21

Re: smurtas

uz smurta zmones galetu buti sodinami iki 8 metu uz grotu kad ilgainiui pasimokytu to nebedaryti

22

Justinai neykigalo supranti zmoniu elgesy ir smurta, tiesa yra tame kad smurtas tik didina smurta.

ar zinai kad zmones gali gyventi be kalejimu ir policijos? gali ysivaizduati kokia didele armija zmoniu gyvena narveliuase nieko doro nesukurdami ir jie gyvena is musu sukurtu gerybiu dar viana armija policiniku jie netik valgo bet ir algas gauna.

Ar zinai kad vien tik USA armijos uztektu kad pastatyti ligonines ir mokyklas visam zemes gaublyje auksciausiu wakarietishku standartu, su naujausia kompiuterine yranga. sakydamas visam pasaulyje turiu omeny ir bolivijoi ir Fudji salose ir aborigenams australijoje.

Bet kareivei naudojami zudyti zmonem, vietoi to kad jiems padeti. 

23

Zilvinas, 38 parašė:

Justinai neykigalo supranti zmoniu elgesy ir smurta, tiesa yra tame kad smurtas tik didina smurta.

ar zinai kad zmones gali gyventi be kalejimu ir policijos? gali ysivaizduati kokia didele armija zmoniu gyvena narveliuase nieko doro nesukurdami ir jie gyvena is musu sukurtu gerybiu dar viana armija policiniku jie netik valgo bet ir algas gauna.

Ar zinai kad vien tik USA armijos uztektu kad pastatyti ligonines ir mokyklas visam zemes gaublyje auksciausiu wakarietishku standartu, su naujausia kompiuterine yranga. sakydamas visam pasaulyje turiu omeny ir bolivijoi ir Fudji salose ir aborigenams australijoje.

Bet kareivei naudojami zudyti zmonem, vietoi to kad jiems padeti.

nesutinku kad kareivei naudojami tik zudimui aisku i ju pareigas tai ieina bet tai ne viskas kam jie skirti  smile

24

Arvydas, 24 As ir buvau kareivis ore sergantas  buvau jaunas kvailas ir maniau jog tai teisingas garbingas dalykas. Na tu taippat kaip ir daugelis mano jog patriotizmas sveikitinas ir pazangus dalykas panos turetu ant kaklo kabintis tokiem.

Praejo nemazai metu kol as suvokiau paprasta dalyka kareivei gyvena ish zmoniu sukaupto gerio ir jie nieko kito nedaro kaip kad zudo zmones. Tai garbinga nua akmens amziaus laiku.

Kareivio paskirtis yra zudyti masishkai taktishkai technishkai, 3 metuku vaikai tai supranta nes ju smegenys dar neishplautos. Paprasciau ir buti negali. Ginklas yra zmoniu zudimo yrankis o kulkos paskirtis atimti kazkam gyvybe. Ar as ishsireiskiu perdaug mokslishkai?

Jei vis zmones numestu ginlus ant zemes visame pasaulija ta pacia sekunde baigtusi visi karai ir zudymai. Ar tai labai sudetinga suprasti?

Neivienas paprastas zmogutis nenori karo, bet saujele zmoniu kurie valdo mines kaip avinu banda varzosi del stambiu strateginiu objektu ir siuncia jaunus zmones y skerdynes. 

Arvydas su praplautom smegenim didziuajasi zudiko uniforma nesiodamas zudimo yranky ir pasiryashes klausyti betkokio ysakimo (net gyvulei taip nesielge).

Tai ko istikruju nori Arvydas yra myletis su mergaite auginti vaikus ir dziaugtis gyvenimu.

Zudimo uniforma su shautuvu yra tai ko kazkas kitas nori kad Arvydas darytu. Ir tam kad jis tai darytu kazkas jam praplove smegenis pazadejas garbe slove narsa drasa bla bla

Paklauskime Arvydo. Arvydai ar tu nori myletis su mergaite ir taikei grazei gyventi? smile

Arvydas atsibus nua smegenu plovimo (jei tik aplamai ishliks gyvas) Invalido vezymelyje visam likusiam gyvenimui. tada paprastai realybe ygauna prasme ir zmones gailisi. 

Suprantu gal Arvydas tikisi issisukti nua skerdyniu ir pasilikti garbe sklove ankstyva pencija?

Arvidai tavo veidas isteptas, tu esi murzinas, ir tai nera kazkieno pokstas su tavo veidu kol tu miegojei, bet kazkas pajuakavo su visu tavo gyvenimu ir gal net gyvybe.

Kad as sakau 100% gryna tiesa supranta 5 - 6 metuku vaikai. Klausimas ar tai nera persudetinga Arvydui?

