad ir 2008.08.09; 11val ir vsio
ooo, tai jau nepasisiukslinkit :Dlauksim atsiliepimu
tai dar nesusimeetinot niekas? :D pajamkit koki savaitgali viena, susitinkitat prie kokios perkelos ir varot i smiltyne, yaht cluba ar dar kur ) data paskelbkit kad ir 2008.08.09; 11val ir vsio
aha, susitinkam kazlu rudos garaze, ten prie Jono hatos ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Klaipėda