41

Re: Kas didesni melagiai - vyrai ar moterys?

... visi turim shita dovanele.... ant svarstykliu nepadesi... kai reikalas prispiria... ir vieni ir kiti meluoja... 50x50

42

manau ne nuo lyties o nuo zmogsu priklauso ir ishsiauklejimo nes vienas zmogus net gali nesuprast kad meluot yra blogai ir tt

43

Gabija, 31 parašė:
Rasa, 20 parašė:
Gabija, 31 parašė:
Rasa, 20 parašė:

nu as tai nekenciu melagiu big_smile esu nesyki prigavus ir pati durnai jauciuosi ir kitas kvailai jauciasi. . .pati taip pat stenguosi nemeluoti, tiesa sakan net nzn kada jau esu pamelavus na nebent mano melas, nutyleti kokia tai tiesa ir apsimesti durna. . .lyg as buciau cia neprieko . . .;D ;D ;D

O kaip tada nepiktas melas, na, supranti - toks, kai kažką meluoji, kad kažkam padėtum, na, kad ir pati sau? Ar to niekada nedarai?

nu nepasitaike man dar taip . . .:D tai ir nemelavau big_smile o sau tai nemeluoju . .;D kazkaip neiseina ;D ;D neidomu meluoti . . . ;D

Ar tik nemeluoji?:::810:::810

kaip sau gali meluot???? ;D paaiskyk konkreciau nes rasyte tokia mergaite kur jai reikia viska smulkei su pavyzdziais paiskinti situacija . .;D ;D ;D

44

Rasytei, kaip zirafytei ;D i penkta dienuke ;D
>>> visi meluoja, visi melagiai...

45

Nijolė, 20 parašė:

Rasytei, kaip zirafytei ;D i penkta dienuke ;D
>>> visi meluoja, visi melagiai...

tai as nieko nesakau esu melavu esu . .;D bet kad sau. . nu nzn  kaip cia taip . . . :? ;D

46

Manau nereikia sverti,kurie didesni ar mazesni melagiai.Vistiek vsi esame kazkiek pamelave.

47

vyrai meluoja dazniau,bet moterys meluodamos manau daugiau apgalvoja,kad tarkim del sventos ramybes nebutu pagautos nusikaltimo vietoje uz rankos :::808

48

visi mes geri melagiai big_smile

49

vyrai didesni,todel,kad jie meluoti nemoka,mes juos prigauname,uztat ir gaunasi melas.paprasta smile

50

kadangi dauguma turtuoliu vyrai sprendziu kad jie geresni melagei..
kaip zinoma,nebusi gudrus,naglas,nemokesi meluoti nieko gero nepasieksi,neuzdirbsi....
jai cia panos mano kad jos moka geriau meluoti meiles reikaluose,jos tikrai klysta,kam mums vyrams meluoti,leidziame pagaunami,ir atsikratome nereikalingu balastu,o jaigu jus galvojate kad jus mus apgaudineti galit,tai jus tik pacios apsigaunate,mes ramei mirksime akutemis,jog tikime,pasinaudojam ir paliekam.... zodziu geriausi melegei vyrai ir ypac rudaakei....

51

gal geriau klausk kas geresni melagiai, o ne didesni? big_smile

52

Viktoras, 24 parašė:

kadangi dauguma turtuoliu vyrai sprendziu kad jie geresni melagei..
kaip zinoma,nebusi gudrus,naglas,nemokesi meluoti nieko gero nepasieksi,neuzdirbsi....
jai cia panos mano kad jos moka geriau meluoti meiles reikaluose,jos tikrai klysta,kam mums vyrams meluoti,leidziame pagaunami,ir atsikratome nereikalingu balastu,o jaigu jus galvojate kad jus mus apgaudineti galit,tai jus tik pacios apsigaunate,mes ramei mirksime akutemis,jog tikime,pasinaudojam ir paliekam.... zodziu geriausi melegei vyrai ir ypac rudaakei....