25

zilvinai tikrai nera sudetinga tai suprasti  zinau ka karas duoda zmonem ir kaip jis yra kenksmingas:)o seip del viso kito nesiginciosiu tu turi savo nuomone ir net nesistenksiu irodinet kad yra visai kitaip nei tau atrodo nes mes matome pasauli kitomis spalvomis smile

26

pasaulis nesikeicia nua to kaip mes ji matome. Patariu pasikalbek su karo veteranais. Mano draugo brolis ystojo i prancuzu legiona. Debar jis gyvena Paryziui nevaldo desines rankos ir vos paeina slubuadamas visam likusiam gyvenimui jis kazkur mano metu. Galetu tau daug ka papasakoti....

Vienintelis dalykas ko taves paprashyciau tai pamegink susimastyti ir yvertinti ishnaujo savo sprendima.

Ka be nusprestum tai tik tavo reikalas.  As vyresnis, buvau, zinau galiu tik patarti perspeti.

Tavo gyvenimas tu jo karalius.      ...klausimas ar tai tikrai tai ko ishtikruju tu nori?

Man net labai svarbu kad kiekvienas pacientas pasiektu tai ko butent jis nori.

Az galiu tau tik padeti priimti sprendima, bet tai butinai turi buti tavo asmenine nuamone (tikrai kad ne mano)

Pradek nua sverimo uz ir priesh (pliusu minusu skaiciavimas) poto pamastyk: - jei as pakeisiu situacija, ir vel svereme visus uz ir priesh taip suzinosi ar tau tai tinka.

Mes cia snekame ne apie saldainius ar rukyma bet apie tavo gyvybe, sveikata ir gyvenima.

As atsiprashau uz tai kad man tai rupi, nes tai ne mano reikalas nemandagu kishti savo nosi...

27

Zilvinai pazistu ne viena veterana ir sneka jie skirtingai smile bet aciu uz patarimus:)

28

Arvydas, 24 parašė:

Zilvinai pazistu ne viena veterana ir sneka jie skirtingai smile bet aciu uz patarimus:)

o as pazistu viena veterana ,generola kuris vadovavo afrikoi italu nacistams jam virs 90 tiesa negaliu pasakyti nieko apie jo kareivius kurie tikrai nesulauke ne tai kad siu dienu ,bet isvis ar grizo is karo lauko!vat tie kurie negrizo galetu pasakyti kai ka jei dabar prisikeltu ...isvis kariuomene tai blogis
<<<KAM FRANCUZAMS SAMDYTI KAREIVIAMS ,NEUZTENKA SAVU? SIU DIENU KAREIVIAI NESUGO SALI BET SAUGO RESUSRSUS, NESAVUS AISKU O UZGROBTUS

29

sheis laikais kareivis tai yra savanoris zmogzudys as karta snekejau su vienu tokiu idijot sedinciu invalido vezimelyje, As jam nei lashelio gailescio neturiu nes jis pidaras ne viena givybe ateme del savo asmeninio pelno garbes ir karjeros, ar dar kitokio idijotizmo.

Nei nemanau kad tokie ishsigimelei pagarbos verti ypatingai kai pilnai suvogdami patys pasirenka profesionalaus zmogzudzio kelia.

jei neivienas zmogus neimtu y rankas zmoniu zudimo priemones ginklo tai ta pacia sekunde visi karai ir bedos dingtu.

Zusta kare zmones del gobshumo kazkokie pasiturintys idijotai turto nepasidalina ir siuncia zmones y mesmale ...? idijotizmas

indenu cowboy laikai baigesi. Manau laikas subresti. Jei Putinas su Adamkum shpygom susishpaguatu as nepulciau zudyti Fiodoro. del tos priezasties tiek prancuzai tiek anglai samdo legionierius perka zmogienos mesa be smegenu, kad savo liaudy nezudyti.

aplamai as geriau noreciau kartu su amerikieceis ir irakieceis atsisesti pre TV ir paiziurei kaip W.Busho sheima kapojasi su Sadamo sheimyna (juk jiems ta nafta rupi ir jiems ji svarbi tai kodel debar mes tyurime zudyti vienas kita?).  arba Putinas su Sakashvili + Borata dadeciau. 

mums paprastiems zmonems karu nereikia vadinasi ir politiku nes jie patys neidami mirti turi teise kara deklaruati.

Arba bent jau tegul zmones balsuaja kariauti ar ne tiesioginiu demokratijos budu referendumu.   

man vienodai kas yra naftos savininkas as betkokiu atveju mokesiu uz bendzina rinkos kaina so **** that!