Re: mini TEMOS
Norėčiau pakalbėti nauja tema.
Kaip jūs žmonės prisitaikot prie nauju salygu,aplinku.Pavyzdziuj kai persikeliat į nauja miesta.Nauji draugai naujas darbas ir tt. Ar stresujat? Kokie ispūdižiai jus užplūsta svetur? Tai tiek
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mini TEMOS
Norėčiau pakalbėti nauja tema.
Kaip jūs žmonės prisitaikot prie nauju salygu,aplinku.Pavyzdziuj kai persikeliat į nauja miesta.Nauji draugai naujas darbas ir tt. Ar stresujat? Kokie ispūdižiai jus užplūsta svetur? Tai tiek
na man persikraustinet netenka seip tai nelabai zinau kaip reaguociau,, visu pirma nejaukiai kai ne savoj aplinkoj atsiduri,, bet seip labai greit susibendrauju su zmonemis, tai manau nebutu labai sunku
o tau <<mantai>> tikriausei persikraustymo koks laikotarpis db kad tokie klausimai domina?
Kažkaip nežinau nežinau .Man tai kai tenka kraustytis visada žiūru kad būtų visi patogumai o draugai, tai buvę nebuvę.Su jais gerai ir be jų dar geriau
oi, man didziulis stresas ka nors keisti, bet jei atsiranda salia nuosirdziu zmoniu, kurie palaiko..pasidaro daug lengviau svarbu nesijausti vienam...
oi, man didziulis stresas ka nors keisti, bet jei atsiranda salia nuosirdziu zmoniu, kurie palaiko..pasidaro daug lengviau
svarbu nesijausti vienam...
Va čia tai svarbu ,nesijausti vienam kitaip vienatve žlugdo ;D
na sunku adaptuotis... bet uztenka vieno gero isgerimo geram bare ir adaptaciaj baigta ;D
kam gyvenimas svarbus,o kam isgerti...
kam gyvenimas svarbus,o kam isgerti...
kodel manai kad isgerimas eina pries gyvenima? ) Juk tai puikiausia priemone susirast nauju draugu ir adaptuotis tame naujame gyvenime :]
taip...kokia daptacija,tokie ir draugai ;D
Čia alkoholizmas o ne adaptacija ;D
Čia alkoholizmas o ne adaptacija ;D
nevelnio ;D cia protinga sociologine chirurgija o vat jeigu as isgeriu alaus ir susirandu draugu kurie isgeria alu, tai nebutinai tie draugai alkoholikai.
juk jei as isgeriu alu retkarciais, tai ir kiti gali taip gyventi. Nemanot?
)
Man nejauku buna pirmomis dienomis naujoje darbo vietoje, kol nezinau kas yra kas. O siaip, komunikabilumas padeda iveikti bet kokias sienas. Atvykus i Anglija neturejau ne vieno draugo, gimines ar dar kazko, ka pazinociau bent kiek artimiau. Buvo tik vienas pazistamas. Prireike labai nedaug laiko, kad atsirastu draugu ir kitu mielu zmoniu, su kuriais butu malonu bendrauti.
Saunuole! ~ Manau zmogaus pati nuostabiausia savybe - klesteti socialinese situacijose ;]
Auri, aciu Tau, speju, problemu del to irgi neturetu kilti. Sprendziu is bendravimo forume - draugiskumo ir tolerancijos. "Juodos" puses nepastebejau
)
mano auksas pats auksiausias :H
Laba diena,
Rašau magistro darbą, labai reikalinga Jūsų pagalba. Gal galėtumėte užpildyti anketą, kurią rasite šiuo adresu: http://www.****/answerform.php?form=15112 (elektronine bankinnkyste savininkas ingainga) Anketa anonimiška Jūsų asmeniniai duomenys nebus naudojami.
Iš anksto dėkoju.
jo forumas praplecia akirati ir pradedi i viska ziureti kitomis akimis nei pirma
i ka dabar ziurim ,Fiodorai??i ta anketa?
i ka dabar ziurim ,Fiodorai??i ta anketa?
kaip tai ziurim i anketa:? as sakau kad ziurim kitomis akimis aplamai i gyvenima ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mini TEMOS