121

Re: Ka manote apie televizijos laida "Kitas"?

Ingrida, 22 parašė:

Vaivut, visos tos laidos tokios...viena pazystama psichologe pasakojo kaip "Nomeda" buvo filmuojama, tai sakes big_smile arba "teleloto"..pvz., bega zmogus atsiimt prizo ir kartoja ten n sykiu, nes tai nesisypso, tai dar kas...tik isivaizduok, jeigu ziurint visas tas "kitas" laidas..tai kiek tu "normaliu" suskaiciuotume? big_smile

hmm.. del Nomedos.. nemanau.. as kai dar 1 kurse buvau :? karta ir as tarp ziurovu sedejau, pusbrolis nusivede, kuris ten daznai budavo, tai nieko panasaus. nekartoja kelis kartus tikrai, kadangi tam laiko nera :? tik pasako kada ploti ir viskas. big_smile)

122

as ir taip maniau kad Nomedos laidos nera jau ten perslifuotos...man patikdavo jos  laidos.. o del Kitas laidos kad as jos neziuriu ir nagaliu pasakyti kaip tai va :?

123

apie Nomeda sake, kad ten isvis istraukia vos ne is konteksto kazka kaip jiems reik ir tiek smile
Vaiva, sudalyvaut reik kam nors ir zinosim kaip ten kas big_smile

124

taigi Karolina pernai dalyvavo.. netingekit paskaitykit sita tema :? kazkur man rodos ji uzsimine kaip ten kas :? o jei ne, tai tada mums asmeniskai pasakojo tongue

125

nerandu zinok as kur cia galetu but kokia tema apie ta Nomeda big_smile

126

Ingrida>> apie nomeda gerai arba nieka nes ji man patinka big_smile

127

Vaiva, as irgi ja ziuredavau, reguliariai, po pamoku dar pamenu, kasdien big_smile

128

Tai gerai tada...O kur dalyvavo Karolina kokioj laidoj?:?

129

supratau, kad Nomedoj big_smile ai, ten ir mano destytoja dalyvavo, tik tada dar nezinojau, kad ji mano destytoja bus tongue

130

;D matai kaip ...juk ten daug kas buvo juk ne vienus metus rode,...bet  man patiko

131

na, mano puske tai ziuret negalejo...pvz., kas nors verkia is nelaimes, o vedeja klausia: kaip jauciates? kazkaip nezinau net, irgi man tas nepatiko...

132

Vaiva, 19 parašė:

Giedriau>>is kur taip puikiai zinai apie tai kad ten surezicuota(nors viena laida teziurejau bet kiti man pasirode kad nevaidina..arba as jau nebesuprantu kur vaidina kur ne)

chebryte vare, norejo visi viename furgone sedeti, tai ne visai taip gavosi. Beje, kur toks ciuvas vienas
storokas striptiza soko ant stulpo smile big_smile, bendradarbio pazistamas smile tikrai ciuvas savo noru nebutu dares smile (galima youtube susirasti).

Arba kad ir kitos laidos. Kur rode kaip neistikimybes gaudydavo (kazkokie detektyvai). Ziuriu su sistra laida, ir ji sako, oba, mano drauge rodo, bet jos vardas kitas, paziuriu, sakau, oba, ten mano pazistama, kur kita, jos vardas irgi gitas (ten tipo dvi merginos del vaikino kovojo) big_smile.

O jus tikekite tikekite smile

Net nomedos dalis laidu buvo tikrai surezisuotos big_smile. (o taip tikroviskai atrodydavo). Kai pamaciau visa chebra nuvariuse, ir ten apsimeta, kad vieni kitu nepazista, porom susede, nors ten viena pora gal is ju buvo, ir tipo kur kas kaip mylisi smile . Vieni medziuose, kiti po krumais big_smile, tai paskui vargseliai turejo draugu pasaipeles laikyti.

133

bet nors draugams linksma buvo :Dcia ne i tema, bet Giedriau, kada papildysi anekdotu skyreli? tongue

134

Giedriau>niekas nesake kad as visom laidom tikiu kartais rimtai atrodo itikinamai...o apie detektyvus tai ten matos kad vaidina,...ei tiek to juk reikia kaskam dalyvaut siuose sou ir kaskakm likti stebetojams...

135

Vaiva, 19 parašė:

Tai gerai tada...O kur dalyvavo Karolina kokioj laidoj?:?

sitoj laidoj "kitas", o ne nomedoj... juk sakiau paskaityt sita tema tongue

136

Nijole>.zinai kokie mes esam tinginiai mums reikia greito atsakymo aciu uz atsakyma... (ir kas kaip sekesi Karolinai?)

137

va, jau perskaiciau tongue db uzsimaniau pasiziuret nete, gal rasiu ta laida su Karolina...kazkaip jauciu, kad as macius ja esu smile

138

wiskas absoliuciai surezhisuota:)))))

139

Vaiva, 19 parašė:

Giedriau>niekas nesake kad as visom laidom tikiu kartais rimtai atrodo itikinamai...o apie detektyvus tai ten matos kad vaidina,...ei tiek to juk reikia kaskam dalyvaut siuose sou ir kaskakm likti stebetojams...

man nereikia manyti, as zinau wink kad 95% laidu surezisuota visur smile

140

ta laida pavadinsiu juogdarių muziejius