41

Re: Kodel Jus Nekenciat EMO?

Dovydas, 18 parašė:

del gaudymo ir musimo visiskai nepritariu... didziausia nesamone kazka baladot vien del to kaip jis atrodo<...>
>>>>> Jei tau trukdo gyvent kitu poziuris i tave tai daryk isvadas ir keisk savo stiliu. Jei netrukdo tai nerekauk cia forume kad gyvent emo blogai.

o tu manai kad verta gyventi del kitu ir itikti kitiems ? kazkodel as tuo labai abejoju...
> koks skirtumas kas zmogus ar juodaplaukis EMO ar kerzais pasipuoses skinas ar metalistas :?
nuo kada zmones pradeti vertinti pagal plauku spalva ar apzirengimo stiliu ?
>>> o ten i snapa gali gauti ir siaip budamas paprastas zmogus ne taip i geza pasiziurejes... :V

42

Pritariu Linai big_smile Tarpkitko cia ne i tema, bet prie musu siandien trulike penki gezai prisikabino. Ir mano inkariukus kerzais pavadino ;D

43

as ju nemusu bet ir netoleruoju EMO....zmonems demesio stokos prasideje...nzno kjp is saves padaryt koki mutanta:D rengiasi,paisosi,veliasi plaukus,kalba apie mirtis o ant galo dar ir pjaustytis pradeda :::216 nju nesuprantu,nesuprantu as tokiu zmoniu :::201

44

O jei jiem taip grazu atrodyt? tau maiso? O tau maiso , kad kazkas kalba apie mirtis? Vercia tave kas bendraut su jais? Beto jie nekalba apie mirtis smile

>>> as tai visus toleruoju zmones, kurie netrukdo man gyvent.

45

Linas, 19 parašė:
Dovydas, 18 parašė:

del gaudymo ir musimo visiskai nepritariu... didziausia nesamone kazka baladot vien del to kaip jis atrodo<...>
>>>>> Jei tau trukdo gyvent kitu poziuris i tave tai daryk isvadas ir keisk savo stiliu. Jei netrukdo tai nerekauk cia forume kad gyvent emo blogai.

o tu manai kad verta gyventi del kitu ir itikti kitiems ? kazkodel as tuo labai abejoju...
> koks skirtumas kas zmogus ar juodaplaukis EMO ar kerzais pasipuoses skinas ar metalistas :?
>>> o ten i snapa gali gauti ir siaip budamas paprastas zmogus ne taip i geza pasiziurejes... :V

Pademonstruok tu man ta vieta kur as sakiau kad reikia itikti kitiems. mano posto esme buvo tame kad jeigu tau patinka kazkoks stilius tai tu taip ir renkis ir t.t. bet tai nesiskusk kai kazkas i tave kreivai ziuri ar sudauzo kokiam tamsiam skersgatvy. kovok uz savo stiliu ir neverk. jeigu nesugebi tai tada keisk stiliu ir problema bus isspresta. Visgi man rodos lengviau pasikeist paciam nei pakeist visus lietuvos geziukus kurie deja sudaro didziaja dali lietuvos jaunimo. Vat kame vartosi mano mintys.

46

O jei jiem taip grazu atrodyt? tau maiso? O tau maiso , kad kazkas kalba apie mirtis? Vercia tave kas bendraut su jais? Beto jie nekalba apie mirtis   

>>> as tai visus toleruoju zmones, kurie netrukdo man gyvent.

priminsiu kad temos pavadinmas buvo:kodel Jus nekenciat EMO?as i ja atsakiau grindziant savo nuomone o ne kitu,tj ko cia reikia putotis..?!   Beto jie kalba apie mirtis:P     p.s.kuriuos zn..:P
su tokiais zmonemis manes nks nevercia bendraut o be to su tokiais net nepradeciau...

