101

Re: Ka manote apie televizijos laida "Kitas"?

nezinau ar lnk nemoka kopijuoti ar nesugeba sukuti kazko nusipirke licenzia?seip mano galva tai kazkas baisu.ne nezinau su kuo paliginti sad

102

Gabriele, 22 parašė:

istikruju tai taip...nekas...ir zmoniu +- pagal amziu negali atrinkt...zodziu negaliu dar menesi liezuvio laidyt, bet po to...oj...kastingas tai normaliai vyko...bet per filmavima tai totalus ,,bezpredelas"nu ka as zn, man ant nosies 23, studinu teise magistranturoj o i pora pakiso vaiki 18 metu ir dar tik eisianti i 12 klase... nu tai ka as zn...ir ejau ten del to, kad visai dzin buvo originalus formatas t.y. ,,next", o ir cia kai filmavausi dar nebuvo rodyta nei viena laida...greiciausiai buciau mokejus bauda ir nekisus ten snapo...

prisimenu ta laida, kurioj tave rode!! tiesa sakant, buvai viena is normaliausiu dalyviu. nykstys i virsu tau!!

103

padare cirka is lietuwos ir tiek:D:D:D:D:D:D:::961:::961:::961:::961:::961:::961

104

bauda. niekada nebuciau sugalvojes ten eiti. apgailetina. gaila zmoniu

105

Pas mus viskas yra surezisiuota ;D pazistama buvo nuejusi ir sake, kad jai pasale viska ka sakyt, ka pasirinkt ir taip toliau ;D nesuprantu kam tokie sou reikalingo

106

Marina, 17 parašė:

Pas mus viskas yra surezisiuota ;D pazistama buvo nuejusi ir sake, kad jai pasale viska ka sakyt, ka pasirinkt ir taip toliau ;D nesuprantu kam tokie sou reikalingo

kokia tu naivuole.. :V "pas mus visas surezisuota..." o jau JAV manai nerezisuoja ? atsipeikek :::b02

107

tikra nesamone sawe ten wisi issidergia

108

Kristina, 21 parašė:

tikra nesamone sawe ten wisi issidergia

kad ir rezisuota laida bet priklaiuso nuo mzogaus ar jis pasduos prodiuseriu provokacijoms ar ne... :V todel nereikia teigti akd visi issidergia ten nueje tongue

109

Laipni ludzam kolegos, ten juodas cirkas . kaip sakoma cirkas isvaziavo  o klaunai liko. bent jau zaistu pagal taisykles, o ne is zmoniu tyciotus.

110

nepatinka visiskai nei Lietuviska, nei amerikietiska...ypac slykstu ziureti kaip lietuviai bando megdzioti amerikiecius ir elgesi lygiai taipat,o mes temperamentu vistiek skiriames...nors elgtusi originaliau...

111

Danguole, 21 parašė:

nepatinka visiskai nei Lietuviska, nei amerikietiska...ypac slykstu ziureti kaip lietuviai bando megdzioti amerikiecius ir elgesi lygiai taipat,o mes temperamentu vistiek skiriames...nors elgtusi originaliau...

nu ne visi ten elgesi kaip amerikieciai as tikrai maciau gal kokia į zmonesk urie labai smagiai ir graziai ten atrode ir nepasisiukslino...
> o ten tau Danguole atrodo todel kad ten rezisuoja baisiai todel ir atrodo kad kazkas kopijuota ir t.t...

112

kiiitaaa laida man , kiiiiitaa smile

113

O klausykit, jos jau neberodo? Ir neberodys? :::041

114

nExt next big_smile axaxaxax MARAZMAs!

115

Na kaip jums naujasis sezonas ? ;D

116

kad as pirma karta kaskoki cia karta maciau gal vakar..tai gal pernai rode Kita(visa vasara ne lietuvoj buvau tai nezinau nieko) siaip ta fifa kur draugai vadina tai ka zinau...aplamai ten zmones ateina ne kad susirast o i save atkreipti demesi bent jau taip pasirode..

117

Man irgi taip atrodo, bet šiaip dėl to, kad pažvengti tik ir žiūriu. Smagiausia man ta serija kur atlikėja "faina" buvo. Sukėlė juoką, nes ji visur lenda, kad tik ją pamatytų... ir šiaip jau atlikėja ji tai... big_smile

118

fck ziureti laidas kurios surezisuotos. Plius turi pasirasyti sutarti, kad turi daryti viska, ka lieps, arba 20 gabalu baudos. Tai liepia kaimieciu locheliu apsimesti ir apsimetineja. Viskas tuo pasakyta. As tokioms laidoms tikrai reitingu nekeliu.

119

Giedriau>>is kur taip puikiai zinai apie tai kad ten surezicuota(nors viena laida teziurejau bet kiti man pasirode kad nevaidina..arba as jau nebesuprantu kur vaidina kur ne)

120

Vaivut, visos tos laidos tokios...viena pazystama psichologe pasakojo kaip "Nomeda" buvo filmuojama, tai sakes big_smile arba "teleloto"..pvz., bega zmogus atsiimt prizo ir kartoja ten n sykiu, nes tai nesisypso, tai dar kas...tik isivaizduok, jeigu ziurint visas tas "kitas" laidas..tai kiek tu "normaliu" suskaiciuotume? big_smile