1

Тема: Kaunas ar vilnius?

Kaip jums? smile

Juk sakoma, sh ne sviestas vilnius ne miestas big_smile

2

Re: Kaunas ar vilnius?

Tai netik ir taip sakoma smile pvz: Vilnius Kaunas b*bis gaunas smile
O seip nezinau nei tam nei anam negyvenu smile Dazniau kaune bunu tai sakyciau kad arciau sirdies Kaunas smile

3

man tai jokio skirtumo.. gyvenu kaune ir man gerai.. gyvenciau vilniuj irgi turbut butu gerai..:)

4

O man Kaune geriau, chia nors banglu nera:)

5

Jokio sirtumo tikrai kad nera kur gyventi.

6

Edvardas, 19 пишет:

o man tai ju truksta..:)  kazkaip jie mieliau akiai nei forsai..:)

7

Milda, 20 пишет:
Edvardas, 19 пишет:

o man tai ju truksta..:)  kazkaip jie mieliau akiai nei forsai..:)

Ha ha ha ha :DDDD isvarte gerai :DDD
Milda respect :DDDD

8

seip banglai ne tik akiai bet ir ausiai mielesni:) na dar ir prie kuno maloniau lieciasi:) ir kvepia daaug maloniau:):)

9

Vilnius

10

Kaunas tai yra jauciu pats ziauriauses miestas:)kazkaip pastebejau 75% lt gyventoju is jaunimo tarpo labai nemegsta Kaunieciu,siaip ir draugas Kaune vos ne 20 pragyvenu,cia persikrauste sake kad ten kibiras,ten sako tik prasisukt gerai :)O Vilnius tai per dydelis:) o siaip kaip sakoma Vilnius Kauna by... gaunas:D

11

Edvardas, 19 пишет:

neislendi is sawo slabotkes tai ir nematai ju.. centre ju gan nemazhai..

o siaip nei wilnius nei kaunas.. wilnius per didelis.. kaunas forsu ir fiku miestas.. ciuju lieka klaipeda.. bet ten rusu prisiweise.. nesu rasistas ar dar kas bet ju tikrai per daug ten.. nesistebiu, kad zmones lekia lauk is lietuwos..

12

vilnius...vilnius vilnius...bent gali ramei vaiksciot gatvej ir nesitiket ish berniuko su lenino galvyte labai juokingo pasakymo tavo kelnes smunka cha cha...degradai...po to klp ir kiti miestai...nu o i kauna uz pinigus neisveztumet gyvent...ir sheip vis del to kaunas ciu*** vilniuj

13

ir be to ka jus banglais skaitot???ar bangliukus tokius vaikiukus kurie bando reperiais  but ar norm tuos su karoliais bla bla bla...ar jus tiesiog neskiriat visu style ir jum viskas ivardijama vienu zdz banglas???

14

banglai - amerikos hipiu rusis =] ciuju taip.. dzinsiukai placiom klesnem, megztiniai ilgais kaklais, plaukai iki peciu.. ciuju taip =] o tie reperiai tai perdaug radijo prisiklause ir wideo klipu persizhiureje pamegzhioja wioskius 50 centu ar dar ka..

15

mano manymu Lietuva daugiau palieka tie netolerantiski zmones, kuriem galvoj stereotipai sukiojasi apie isvaizda, elgsena ir mastysena.. todel manau ateis laikas kai Lietuva apsivalys ir liks ta liaudis, kuri gyvens naujai ir idomiai smile

16

ne tai mes vadinam ir bangliukajs pasisaipyt...ish kai kuriu vaiku...o va buten banglas ir yra platejancios kelnes karoliu visokiu...ka jie masto ir ka daro nzn tiksliai:D
o reperius biski klaidingai isivaizduoji...nieks tokiu nesamoneiu neklauso kaip 50 kapeiku...bent norm dedes reperiai...va butent visi susidsare ape repa nuomone ish radijos kur groja komecija ir sheip nesamones..

17

siauros paziuros zudo smile

18

Tautvydas, 16 пишет:

ne tai mes vadinam ir bangliukajs pasisaipyt...ish kai kuriu vaiku...o va buten banglas ir yra platejancios kelnes karoliu visokiu...ka jie masto ir ka daro nzn tiksliai:D
o reperius biski klaidingai isivaizduoji...nieks tokiu nesamoneiu neklauso kaip 50 kapeiku...bent norm dedes reperiai...va butent visi susidsare ape repa nuomone ish radijos kur groja komecija ir sheip nesamones..

realiai apie rapa turiu is tikruju kita nuomuone. ce tie mazi kiausiniai prisizhiureje wisokio "popso".. rapas ne prie sirdies taciau tikrai zinau kas tai yra.. tenka daznai susidurt darbe..

19

ka jus cia kabinejates prie aprangos ?:) ne tame esme.  vistiek vilnius grazesnis ir taip toliau, labiau sutvarkytas daugiau tvarkos . o kaunas objektyviai snekant atasilikes biski

20

Darius, 19 пишет:

ka jus cia kabinejates prie aprangos ?:) ne tame esme.  vistiek vilnius grazesnis ir taip toliau, labiau sutvarkytas daugiau tvarkos . o kaunas objektyviai snekant atasilikes biski

pats sakai kad apranga ne esme.. o tai lyg labai didele esme miesto tvarka.. kiekvienas miestas tvarkosi savaip..ne vieno nemaciau kaip siukslyno.. vilnius - sostine jam ir priklauso didesne tvarka.. nes ten lankosi zmones is viso pasaulio..prezidentai visokie ir t.t.