Re: Kodel Jus Nekenciat EMO?
nesielgiu taijp
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel Jus Nekenciat EMO?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nesielgiu taijp
tai jau tikrai pagal viena kvaisa nebutina spresti apie visus:)
man atrodo toks elgesys truputi vaikiskas... nemazaij kas taip elgias ish jaunesniu
...na jap, nebutina....
man atrodo toks elgesys truputi vaikiskas... nemazaij kas taip elgias ish jaunesniu
Joa nes jie i save atkreipineja demesi jo truksta pauglystei visiem.Del to vaikai taip keicia stilius tuo metu
Zek iskilo toks klausimas klausai emo rap??? jei dar zinai kad toks yra :DD o yra grupes tai tokios kaip Atmosphere Cuninnlynguists
ash emynema paklusau kai to uzsimanau
ash emynema paklusau kai to uzsimanau
Jis ne emo rap.
nu ash mzk neskirstau emo - ne emo... patinka - klausau, nepatinka - isjungiu
nu ash mzk neskirstau emo - ne emo... patinka - klausau, nepatinka - isjungiu
Nu man tai pvz kai klausau ka nors yra idomu ka klausau.o ne siaip tipo.
o man ir idomu ash tai muzika pats renkuos ka klausyt, o ne pagal stiliu wikipedijoj nusiziuret
Nu kaskaip siusdamas muzika atkreipiu demesi koks jos stilius.
nu ash kaltas kad eminemas nelimpa prie "emo" muzikos? nezinau ne vieno kas griaij emo muzika klausytu o man patinka lb daug muzikiniu stiliu
nu ash kaltas kad eminemas nelimpa prie "emo" muzikos? nezinau ne vieno kas griaij emo muzika klausytu
o man patinka lb daug muzikiniu stiliu
"nezinau ne vieno kas griaij emo muzika klausytu" Nieko nesupratau.As ir nemazai stiliu klausau :DD
nezinau ne vieno kas grinai emo muzika klausytu... ta prasme klauso seijp punk rock, alternative ir panasiaij o isvis labai ivairia muzika klausau
bet kaip pradzioj minejau cia ne apie mane kalba
vienu atzvilgiu gerai,kad emo yra kitokie,bet ju tiek daug kad jie atsibost pradeda tai irgi yra mados vaikymasis kazkoks.
ju buvo daug.. sparciai mazeja...
na as siandien intensyviai skaiciau, ka jus cia raset ir kitose temose :? bet turbut as kazko nesuprantu arba as per kvaila tokiems dalykams :? dar youtubej ziurejau << bet ten viskas 4 fun padaryta
na, as tikesiu Evaldu, todel jei jau nesunku ir gali atsakyt, tai buk geras , jei ne, suprasiu
>>> tu pats ta idealogija ir gyveni? ar tai tik tavo stilius, drabuziai :? pvz, man isvaizda yra grazu, bet as ju poziurio i gyvenima nzn, tai nieko negaliu sakyt :? skaiciau apie ta skausmo sau teikima ?? cia rimtai? save zalot - malonumas ir tau :? ar cia kazkokia nesamone.. nors kita vertus :? ne viska juk priimi ir pritaikai sau :? nu zdz.. pati nesuprantu, ko as is taves, noriu..
man idomu taspats kas Nijolei... Tikrai... Nors cia gal siaip asmeniska:) As tai dievinu ta isvaizda, bet pjaustymasis...:|
O nezinojau kad emo piaustosi :=D nusipjaukit nosis
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel Jus Nekenciat EMO?