141

Re: Kodel Jus Nekenciat EMO?

nesielgiu taijp

142

tai jau tikrai pagal viena kvaisa nebutina spresti apie visus:)

143

man atrodo toks elgesys truputi vaikiskas... nemazaij kas taip elgias ish jaunesniu

144

...na jap, nebutina.... :::615

145

Evaldas, 22 parašė:

man atrodo toks elgesys truputi vaikiskas... nemazaij kas taip elgias ish jaunesniu

Joa nes jie i save atkreipineja demesi smile jo truksta pauglystei visiem.Del to vaikai taip keicia stilius tuo metu smile

146

Zek iskilo toks klausimas big_smile klausai emo rap??? jei dar zinai kad toks yra :DD o yra grupes tai tokios kaip Atmosphere Cuninnlynguists big_smile

147

ash emynema paklusau kai to uzsimanau smile

148

Evaldas, 22 parašė:

ash emynema paklusau kai to uzsimanau smile

Jis ne emo rap.

149

nu ash mzk neskirstau emo - ne emo... patinka - klausau,  nepatinka - isjungiu smile

150

Evaldas, 22 parašė:

nu ash mzk neskirstau emo - ne emo... patinka - klausau,  nepatinka - isjungiu smile

Nu man tai pvz kai klausau ka nors yra idomu ka klausau.o ne siaip tipo.

151

o man ir idomu smile ash tai muzika pats renkuos ka klausyt, o ne pagal stiliu wikipedijoj nusiziuret smile

152

Nu kaskaip siusdamas muzika atkreipiu demesi koks jos stilius.

153

nu ash kaltas kad eminemas nelimpa prie "emo" muzikos? nezinau ne vieno kas griaij emo muzika klausytu smile o man patinka lb daug muzikiniu stiliu

154

Evaldas, 22 parašė:

nu ash kaltas kad eminemas nelimpa prie "emo" muzikos? nezinau ne vieno kas griaij emo muzika klausytu smile o man patinka lb daug muzikiniu stiliu

"nezinau ne vieno kas griaij emo muzika klausytu" Nieko nesupratau.As ir nemazai stiliu klausau :DD

155

nezinau ne vieno kas grinai emo muzika klausytu... ta prasme klauso seijp punk rock, alternative ir panasiaij smile o isvis labai ivairia muzika klausau smile bet kaip pradzioj minejau cia ne apie mane kalba smile

156

vienu atzvilgiu gerai,kad emo yra kitokie,bet ju tiek daug kad jie atsibost pradeda tai irgi yra mados vaikymasis kazkoks.

157

ju buvo daug.. sparciai mazeja...

158

na as siandien intensyviai skaiciau, ka jus cia raset ir kitose temose :? bet turbut as kazko nesuprantu arba as per kvaila tokiems dalykams :? dar youtubej ziurejau << bet ten viskas 4 fun padaryta
na, as tikesiu Evaldu, todel jei jau nesunku ir gali atsakyt, tai buk geras :::818, jei ne, suprasiu
>>> tu pats ta idealogija ir gyveni? ar tai tik tavo stilius, drabuziai :? pvz, man isvaizda yra grazu, bet as ju poziurio i gyvenima nzn, tai nieko negaliu sakyt :? skaiciau apie ta skausmo sau teikima ?? cia rimtai? save zalot - malonumas ir tau :? ar cia kazkokia nesamone.. nors kita vertus :? ne viska juk priimi ir pritaikai sau :? nu zdz.. pati nesuprantu, ko as is taves, noriu..

159

man idomu taspats kas Nijolei... smiletongue Tikrai...  Nors cia gal siaip asmeniska:) As tai dievinu ta isvaizda, bet pjaustymasis...:|

160

O nezinojau kad emo piaustosi :=D nusipjaukit nosis big_smile