Тема: Dainuojamoji poezija?
nuomones, kur isgirsti galima, atlikejai ir pn...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Dainuojamoji poezija?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nuomones, kur isgirsti galima, atlikejai ir pn...
nepatinka...
Liux! pasakiskas stilius pasakiski atlikejai !
Tik galia kad netokia populeri kaip pop muzika bet ir gerai nes kitaip ji taptu pop muzika!
popsas ir pop muzika yra 2 labai skirtingi dalykai. ir populiari muzika nera bloga ar buka. o populiarios dainuojamosios poezijos yra. pavyzdziui: aktoriu trio.
man patinka si muzikine sakele :]
labai labai patinka
yra labai neblogas puslapiukas dpoezija.lt
popsas ir pop muzika yra 2 labai skirtingi dalykai. ir populiari muzika nera bloga ar buka. o populiarios dainuojamosios poezijos yra. pavyzdziui: aktoriu trio.
man patinka si muzikine sakele :]
Kuo skiriasi popsas ir pop muzika?:)
asiu uz info Sonata:}
amm,nu taip atrodo teks prisipazinti kad nesu per daug tokios girdejus,bet aktoriu trio tai yra weeeheeeheee kaip gerai
kaip kazkas sake www.dpoezija.lt Saulius Mykolaitis buvo nerealus.. bet buvo..
Solveiga, nera uz ka... labai fainas puslapiukas, yra tikrai gerai muzikos
taip .... gaila Sauliaus....
Kuo skiriasi popsas ir pop muzika?:)
Cia tas pats kaip:
Pop muzika = Gamyklinis Golfas
Popsas = Gezo tiurlinguotas golfas
Tiesa sakant nelabai zinau kas tai yra dainuojamojo poezija
kaune vyksta dainuojamosios poezijos festivaliai, kiek zinau, Leliu teatras buvo irgi padares kazkokius vakarus, an atrodo, kad jie ta ideja ir vel atgaivino, reiktu i repertuara pasiziureti
juokinga..nu cia kaip teatras paklausai ir viskas, bet ne istisai..
Vilija, buvau pirmame koncerte su Makejevu:) labai geri ispudziai.. vyks kas antra penktadieni jei nieko nemaisau
Tautvydai, o kokia muzika galima klausyti istisai?
paklausiau...ir patiko...tikrai liux
esu tokio stiliaus muzikos gerbeja. atlikejai tokie kaip domantas razauskas, alina orlova. pagrindinis lietuviskas saitas, www.dpoezija.lt, kaip jau kazkas ir sake.
As visai neseniai atradau si dalyka... Zinau tik dvi geras, labai man patinkancias dainas O dar yra tos saitas www.bardai.lt cia jis nebuvo minetas...
man visai nieko pasiklausyti...nes tai yra menas
Dainuojamoji poezija kavos tetutėms. Neįdomu.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Dainuojamoji poezija?