1

Topic: Jamiroquai

Ka turit pasakyt apie si kolektyva?

2

Re: Jamiroquai

im going deeper underground...

3

ir viskas? smile ju pirmi albumai labai jegovi, kai dar tik undergrounde judejo

4

kokiam dar undergrounde smile jis tokiam niekad nebuvo. gal nebent pas mus mazai skambejo smile jo vaskine statula londone jau pries 6 ar 7nis metus stovejo wink

5

o muzikine veikla pradejo dar anksciau.. pats Jay Kay butent is undergroundo buvo iskastas, o pirmieji jo darbai su Jamiroquai butent tam paciam undergrounde ir buvo pirmus kartus atlikti.. vien iraso skambesys daug apie tai pasako smile

6

Ai man irgi visai nieko...Gerai soka klipuose ..:)

7

Tomas, 26 wrote:

Ai man irgi visai nieko...Gerai soka klipuose ..:)

jo stiliukas nerealus. pas drauga ziurejau jo viena live dvd - nberealus koncertas. nerealiai taskesi ant slapios scenos smile (ir daugybe kartu keite galvos apdangalus)

8

cia live in verona smile labai geras smile isvis kazkas tokio naujo, niekur nematyto ir labai patrauklaus (apie visa vaizda ant scenos, klipuose ir muzikoje)

9

mmm ... ;] geras.

10

geras daininkas ir geras masinu kolekcionierius, per viasat exploreli rode jo hata ir visus joa utomobilius, blem bichas 3 garazus turi  su automobiliais - nuo 69 mustango iki lamborgini, seip db jis sake kad leidzia nauja albuma, tikekimes kad jis greitai pasirodys musu harduose smile
tikrai vertas demesio atlikejas, ypach man patiko jo videoklipas su cosmic girl smile

11

man grazi ju daina Litlle L :::b08
net pasileidau dabar ja :::920