81

Re: Ka manote apie televizijos laida "Kitas"?

Tiesa sakant eglute abi sios versijos surezisuotos kaip ir visi tokie zaidimai smile Butent ant juoko tai ir as kartais paziuriu... bet man labiau patinka Room riders ir apskritai galiu pagirti musu mtv smile ten daug ko gero yra big_smile

82

Egle, 17 parašė:

Cha, Karolina tongue Jau mačiau tongue Tai nesusiradai jaunikaičio :::734

ot bliamba, norejau paziuret ir praziopsojau ;] per ta darba negaliu vakarais ziuret teliko, 5 keltis hmm

83

Aleksandras, 22 parašė:
Egle, 17 parašė:

ot bliamba, norejau paziuret ir praziopsojau ;] per ta darba negaliu vakarais ziuret teliko, 5 keltis hmm

na as savo draugute Karolyte didziuojuosi ji ten nepasisiukslino ir normaliai pasirode tu berneliu neapderge kaip kokia netasyta kaimiete o elgesi normaliai wink

84

Linas, 19 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:
Egle, 17 parašė:

na as savo draugute Karolyte didziuojuosi ji ten nepasisiukslino ir normaliai pasirode tu berneliu neapderge kaip kokia netasyta kaimiete o elgesi normaliai wink

gali man simta kartu pasakot.. vis tiek geriau viena pamatyt.. ;]

85

Neieškojau aš ten jokių jaunikaičių wink Todėl ir neradau smile Bet jau kaip aš žveeeeeeeengiau ;D Ai nu ir dzin, smagu buvo big_smile

86

Berneliam plytas liepiai nesiot... ;D O tas vargsas ir nesa po viena... ;D

87

kaimieciai susirinke... ne uz ka manes nepriverstu taip pasirodyt... geda tiems, kas mano jog ten suras  KITA puse... nesamones... zvaigzdziu ieskotojai...

88

Mindaugas, 23 parašė:

kaimieciai susirinke... ne uz ka manes nepriverstu taip pasirodyt... geda tiems, kas mano jog ten suras  KITA puse... nesamones... zvaigzdziu ieskotojai...

Gerb. Mindaugai.. Norėčiau paklausti.. Ar jūs asmeniškai pažįstate visus tuos žmogelius dalyvaujančius? Ar pažįstate?? Na na?? Taigi.. Kaip galite TEIGTI, kad ten "kaimiečiai susirinkę"???
Laukiu atsakymo (happy)

89

dauguma zemo intelekto zmoniu pririnko.. kurie varo ant kito jai iskituoja..

90

Edita, 19 parašė:

dauguma zemo intelekto zmoniu pririnko.. kurie varo ant kito jai iskituoja..

Jei paskaitytum visus ar bent dalį šios temos postų, suprastum kas ten ir kaip..

91

Protingi zmones ten neina... kad ir kaip bebutu keista, bet principai ir moralines normos neleistu man kazka skleist apie kita zmogu ir taip sneket. O kas taip daro, tiesiog nesuvokia kaip save nusizemina pries visa lietuva. Gi is tokiu juokiasi, ar bus malonu gatvej sutikus i toki ziuret... nemanau! Manau tokia laida isvis turetu uzdaryt, arba pavadinima keisti i MINEDO PASIMATYMAI! cia prie to pacio.. ziauru ir tiek...

92

nu v vakar rode mano drauga toj laidoj (oi zvengiau jis ir siaip prikolnas o pries kameras kai stogas nuciuoze tai isvis...). Nu tai ka as galiu pasakyk ir perpasakot is jo pasakojimu ziauriai viskas buvo sukarpyta ir ismesta. net neparode kodel ji iskitavo  o priezastis tai buvo gera... big_smile big_smile big_smile

93

Mindaugas, 23 parašė:

Protingi zmones ten neina... kad ir kaip bebutu keista, bet principai ir moralines normos neleistu man kazka skleist apie kita zmogu ir taip sneket. O kas taip daro, tiesiog nesuvokia kaip save nusizemina pries visa lietuva. Gi is tokiu juokiasi, ar bus malonu gatvej sutikus i toki ziuret... nemanau! Manau tokia laida isvis turetu uzdaryt, arba pavadinima keisti i MINEDO PASIMATYMAI! cia prie to pacio.. ziauru ir tiek...

