1

Тема: Ar noretumet svetimos ?

Ar susitikinetumete su mergina, kuri jau turi vaikina ir galbut neketina jo palikti, bet jums ji labai ptinka ?

2

Re: Ar noretumet svetimos ?

Beabejo kad susitikciau visko gi gyvenime buna kad merginos ir nuomone pasikeicia po kiek laiko.

3

geras klausimas priklausytu nuo situacijos tada butu galima galvot dabar labai sunku atsakyt...

4

na as tai ne smile kazkaip nesamone...nei kur ramiai pasivaiksciot nei ka...vistiek itampa pastoviai vyrautu...butu ne tas, kaip tureti laisva mergina...bent as taip manau...

5

Taip jei ji butu puiki

6

vienintele priezastis kuri mane nuo susitikimu su ja sulaikytu, tai jei jos draugas butu mano geras pazistamas. O visais kitais atviejais ir rasineciau sms ir skambinciau ir kviesciau kavos. Jei vyras ne sien ir ji pastumt galima, tai draugas - tuo labiau

7

Napaleonas, 27 пишет:

susitikinėčiau tik vieninteliu atveju, jei vienas kitam neisipareigotume

zinok tokie santykiai prie gero nepriweda... susitikinedamas be isipareigojimu su mergina, kuria esi isimylejes, labai zhaloji sawo psichika... nes mintyse wistiek isiwaizduoji ja daugiau nei drauge, o zinojimas, kad nieko negali pakeisti, zhudo

8

ai... nieko tokio. jei esi laisvas, o mergina pastoviai neprimena apie antra puse - visai miela leisti laika. Nebutinai viskas turi kazkaip baigtis.. Gal patenkinti meiles troskimui uztektu padaryti jai masaza.. ?

9

surizikuociau bet jai nepasiseks tai bent zinai kad neisgirsi nei vieno priesisko zodzio kad palieki ja

10

Paulina, 23 пишет:

Ar susitikinetumete su mergina, kuri jau turi vaikina ir galbut neketina jo palikti, bet jums ji labai ptinka ?

hehe juk pats azartas sukt sparna apie svetima.....
bet kitos draugystes niekuomet negriauciau.... galima pazaisti, pazaisti.... ir vel viska lyg niekur nieko palikti !

11

Man buvo tokia situacija panasi...Ji turejo drauga, susitikinedavom pasilinxmindavom..buvau isikliopines ja bet ji nenorejo palikt jo....Poto as supratau kad ji man nereikalinga..O ji atvirksciai - uzsimane buti su manim..Baigesi tuo kad dabar visiskai nebendraujam, ji ieskojo manes per emailus bet neatsakiau..
Taiva moralas tox, kad tu gali tapti ju issiskyrimo priezastim..Kaltini save..galvoji gal geriau nebuciau lindes ir t.t..
Zymiai geriau yra tureti tik ta viena savo..:)
Su amzium ta suprasti turetu visi..

12

Paulina, 23 пишет:

Na neaaciu tikrai nesamone kistis i kitu santykius,ir siaip ji mergina to nori tai viskas aisku kas ten per mergina:))
Esu taip zaides ir vos nedasizaidziau:) po miskus teko su pagaliais lakstyt:)) prikolas,prisiminimai,bet tai to nekartociauw:D

13

o visai linksma kartais pasprukt nuo jau atsibodusios rutinos ir pasilinksmint wink
siaip manau,jei draugauji, tai draugaut rimtai, o meiluziai skirti tada, kai esi laisvas ir tiesiog truksta kazko silciau wink

14

jo geriause netureti vienos su keliom susitikinet ir tik saugotis kad kitos nesuzinotu=)

15

Paulina, 23 пишет:

siaip visai neseniai tokia situacija man ir ivyko, variau is univero, ir prie stoteles pamaciau ja.. tikras angelelis smile "va cia tai grozis" pagalvojau.. ir.. ir pamaniau kad bus mano didziausia gyvenimo klaida jei nepabandysiu su ja susipazinti.. smile pabandziau smile dave savo numeri, na siaip is tu 5-10 min bendravymo, suzinojau kad ji aisq turi vaikyna.. na bet taip sakant.. jei kartais jie issikirtu ji man duotu shansa smile kol kas daugiau jai neskambinau.. gal kai univere susitvarkysiu su visais reikalais, gal bandysiu kaip nors veikti smile o gal ne.. nenusprendziau dar.. (siaip.. ji tame paciame univere mokasi smile )
is vienos puses jug pasaulyje daug merginu smile bet..
vienu zodziu, atsakant i autores klausima, susitikyneciau su mergina turincia vaikyna, ir bandyciau uzkariauti juos sirdi, kad ji liktu su manim smile jei nepavyktu.. manau reiketu bandyti ieskotys kitos smile bet rodos nieko nera neimanomo.. reik tik daug pastangu smile

16

na siaip butu idomu pasukt sparna, bet manau kad nedrisciau... matot reik pagalvot kaip jum patiktu jei aplink jusu panele pradetu sukiotis kazkoks ciuvas...galu gale tu ji perspeji o jis visvien savo ...  tada reikia i darba paleist kumscius...
nera faina kai kas lenda prie tavo paneles, todel stangiuos ir as pas svetimas nelyst smile

17

joa, cia teisingai pasakyta, nedaryk kitam to, ko nenoretum kad tau padarytu

18

he tiesa pasakius jei tas vaikinas man niekas taij aisq kode ne.... o jei pazystamas niekada ne... sazine neleidzia.. smile

19

Jonas, 24 пишет:

vienintele priezastis kuri mane nuo susitikimu su ja sulaikytu, tai jei jos draugas butu mano geras pazistamas. O visais kitais atviejais ir rasineciau sms ir skambinciau ir kviesciau kavos. Jei vyras ne sien ir ji pastumt galima, tai draugas - tuo labiau

isivaizduok toki varianta: jeigu ji pasirenka vistiek savo drauga, tu lieki panaudotas, kaip vienkartine nosinaite... ir nematau jokio cia laimejimo...moteri suvilioti-ne kalna nuversti...
:::606

20

nu tai aisku kad taip big_smile~ nors ir turetu drauga