Ar ne taip dažnai, tiems rudaakiams turtuoliams galvas apsuka neturtingos naivios katytės? Ar ne dažnai jos išteka už tų gudruolių, po to skiriasi, nes pasirodo, kad išskyrus turtą, jie daugiau nieko neturi - yra tušti. Ar nebūna, kad po skyrybų tenka pasidalint to naglo ir gudraus melagio sunkiai uždirbtą turtą per pusę? Nemanyk, kad mes nesuprantam, kad vyrai meluoja, žadėdami amžiną meilę ir ištikimybę (kalbu apie tuos, kurie ramiai mirksi akutėm, pasinaudoja ior palieka), manau, protinga ir sumani mergina tokį sutvarkyt gali per savaitę - 3 kartus apvyniot apie pirštą, na jei jis patiks, tuomet dar pasikiš po padu, o jei nepatiks, tuomet išsuks ir išmes.

53

zinai uzsidirbai viena karta pinigu,uzsidirbsi ir kita,o gudriausi sudaro pries vedybas sutartis big_smile
ir po paraliais,ne piniguose juk esme,esme tame,jog moteri apsukti,lengviau negu is vaiko atimti saldaini,o norint vyrui galva apsukti,reikia ir gerai ji pamaitinti (kelias i vyro sirdi eina per skrandi,i moteru per ausis).

54

Viktoras, 24 parašė:

zinai uzsidirbai viena karta pinigu,uzsidirbsi ir kita,o gudriausi sudaro pries vedybas sutartis big_smile
ir po paraliais,ne piniguose juk esme,esme tame,jog moteri apsukti,lengviau negu is vaiko atimti saldaini,o norint vyrui galva apsukti,reikia ir gerai ji pamaitinti (kelias i vyro sirdi eina per skrandi,i moteru per ausis).

Kaip išmintinga, tik gaila, kad tų gudruolių ne taip ir daug, beje, ir merginos ne tokios jau kvailos, kad nepajėgtų įkalbint turtingo dėdės vesti ją be vedybų sutarties. Visai smagu, kad taip manai, laikykis ir toliau tos nuomonės, kad merginos naivios, kad jas apsukti lengviau negu iš vaiko atimt saldainį. Gal tai ir tiesa, o gal, tiesiog, puiki maskuotė.

55

na neslepsiu ir mane apgavo,ir apsuko ne karta,bei kai pamastai kiek kartu as apsukau big_smile

56

Viktoras, 24 parašė:

na neslepsiu ir mane apgavo,ir apsuko ne karta,bei kai pamastai kiek kartu as apsukau big_smile

Prajuokinai. Kažkaip net susimąsčiau, kažin kodėl moterys niekada nekalba apie savo „žygdarbius“, na, bent jau vyrams jos niekada nesako, kad kažkada kažką apsuko. Ar tik tai nėra jų strategijos dalis - sudaro šventuolės įvaizdį, o po to jau, kad rėžia, net saldu darosi.

57

mergyte manau tikrai suprasiu kada busiu apgautas ir apsuktas...
viskas vyksta taip,moteru daugiau negu vyru,taigi mes renkames jas,o ne jos mus smile
beto moterys daug greiciau isimyli,o vyrai turi toki durna poziuri,skanesne ta kuri ne mano smile

58

Viktoras, 24 parašė:

mergyte manau tikrai suprasiu kada busiu apgautas ir apsuktas...
viskas vyksta taip,moteru daugiau negu vyru,taigi mes renkames jas,o ne jos mus smile
beto moterys daug greiciau isimyli,o vyrai turi toki durna poziuri,skanesne ta kuri ne mano smile

Linkiu, berniuk, nebūti apgautam. Na, o kas liečia tą vyrišką požiūrį, manau, kad daugelis moterų irgi juo kuo mieliausiai vadovaujasi. Ne tokie jau ir dideli tie anatominiai skirtumai. Moterys greit įsimyli, tačiau greit ir atšala, jei pamato, kad partneris nėra jų vertas, va tada ir prasideda...