Brangus Mindaugai.. big_smile Klystate.. Labai klystate. Dėl varymo ant kitų, jau esu anksčiau parašius, jei pasiskaitytum, suprastum, kad provokuoja režisierius. O pasiduoti provokacijom ar ne - tavo asmeninis reikalas.
Beje.. Sakot, kad "kad ir kaip bebutu keista, bet principai ir moralines normos neleistu man kazka skleist apie kita zmogu ir taip sneket".. big_smile
Pats sau prieštaraujate ir jau ne pirmame poste varot ant kitų.. Tai va.. Čia ne mintys, pamąstyk big_smile:D:D

Dovydas, 18 parašė:

nu v vakar rode mano drauga toj laidoj (oi zvengiau jis ir siaip prikolnas o pries kameras kai stogas nuciuoze tai isvis...). Nu tai ka as galiu pasakyk ir perpasakot is jo pasakojimu ziauriai viskas buvo sukarpyta ir ismesta. net neparode kodel ji iskitavo  o priezastis tai buvo gera... big_smile big_smile big_smile

Dėl iškarpymų, tai aš irgi pasigedau nemažai gerų momentų.. Ai bet tai dzin, svarbu patys žinom kaip ten ir kas buvo smile

94

as tai ziurejau ir galvojau: nu bliamba negi lieruvos bachurai elgias kaip kaimieciai?

95

Reda, 14 parašė:

as tai ziurejau ir galvojau: nu bliamba negi lieruvos bachurai elgias kaip kaimieciai?

Ka cia susakiai?! :V Jei lietuvis is kaimo, tai jis ir elgsis kaip kaimietis....
Isvis nelabai ysivaizduoju lietuvio nekaimiecio... kad but miestieciu, tai turi septynios gimines kartos but atgyvenusios mieste...

96

visi zvengia is tos laidos:D

97

Sigitas, 24 parašė:
Reda, 14 parašė:

Ka cia susakiai?! :V Jei lietuvis is kaimo, tai jis ir elgsis kaip kaimietis....
Isvis nelabai ysivaizduoju lietuvio nekaimiecio... kad but miestieciu, tai turi septynios gimines kartos but atgyvenusios mieste...

jei jau zmogus is kaimo tai reiskias kad jis visiskas duchelis ir lopelis :? miestieciu yra durnu kaip ciabato aulai, visur visokiu yra. ir nereik cia varyt kad jei jau is provincijos tai kazkoki neissivyste. :::a20 vienur ir kitur visokio plauko zmogeliu yra...
>>>> man pakako vienos laidos kad pamatyciau koki ji ten "grozio". ir dalyviai nepasizymejo puikiu iskalbingumu..apie mergina is vis  patyliu :::026, ai zodziu kad ir surezisuota bet visvien nevykusiai, parodo tu rezisieriu ar kot ten visa isprusimo lygi, jei normalaus teksto negali parasyt..
>>>ir karolina perskaiciau visa tema

98

Lina, 24 parašė:
Sigitas, 24 parašė:
Reda, 14 parašė:

jei jau zmogus is kaimo tai reiskias kad jis visiskas duchelis ir lopelis :? miestieciu yra durnu kaip ciabato aulai, visur visokiu yra. ir nereik cia varyt kad jei jau is provincijos tai kazkoki neissivyste. :::a20 vienur ir kitur visokio plauko zmogeliu yra...
>>>> man pakako vienos laidos kad pamatyciau koki ji ten "grozio". ir dalyviai nepasizymejo puikiu iskalbingumu..apie mergina is vis  patyliu :::026, ai zodziu kad ir surezisuota bet visvien nevykusiai, parodo tu rezisieriu ar kot ten visa isprusimo lygi, jei normalaus teksto negali parasyt..
>>>ir karolina perskaiciau visa tema

Blin, nesuprantu, kodel tu kaimiety ysivaizduoji, kaip kazkoky visiska duchely ir lopely? Ir isviso, kodel cia reikia sneketi apie tai kokiu zmoniu durnu yra ir kokiu nera?
As isvis ne ta galvoje turejau, o jei ko nesupranti, tiesiog praleisk pro ausis ir necituok... big_smile
bus paprasciau...:D
O kas liecia tema, tai man ta laida lempine ir nemanau kad kas pakeistu man mano nuomone... big_smile

99

istikruju tai taip...nekas...ir zmoniu +- pagal amziu negali atrinkt...zodziu negaliu dar menesi liezuvio laidyt, bet po to...oj...kastingas tai normaliai vyko...bet per filmavima tai totalus ,,bezpredelas"nu ka as zn, man ant nosies 23, studinu teise magistranturoj o i pora pakiso vaiki 18 metu ir dar tik eisianti i 12 klase... nu tai ka as zn...ir ejau ten del to, kad visai dzin buvo originalus formatas t.y. ,,next", o ir cia kai filmavausi dar nebuvo rodyta nei viena laida...greiciausiai buciau mokejus bauda ir nekisus ten snapo...

100

Man tai ten komiko vakaras. Patinka, bent nuotaika paskaidrina xD (Pats tai nedalyvauciau, bo ten idijotu gamykla)