161

Re: Kodel Jus Nekenciat EMO?

Tomas, 25 parašė:

O nezinojau kad emo piaustosi :=D nusipjaukit nosis big_smile

oi tomai :::b02 prajuokinai...

162

kazkaip nejuokinga.. rimtas dalykas tas pjaustymasis... ne todel kad palaikau... todel kad tai problema ish kurios nelabai deretu juoktis... daug kas daro tai kad taip turi daryt emo... o LT emo - vaikai.... nepastebes kaip noredamas pazaijst persipjaus per giliaij ir nukraujuos...

163

Evaldai, sutinku tikrai.. Siaip geriau nesipjaustyt, labai negrazus randai lieka...:(

164

pritariu...

165

Vaiva, 18 parašė:

visokiu stiliu reikia ir bus..cia kaip senais laikais nu kokias dar senais laikais zydus naikino nes jie buvo kitoki....

cia tai buvo topu topas:::639 zydai buvo kitoki---zeba aniem,,nu siaip manau mada,tokia kaip emo ir tautybe nelb sulyginami dalykai,bet pasirodo ka as suprantu:::639
is esmes--nepatingejau kaip niekad paskaitaliot sita foruma,nors ant tu emo tai man visiskai nusi..kt,jei atvirai,bet lb patiko sitos temos autoriaus bandymai visus nuteikt pries skinus kiek imanoma:::639
taip,taip,,esi keistas vaikis,trokstas tolerancijos sau ir kitiem,bet pats is keleto savo postu spindi visisku jos nebuvimu.dar man kilo klausimas ar daug tu tu skinu pazisti galu gale?:::734
taiva.o siaip tai grazumas buvo tame kad labiausiai jum visiem cia sekesi pagirti arba papeikti ta pati temos ikureja,kuris taip neitikinamai"prase"nekalbet apie ji cia,bet taip asmeniskai reagavo i visus kometarus:::833

166

Nijolė, 21 parašė:

na as siandien intensyviai skaiciau, ka jus cia raset ir kitose temose :? bet turbut as kazko nesuprantu arba as per kvaila tokiems dalykams :? dar youtubej ziurejau << bet ten viskas 4 fun padaryta
na, as tikesiu Evaldu, todel jei jau nesunku ir gali atsakyt, tai buk geras :::818, jei ne, suprasiu
>>> tu pats ta idealogija ir gyveni? ar tai tik tavo stilius, drabuziai :? pvz, man isvaizda yra grazu, bet as ju poziurio i gyvenima nzn, tai nieko negaliu sakyt :? skaiciau apie ta skausmo sau teikima ?? cia rimtai? save zalot - malonumas ir tau :? ar cia kazkokia nesamone.. nors kita vertus :? ne viska juk priimi ir pritaikai sau :? nu zdz.. pati nesuprantu, ko as is taves, noriu..

Pagal prigimti zmogui neimanoma justi malonuma save zalojant,psichologiskai ir kitaip sveikam zmogui.Neveltu zmogus turi savisaugos instinktus vien del to,kad nenori ir jam nepatinka jausti skausma.

167

Sandra, 20 parašė:
Vaiva, 18 parašė:

visokiu stiliu reikia ir bus..cia kaip senais laikais nu kokias dar senais laikais zydus naikino nes jie buvo kitoki....

cia tai buvo topu topas:::639 zydai buvo kitoki---zeba aniem,,nu siaip manau mada,tokia kaip emo ir tautybe nelb sulyginami dalykai,bet pasirodo ka as suprantu:::639
is esmes--nepatingejau kaip niekad paskaitaliot sita foruma,nors ant tu emo tai man visiskai nusi..kt,jei atvirai,bet lb patiko sitos temos autoriaus bandymai visus nuteikt pries skinus kiek imanoma:::639
taip,taip,,esi keistas vaikis,trokstas tolerancijos sau ir kitiem,bet pats is keleto savo postu spindi visisku jos nebuvimu.dar man kilo klausimas ar daug tu tu skinu pazisti galu gale?:::734
taiva.o siaip tai grazumas buvo tame kad labiausiai jum visiem cia sekesi pagirti arba papeikti ta pati temos ikureja,kuris taip neitikinamai"prase"nekalbet apie ji cia,bet taip asmeniskai reagavo i visus kometarus:::833

Kalbant apie tolerancija taij man visiskaij vienodai skinas, panka, metalistas, reperis ar dar kas... bet manau apie tolerancija bet kokiam smurtui negali buti ne kalbos...

