Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Uždaryta ] paslaptys (Puslapis 2 iš 3)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 45
- Dora, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: paslaptys
Linas, 27 parašė:Dora, 19 parašė:Na mano antra puse nekalba lietuviskai, taigi manau, kad jo net nedomintu. Galu gale as tik foruma ir tenaudoju. Apskritai, jis nesidomi ka as darau prie kompiuterio ir as nesidomiu ka jis daro. Manau zmones kurie per daug del to jaudinasi tera paranojikai.
O as manau, kad sudomintu, ka visai bernai nekabina? ar taves nedomintu su kokiomis panelemis, moterimis jis bendrauja? pasitikejimas vienas dalykas, smalsumas kitas. Jei myli turetu buti idomu!
Eh... As i privata praktiskai niekuomet neatrasau. Ir manes tikrai nedomina su kokiomis merginomis jis bendrauja. Jo draugai yra jo draugai, ir mano draugai yra mano draugai. Ir apskritai, nuo kada kisimasis i kazkieno kito asmenini gyvenima tapo meiles pozymiu?
- Linas, 26
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Dora, 19 parašė:Linas, 27 parašė:Dora, 19 parašė:Na mano antra puse nekalba lietuviskai, taigi manau, kad jo net nedomintu. Galu gale as tik foruma ir tenaudoju. Apskritai, jis nesidomi ka as darau prie kompiuterio ir as nesidomiu ka jis daro. Manau zmones kurie per daug del to jaudinasi tera paranojikai.
O as manau, kad sudomintu, ka visai bernai nekabina? ar taves nedomintu su kokiomis panelemis, moterimis jis bendrauja? pasitikejimas vienas dalykas, smalsumas kitas. Jei myli turetu buti idomu!
Eh... As i privata praktiskai niekuomet neatrasau. Ir manes tikrai nedomina su kokiomis merginomis jis bendrauja. Jo draugai yra jo draugai, ir mano draugai yra mano draugai. Ir apskritai, nuo kada kisimasis i kazkieno kito asmenini gyvenima tapo meiles pozymiu?
Ka tu cia veiki tik tu viena zinai, ir nevisi tik i forumus vaiksto. tai gal sekso pazintys irgi nieko cia blogo?
- Joana, 36
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
na jei zmogu tikrai myli, tai juo pasitiki. o kai pasitiki net nekyla tokios mintys stebeti su kuo bendrauja.
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Linas, 27 parašė:
Ka tu cia veiki tik tu viena zinai, ir nevisi tik i forumus vaiksto. tai gal sekso pazintys irgi nieko cia blogo?
neitiketinai pavydzios asmenybes pozymis:D aciu dievui as niekada tokios savybes neturejau (tpfu tpfu tpfu:D ). Tai kas, kad tik tu vienas zinai, jei tavo sazine leidzia tau apgaudineti mylima zmogu, tada tikrai nesvarbu kur ir kaip tu ji apgaudinesi ar cia, ar realybej, vis tiek santykiam kazkada galas ateis.
> o seip Nijole as mamos turbut visus slaptazodzius zinau vien del to kad papraso kartais kokiem uzsieniekam atrasyt, kai kartu kur nors keliaujam:D ir seip as jos skypo nika nuknisus esu bet tai ne antra puse:D kad imtu ir tyrinetu ka tu ten pasislepus rasai;D
- Linas, 26
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Tai gal reikejo sypseneliu prideti?
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Auste, mano mama kompo kaip velnias kryziaus bijo ;D ne ne.. nebijo, onenori reikalu su juo tureti zn, ji zaistu tetri su tuo tokiu .. nu zn ;D o cia nereikia jokiu slaptazodziu ;D
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Nijolė, 20 parašė:Auste, mano mama kompo kaip velnias kryziaus bijo ;D ne ne.. nebijo, onenori reikalu su juo tureti zn, ji zaistu tetri su tuo tokiu .. nu zn ;D o cia nereikia jokiu slaptazodziu ;D
eik tu, mano mamyte tai jega, as jos deka turiu internetini broli ir sese;DD oi du brolius:D zodziu.. pavaro jinai;D
> Linai tu cia apie ka?.. nelabai supratau ka turejai omeny
- Linas, 26
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Linai, tavo manymu karas susijes su sita tema?..
- Rasa
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Linas, 27 parašė:Auste, apie kara, o tu?
tu man atrodo tuoj uzsidirbsi geltona kortele ir bus karas baiktas
----------------------------------------------------------------------------------------
nu o kad nenukryp nuo temos tai as slaptazodzius turiu du. . .nu ir nelabai as kam noreciau sakyti nes as ir savim nepasitikiu ka jau kalbet apie kitus ;D ;D ;D
- Jolanta, 36
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
... manishkis uzpyktu ziauriai.....suzinojes, kad ash dar vis neishtryniau anketos....
- Deividas, 26
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
na, as kaipkokia atstove spaudai tarsiu zodi ;D
>> mano brolio drauge turi ieskoke anketa ;D ir vare i susitikima su tokiais trenktais latrais su mano prieziura ;D mano brolis leidzia, nes zino, kad jie keisti ir siaip kazkokie dauzti ;D ir jis visai ten jokiu pavydu neskleidzia ;D nors kitas brolis sako>> durnas jis, isleidzia i visokius svingeriu vakarus ;D ;D zdz.. mano broliai vienas uz kita geresni ;D
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
- Deividas, 26
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
;D bet Nijole mano buvusio tokia pat nuomone buvo.. mazdaug kaip cia gali susitikt vaikinas su mergina ir tik SEIP susitikt=) o man atrodo kad gali:p ir ka jus man;D
- Linas, 26
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Auste, 19 parašė:;D bet Nijole mano buvusio tokia pat nuomone buvo.. mazdaug kaip cia gali susitikt vaikinas su mergina ir tik SEIP susitikt=) o man atrodo kad gali:p ir ka jus man;D
nu nu ir kuo sitas susitikimas baigesi, gal buvusis teisus buvo?
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 45
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.