41

Re: mini TEMOS

Norėčiau pakalbėti nauja tema.
Kaip jūs žmonės prisitaikot prie nauju salygu,aplinku.Pavyzdziuj kai persikeliat į nauja miesta.Nauji draugai naujas darbas ir tt. Ar stresujat? Kokie ispūdižiai jus užplūsta svetur? Tai tiek:::020

42

na man persikraustinet netenka smile seip tai nelabai zinau kaip reaguociau,, visu pirma nejaukiai kai ne savoj aplinkoj atsiduri,, bet seip labai greit susibendrauju su zmonemis, tai manau nebutu labai sunku smile o tau <<mantai>> tikriausei persikraustymo koks laikotarpis db kad tokie klausimai domina? smile

43

Kažkaip nežinau nežinau .Man tai kai tenka kraustytis visada žiūru kad būtų visi patogumai big_smile o draugai, tai buvę nebuvę.Su jais gerai ir be jų dar geriau big_smile

44

oi, man didziulis stresas ka nors keisti, bet jei atsiranda salia nuosirdziu zmoniu, kurie palaiko..pasidaro daug lengviau smile svarbu nesijausti vienam...

45

Ingrida, 22 пишет:

oi, man didziulis stresas ka nors keisti, bet jei atsiranda salia nuosirdziu zmoniu, kurie palaiko..pasidaro daug lengviau smile svarbu nesijausti vienam...

Va čia tai svarbu ,nesijausti vienam big_smile kitaip vienatve žlugdo ;D

46

na sunku adaptuotis... bet uztenka vieno gero isgerimo geram bare ir adaptaciaj baigta ;D

47

kam gyvenimas svarbus,o kam isgerti...:::006

48

Gabija, 21 пишет:

kam gyvenimas svarbus,o kam isgerti...:::006

kodel manai kad isgerimas eina pries gyvenima? big_smile) Juk tai puikiausia priemone susirast nauju draugu ir adaptuotis tame naujame gyvenime :]

49

taip...kokia daptacija,tokie ir draugai ;D

50

Čia alkoholizmas o ne adaptacija ;D

51

Tomas, 25 пишет:

Čia alkoholizmas o ne adaptacija ;D

nevelnio ;D cia protinga sociologine chirurgija big_smile o vat jeigu as isgeriu alaus ir susirandu draugu kurie isgeria alu, tai nebutinai tie draugai alkoholikai. big_smile juk jei as isgeriu alu retkarciais, tai ir kiti gali taip gyventi. Nemanot? big_smile)

52

Man nejauku buna pirmomis dienomis naujoje darbo vietoje, kol nezinau kas yra kas. O siaip, komunikabilumas padeda iveikti bet kokias sienas. Atvykus i Anglija neturejau ne vieno draugo, gimines ar dar kazko, ka pazinociau bent kiek artimiau. Buvo tik vienas pazistamas. Prireike labai nedaug laiko, kad atsirastu draugu ir kitu mielu zmoniu, su kuriais butu malonu bendrauti.

53

Saunuole! big_smile~ Manau zmogaus pati nuostabiausia savybe - klesteti socialinese situacijose ;]

54

Auri, aciu smile Tau, speju, problemu del to irgi neturetu kilti. Sprendziu is bendravimo forume - draugiskumo ir tolerancijos. "Juodos" puses nepastebejau smile)

55

mano auksas pats auksiausias :H

56

smile

57

Laba diena,
Rašau magistro darbą, labai reikalinga Jūsų pagalba. Gal galėtumėte užpildyti anketą, kurią rasite šiuo adresu: http://www.****/answerform.php?form=15112  (elektronine bankinnkyste savininkas ingainga) Anketa anonimiška Jūsų asmeniniai duomenys nebus naudojami.
Iš anksto dėkoju.

58

jo forumas praplecia akirati ir pradedi i viska ziureti kitomis akimis nei pirma big_smile

59

i ka dabar ziurim ,Fiodorai??i ta anketa?

60

Gabija, 21 пишет:

i ka dabar ziurim ,Fiodorai??i ta anketa?

kaip tai ziurim i anketa:? as sakau kad ziurim kitomis akimis aplamai i gyvenima ;D