61

Re: Kodel Jus Nekenciat EMO?

viena karta aptikau point.lt kazkokia lyg ir emo, tai buvo prie pomegiu pasirasius, kad megsta pjaustytis ir t.t. galvojau, kad kazka nusisneka, tai parasiau per skype ir ji man pasipasakojo, kad pradejo pjaustytis, kai buvo 14m., nes mane, kad emo taip daro. dare tai, kai buvo liudna, o dabar sako, jau tapo iprociu.

62

ce panasiaij kaijp su alkoholiu... vieni isgeria kai sunku o kitiem tampa iprociu....

63

na tiek alkoholikui tiek emo kuris save raizo brritvm ar sukem reikia suteikti psichologine pagalba smile
>man aptinka kai zmones buna saviti originalus, bet kaip visa armija tokiu tai lekšta truputeli... :V

64

ta armija sparcei mazeja... dziaugiuos....

65

Reda, 15 parašė:

viena karta aptikau point.lt kazkokia lyg ir emo, tai buvo prie pomegiu pasirasius, kad megsta pjaustytis ir t.t. galvojau, kad kazka nusisneka, tai parasiau per skype ir ji man pasipasakojo, kad pradejo pjaustytis, kai buvo 14m., nes mane, kad emo taip daro. dare tai, kai buvo liudna, o dabar sako, jau tapo iprociu.

man viena drauge rode savo ispjaustineta peda juostelem. biski toks gniuzulas gerklej atsiranda pamacius. iki kiek pas zmones gali buti sutrikus psichika.

66

Mindaugas, 17 parašė:

visu pirma, geriau vietoj to, kad jie pjaustytusi venas, eitu su peiliu pries forsus, abi grupuotes pagarbos nevertos...
emo man nepatinka, ne tik del isvaizdos, o del gyvenimo supratimo, kad jie yra nemylimi, ju visi nekencia, issigalvoja visokiu broblemu, vaikai su trauma jie ir tiek, manyciau, kad emo ir nedera gyventi,tegu mirst jei taip kalba apie ta mirti, nes jie yra islepe mazvaikiai, jei net nezino, kas yra problemos... siaip as konservatyvus ir nepripazystu grupuociu kokiu nors, nes kiekvienas zmogus turi gyvenit savo galva... ir emo nera isskirtiniai, jei taip pat yra ta pilka dauguma, nes jie nepropaguoja savo stiliaus, jie tik atkartoja ji...
PS: beto emo berniukus su mergaitem gali lengvai sumaisyti

Tai gal cia ne emo problema o kad visokie nesveikeliai nezino kas tai ir griebia kazkokia pakraipa ar stiliu :V

67

nesuprantu uz ka ju nekest? jei jie nori save taip isreikst - tegu.. cia lygiai tas pats kaip nekest panku ar skinu ar pan. pjaustytis gali bet koks zmogus jei paciuozia protas hmm na zodziu ju nepakeisim, nereikia nekesti - geriau uzjausti ar net bandyti jiem padeti susivokti del tu pjaustymusi, jei kas pazysta toki...

68

nium seijp nzn ne vieno ish emo kuris nebande... nium bet taij ce ju reijkalas... niekam jie gy nekenkia tuo nebent sau...

69

As tai dorotejai pritariu. Cia ne stilius, cia su galva jau negerai. Evaldai, o pats bandei? as tai bandziau, bet tada dar nezinojau kas tie emo, ir tai buvo is nevilties, tai pats kvailiausias dalykas kuri tik kada esu iskretus... Kvaila save zalot del mados... Daugiau nei kvaila...:| beprotyste kazkokia...

70

va  jum emo armija...

71

cia edukaciniais tixlais, tiems kas vis dar nesusigaudo kas tie emo:

http://www.youtube.com/watch?v=JGLv3IEL0VI

72

Evaldas, 22 parašė:

nium seijp nzn ne vieno ish emo kuris nebande... nium bet taij ce ju reijkalas... niekam jie gy nekenkia tuo nebent sau...

na jo as ju nepazystu ir nieko negaliu pasakyt tiesiog kai juos matau atrodo normalus zmones kurie tik atrodo keistai. na o jei jie visi visi pjaustosi taj jau negeraj turi su proteliu but...

73

niu bet emo wistiek nesamone kokia gali buti:::852
ziaurus zones.................

74

nemanaij kad skinaij pvz taij ziaurus zmones... emo nepripazysta ziaurumo... nebent pacem sau

75

ka reishkia neprypazhysta zhiaurumo? ir apie koki zhiauruma shneki?
man atrodo bet kuris normalus zhmogus nepripazhysta zhiaurumo.
jey shneki apie smurta aplamai tai nemanau kad ramiai stovetum kol tau pasturgali spardytu, ane? wink
del skinu ir zhiaurumo. kiek supratau turi omeny lietuvishkus neo-nacius. jie nera skinai. skinhead muzika ir subkultura aplamai atejo ish regio-ska muzikos, kurios pradininkai buvo juodaodzhiai. tikrieji skinai nera naciai (pasidomek apie sharp arba rash skinheads), jau vien tai ish kur kyla skinhead shaknys prieshtarauja "lietuva lietuviams" ideologijai.

76

skinai rasistai ir skinaij antirasistai... galima tik speti kuriems priklauso lietuviskieji....

77

skinay rasistay = visishka nesamone. kaip gali but rasistas jey tavo kulturos shaknis - reggae, t.y. juoduju muzika. cia shneku ne vien apie lietuva..
o nusiskust plikay ir sakyt kad esi skinas gali kiekvienas durnelis, lygiai taip pat kaip ash galiu skelbtis esas balerina. tik tiek

78

taij ash neskau

man patynka.. protingaij sneki... visiskaij sutinku... tik va su rasizmu taij gi ir juodaodis gali nekest bataodzio taijp kaijp vokiciaij galvojo kad ira auksciausia rase... taijgi rasiszmas nepakantumas kitoms tautoms nebutinai del odos spalvos...

79

va va... Evaldas gerai sako apie rasizma smile

80

Iki šiol maniau, kad emo man netrukdo, bet užteko Evaldo pasisakymų paskaityt... Būk tu kuo tik nori, bet bent jau rašyk žmoniškai. Tolerancijos beraščiams (ir dar dvidešimtmečiams) pas mane nerasta :V