Re: Kodel Jus Nekenciat EMO?
Hello emo ne emo, kaip noriu, taip ir rašau.. Laiminga? Rašyt aš tai moku, nepergyvenk..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel Jus Nekenciat EMO?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Hello emo ne emo, kaip noriu, taip ir rašau.. Laiminga? Rašyt aš tai moku, nepergyvenk..
Ir apskritai, klaviatūra ne šratinukas, o forumas ne mokslinis darbas.. Čia panašiai, kaip su kostiumu bulves kast... atsirenku, kur ir ko man reikia... pati manau gimtosios kalbos egzamina 100% išlaikei.. vienu zodžiu tolerancijos trukumas... nepatinka neskaijtyk..
P.S. toke gramatyka not emo pozymys
Laiminga?
Visiškai Man akmuo nuo širdies nusirito, garbės žodis.
Na ne mokslinis darbas tas forumas, tai jau tikrai, bet man atrodo lietuviški žodžiai lietuviškai galėtų ir būti rašomi, ar dabar mušimės dėl savo požiūrių skirtingumo? ;]
Gal "toke gramatyka" ne emo požymis, bet kai tu man vienintelis emo, kurio dėstomas mintis skaičiau, tai natūraliai tokia nuomonė formuojasi ir apie visumą, tad gal reprezentuok savo subkultūrą atitinkamai?
Viskas, tyliu
kiekvienas gali tureti savo poziuri, kaijp ir skoni... lygiai taip pat kiekvienas gali reijkst savo nuomone.. tik va jau mustis kas teijsus tikraij nereijkia...
tai kai emo kai gatwe praeina lyg kokiu laumiu burelis...net nupurto...:DDD
taij pala pereijs juodaodziu burelis sakysi kaijp velniai ir panasiai... ech
taij ash neskau
man patynka.. protingaij sneki... visiskaij sutinku... tik va su rasizmu taij gi ir juodaodis gali nekest bataodzio taijp kaijp vokiciaij galvojo kad ira auksciausia rase... taijgi rasiszmas nepakantumas kitoms tautoms nebutinai del odos spalvos...
tiesa, bet kiek pamenu shnekejai butent apie lietuvos taip vadinamuosius skinheadus. jie skelbiasi esa nacionalistais o ne rasistais (kas gana logishka, nes lietuva rasiu margumu nepasizhymi ). jie grindzhia savo nepakantuma kitatauciams tuom, kad anie atvazhiuoja ir atima ju, tikruju lietuviu, darbo vietas. del to teisus ar neteisus jie galima aplamay atskira topica rashyt. viskas ka norejau pasakyt tera tay, kad skinhead yra nacionalistu ishdarkyta kultura, kurios shaknys neturi nieko bendro su nacizmu. tiesiog nemegstu kay skustagalviai berniukay su svastikom vadinami skinheadais
nu apskrytaij kazi ar tuos lietuviskuosius beplaukius kas labaij megsta... kad ir kaijp jie save vadintu bet geriau manau ju nebutu.. nuomoniu nesutapimas sveijkas dalykas... bet pas juos sveijko elgesio mazoka... nu nzn bet ash manu kad jie kenksmingy
nu apskrytaij kazi ar tuos lietuviskuosius beplaukius kas labaij megsta... kad ir kaijp jie save vadintu bet geriau manau ju nebutu.. nuomoniu nesutapimas sveijkas dalykas... bet pas juos sveijko elgesio mazoka... nu nzn bet ash manu kad jie kenksmingy
ir tu dar dristi apie tolerancijos trukuma sneket? ega... Tu valdai...
toleruot reijkia tuos kurie tau nieko blogo nedaro...o apie juos ash to nepasakyciau... yra dalykaij tokie kaijp smurtas rasizmas ir panasiaij kurie yra netoleruojami
o man visai panikes grazei atrodo emo stiliaus,visad atkreipiu demesy jei pamatau...
Evaldai, kazkaip pritariu tau... Juk negali toleruoti tu kurie tave skriaudzia. ar pan... na bet as manau tie skinheadai irgi skirtingos asmenybes...:)
seijp jo bet nuomone reijkia tureti savo, ja issakyti ir panasiaj, bet ne per prievarta kisti...
glusi tai musa kabinėjasi o istikro tai koks skirtumas kas kaip renges ko klauso ir ka mano cia netik emo taip engia o visus kurie kiek nors išsiskiria is minios tai ir **** nepraeina zmogus ramiai
be to emo merginos labai grazios
o man emo vaikinai grazus ir seip nieko pries neturiu.. nematau ko cia nemegti aisku yra keletas minusu, bet nesu nusistaciusi ir p.n...
saunu
kodel nemegstu del to kad bernai nuo merginu nesiskiria antra cia ne apranga nes apranga man,kad ir koke butu netrugdo elgesys vienodas abu verkia kaip 15 metu pauglys nemokantis susitvarkyt savo gyvenimo ir tik rekiantis koke aplinka bloga ir kaip jiem cia blogai,bet nieko nekeicia ir galiausisi pjausto save. antra visi jus turit psichiniu problemu,tik nezinau del sito jusu gailet ne nemegt reiktu ir trecia nezinau ar laizytis su bernais yra tau normalu bet man ne.
seijp taij skirias brnaij nuo merginu bet ne tame esme... aprangu taij zinok dar ne tokiu stiliu yra... seijp zinaij ne visi verkia pastoviaij ir pjaustos... pas kiekviena zmogu skirtingos problemos... gal tau net i galva neateijna koks kartaijs gali but blogas gyvenimas (nekalbu ce apie save) o bx+bx taij ce ne emo pozymis... nuostabu kad emo pastebi kaij taijp vyksta nes daug foto ir panaseij o biseksualu ir homoseaksualu pasauli tikraijdaug ir tikraij dauguma ju nera emo... taijgi visi zmones
nesijaudink problemu turi visi zmones tiesiog mes jas sprendziam o ne jom pasiduodam ir kampe verkiam.aisku jei as savo gyvenime ziureciau vien i blogus dalykus tai aisku jis toks atrodytus susiktas ir apgailetinas kad eina n****.zdz visi zmones tik jus turit psichologiniu problemu o jas reikia gydit. ir siaip sakiau apranga man yra tas pats,man gali zmogus gatvei eit su triusikais ant galvos as cuju i ji nepaziuresiu,nu ir...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel Jus Nekenciat EMO?