47

Man netrukdo kitokie zmones.....visokiu yra ir visokiu reikia....jie nori buti isskirtiniai...tai lyg protestas "pilkai" visuomenei......bet..........kai pagalvoju,kad kazkada jiems atsibos tie auskarai pvz........  ir kai juos issiims.....bus daug bereikalingu skiluciu,kurios nepuos ju.... big_smile

48

Dovydas, 18 parašė:
Linas, 19 parašė:
Dovydas, 18 parašė:

Pademonstruok tu man ta vieta kur as sakiau kad reikia itikti kitiems. mano posto esme buvo tame kad jeigu tau patinka kazkoks stilius tai tu taip ir renkis ir t.t. bet tai nesiskusk kai kazkas i tave kreivai ziuri ar sudauzo kokiam tamsiam skersgatvy. kovok uz savo stiliu ir neverk. jeigu nesugebi tai tada keisk stiliu ir problema bus isspresta. Visgi man rodos lengviau pasikeist paciam nei pakeist visus lietuvos geziukus kurie deja sudaro didziaja dali lietuvos jaunimo. Vat kame vartosi mano mintys.

na tu sakei kad jei nesugebi islaikyti savo stiliaus tai reikia keistis... man tai pasirode kvaila mintis. :?

49

Diana, 29 parašė:

Man netrukdo kitokie zmones.....visokiu yra ir visokiu reikia....jie nori buti isskirtiniai...tai lyg protestas "pilkai" visuomenei......bet..........kai pagalvoju,kad kazkada jiems atsibos tie auskarai pvz........  ir kai juos issiims.....bus daug bereikalingu skiluciu,kurios nepuos ju.... big_smile

Tos skylutes labaij greijtaij uzgyja...

50

Evaldas, 22 parašė:
Diana, 29 parašė:

Tos skylutes labaij greijtaij uzgyja...

gal nesvaik taip aiskiai del tu skyluciu, ysiveriau auskara pries 6 metus, panesiojau 3 metus, ir paskui 3 metus nieko nedariau, skyle kaip buvo taip ir yra...  skyles uzgyja tam tikrose vietose tam tikra laika, veliau jos lieka... tad nepasakok...

51

nu ash ne apie ausi kalbu... tarkim lupa ar liezuvis labai greitai gyja

52

cia apie skyles :? priklausomai kaip skyle istampyta :V jei labai tai ji gyja letai jei skyle jauna ir siaura tai greiciau smile ....na apie EMO... MANAU REIKIA ZMONES PALIKTI RAMYBEI,kad neduok Dieve is jo nemutuotu koks manjakas su kirviu naktimis ieskantis jaunu treninguotu vaikinu ;D

53

visu pirma, geriau vietoj to, kad jie pjaustytusi venas, eitu su peiliu pries forsus, abi grupuotes pagarbos nevertos...
emo man nepatinka, ne tik del isvaizdos, o del gyvenimo supratimo, kad jie yra nemylimi, ju visi nekencia, issigalvoja visokiu broblemu, vaikai su trauma jie ir tiek, manyciau, kad emo ir nedera gyventi,tegu mirst jei taip kalba apie ta mirti, nes jie yra islepe mazvaikiai, jei net nezino, kas yra problemos... siaip as konservatyvus ir nepripazystu grupuociu kokiu nors, nes kiekvienas zmogus turi gyvenit savo galva... ir emo nera isskirtiniai, jei taip pat yra ta pilka dauguma, nes jie nepropaguoja savo stiliaus, jie tik atkartoja ji...
PS: beto emo berniukus su mergaitem gali lengvai sumaisyti

54

... mano draugo dukra EMO, keista mergaiciuke....nelabai susishneku... kazkiek erzina per didelis emocionalumas.... keistas pasirinkimas... apie garderoba taip pat esu be nuomones.... nei pasitarsi... nei tas pacias parduotuves nuzygiuosi...
... apie muzika, taip pat... patylesiu... man mielesne mano 15-mecio banglo....

55

o del muz skonio kaijp ir visu kitu skoniu taij nesigincyjama

56

Tai jau tikrai. mano tete visai nesupranta to ka as klausau... Ir jam net tokia gan rami daina kaip cranberries - Zombie rekimas.. xD Bet juk nepasigincysi...

57

uztat mano mamai patinka mano muzika, prie bumciko veza irgi tongue

58

Maniske tai nervina... sedziu klausau Apocalypticos ta ateina atsiseda salia ir irgi klauso... Sako man grazu.. O kad mano asmenine erdve pazeidzia tai dzin... Off topic jega...

59

visokiu stiliu reikia ir bus..cia kaip senais laikais nu kokias dar senais laikais zydus naikino nes jie buvo kitoki....

60

O ne maniskei apokaliptika nepatiktu:D