Prasiau nekalbet apie mane bet jei kalba tai ash ne kaltas ir visai mielai atsakineju neutral

168

Evaldas, 22 parašė:

kazkaip nejuokinga.. rimtas dalykas tas pjaustymasis... ne todel kad palaikau... todel kad tai problema ish kurios nelabai deretu juoktis... daug kas daro tai kad taip turi daryt emo... o LT emo - vaikai.... nepastebes kaip noredamas pazaijst persipjaus per giliaij ir nukraujuos...

Tikriausiai jusu emu TEVAS kuris paleido i Pasauli emo  rase buvo vampyro auka;D arba  norejo auka buti :? nu man labiau pasiseke nes gotu TEVAS BUVO NORMALESNIS tongue BET BUVO NEDURNAS TODEL as  GALIU JUMS EMO-Siulau  PIAUSTYT  SAU PLAUKUS smile NU TAI ISEIS KAD PIAUSTYSITES IR NESKAUDES:::920 juk jums nesake ka piaustyt :? ( besipiaustant  galit uzsikresti, ar iki  kraujo uzkretimo daeit ;( )
------------------------------------
Nijoliuk zinok visai man nejuokinga ;/ isivaizduoja ka jie dirba :::b11
vien del to kad reikia ir nezino kodel :::050

169

Evaldas, 22 parašė:
Sandra, 20 parašė:
Vaiva, 18 parašė:

Kalbant apie tolerancija taij man visiskaij vienodai skinas, panka, metalistas, reperis ar dar kas... bet manau apie tolerancija bet kokiam smurtui negali buti ne kalbos...

Prasiau nekalbet apie mane bet jei kalba tai ash ne kaltas ir visai mielai atsakineju neutral

kaip miela kai zmogus pats mielai nuo savo klausimo nuklysta,o is kitu tikisi aceit kazko kito
:::608 ai ir vapse,,kazkox balaganas cia jau gaunas o ne diskusija,,tolerancija siknamancija-kas to neturi-niekad netures.o gaaaaaaal..?:::639:::607

170

Geriausia filosofija yra "Toleruoju toleruojancius"

171

Tautvydas, 18 parašė:

Geriausia filosofija yra "Toleruoju toleruojancius"

Siaip galima toleruoti visus tol kol tau neuzkliuna.

172

uzkliuvimas uzkliuvimui nelygus... kitam jau zvilgsnis daug ka reijskia...

173

Evaldas, 22 parašė:

uzkliuvimas uzkliuvimui nelygus... kitam jau zvilgsnis daug ka reijskia...

taip gali uzkliuti vien del to kad esi

174

man siaip emo dar ne tiek kelia pasislykstejima kaip gotai, o emo...tiesiog kad dauguma atrodo juokingai, bando pamegdzioti, tipo mandri ir kietai atrodo, nes atrodo kaip emo, o dazniausiai labiau i klounus uznesa, nes net apie pati stiliu nenusimano

p.s. nesakau kad visi tokie

175

nu juoa... mada praejo... daug zmoniu skuba pakeijst stiliu kad tik butu madingy... man asmeniskaij taij slikstu

176

jop...o cia apie pjaustymasi skaiciau, nu nafik jum to reikia? dabar paaiskink man, kaip atsilikusiai nuo gyvenimo

177

panaseij ir su rukimu... nafik reijkia?... pasirodo reijkia...vienas is zalingu iprociu... niek nepakeijsi... vieni daro kiti atsilaijko... kiti nori pabandyt ir pripranta... nera kad visi ir visada taijp imtu ir pjaustytusi... priklauso nuo zmogaus ir jo poziurio... yra kas tableciu prigeria ir atsiduria ligonineij... bet zinok vienetaij tokiu...

178

Visko reikia tik kad nebutu per daug

179

vis tiek nesuprantu. nu rukaliai sako kad gera jausma sukelia, nervus nuima, o kuom gali pjaustymasis padet?

180

Monika, 14 parašė:

vis tiek nesuprantu. nu rukaliai sako kad gera jausma sukelia, nervus nuima, o kuom gali pjaustymasis padet?

Pasiekia užsibrėžta riba .Nesi emo kol ne paleidai kraujo  ,tam ir tik tereikia .Be to ne visi emo tai daro emo emuj nelygu .Emo toks pats skirtingas žmogus kaip aš ir tu. Tu čia klausi beviltiško klausimo kam ,nu kam ratas apvalus....kam mėlynas dangus ;D filosofuok pati ne klausdama Tėvo kam vaikus daro ;D