21

Re: pavoge masina

kiek ta mashina pagal foto kokius 200 lt kainuoja kam chia parintis del to

22

aciu uz ivertinima...vagys irgi turbut taip masto kaip tu

23

Mantas, 19 parašė:

o blemba...nu mersas yra mersas,bet kam vogt sena kriokianti scirocco,gera bukle nepasizymejo....

86 metu 124 turejau sparna atveze is panevezio uz 100 lt matyt kuro nestokoja geri vagys.nemanau kad sparnas pigiau kainuos scirocco" . korolai verso 2006 gamybos savaite kaip is salono buvo,abgadinau bamperi(draudimas man buvo pasibaiges:) tai draudimas 600 lt nuskaiciavo uz naujo pirkima tik + darbas.jai vogt ir ardyt dalim kartais apsimoka ir senas trantas,maziau rizikos

24

manau bus pacanai paeme ir kokiam kaime uzdroze

25

Tomas, 27 parašė:

kiek ta mashina pagal foto kokius 200 lt kainuoja kam chia parintis del to

nu matos netvarkyngas kebulas.bet tai antikvarine verte turesentis automobilis,daug kas bando juos restauruot ir dalys tures paklausa:)

26

Mantas, 19 parašė:

irgi realu,bet mano versija tikrai reali dar viena kart gribaudamas miske maciau kaip zaibisku greiciu ardo sena pasata ir krove dalis i tranzita,numeriai buvo paslepti

27

paduok skelbimus jog reikia daliu

28

Gintautas, 25 parašė:
Mantas, 19 parašė:

irgi realu,bet mano versija tikrai reali dar viena kart gribaudamas miske maciau kaip zaibisku greiciu ardo sena pasata ir krove dalis i tranzita,numeriai buvo paslepti

Sutinku net ir ash jei kas padravinetu sena pobieda arba volga nukirschiau vien del egzotikos:)