Тема: servetėliu lankstymas
greit bus mano puseseres vestuves ir prase kad papuosciau stala , taigi reikia islankstyti nemazai serveteliu , tik nezinau kaip... gal galetumet padeti ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → servetėliu lankstymas
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
greit bus mano puseseres vestuves ir prase kad papuosciau stala , taigi reikia islankstyti nemazai serveteliu , tik nezinau kaip... gal galetumet padeti ?
oo tai darbas
paeimi servetele sulenki i trikampi is abieju pusiu kad stovetu ir graziai idedi istikline nu bent jau mes taip darom ir grazu ir greita ![]()
Prisimenu,kai man dar buvo technologiju dalykas mums buvo specialios pamokos skirtos serveteliu lankstymui,mokytoja visokiausiu grozybiu ten islankstydavo,primenanciu gyvunus ir pan.Bet pagalvok ar to reikia?Lb retas kuris kreipia demesi per sventes i serveteliu islankstyma.Pabandei ieskoti stalo serviravimo knygose arba internete?
na manes paprase , kad butu labai grazu , tai ieskau kokiu tikrai graziu ... na bet vistiek aciu , pabandysiu paieskot daugiau
Pakarpyk sulankschius, gausis kaip snaiges:) Yspudinga:)
cia ne prie ko,,, bet kartais, kai nuvarau i kavine, tai kol sulaukiu, kol man valgyt atnes, lankstau gerve is serveteliu :V
viska rasi cia... ![]()
ka paieskojus google radau :
saunuole!
va matosi zmogus moka gugle naudotis ![]()
paprasciausiai parasysiu kaip radau. nieko cia tokio jau nepadariau
pirma cia... poto cia. ir nieko cia tokio.....
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → servetėliu lankstymas