41

Re: visu nuomones reikalingos-(N-18)

Marius, 23 wrote:
Doroteja, 21 wrote:
Marius, 23 wrote:

teisingai sako Doroteja. nes tie buozgalviai esant dregnai ir siltai terpei cia kaip moters anga ;D ;D isgyvena gana nemazai ir atejus vaisingom dienom gali pastot yikes

Visaj ne taIP yra smile pasiskaityk prasimokslink smile

Gaila bet taip yra big_smile Is daktares esu girdejas...

cia tipo tavo dukte viska mate ;D

42

Biski neparisau iskur cia ta dukte o_0 bet mano gimijen puse ciuju ligoninej dirba. tai norom nenorom daug ka isgirsti :X

43

Marius, 23 wrote:

Biski neparisau iskur cia ta dukte o_0 bet mano gimijen puse ciuju ligoninej dirba. tai norom nenorom daug ka isgirsti :X

ai daktares ;D nu as ir nesakau kad ne big_smile

44

Marius, 23 wrote:
Doroteja, 21 wrote:
Marius, 23 wrote:

teisingai sako Doroteja. nes tie buozgalviai esant dregnai ir siltai terpei cia kaip moters anga ;D ;D isgyvena gana nemazai ir atejus vaisingom dienom gali pastot yikes

Visaj ne taIP yra smile pasiskaityk prasimokslink smile

Gaila bet taip yra big_smile Is daktares esu girdejas...

Na gal ir taip yra. Bet turejau omeny kad ir per nevaisingas dienas galima pastot. jokiu laukimu vaisingu dienu cia nereik. vaa tongue mano drauge taip pastojo ... nesvarbu. tik tiek kad negalima pasikliaut tom nevaisingom dienom - zinok tai, kad nepapultum i beda wink

45

nu tu nebuk tokia tikra kad per nevaisingas. gi jei pora dienu praejo tai ji galejo pastot ir uz poros dienu ;x

46

buna taip kad pas moteri visos dienos yra vaisingos

47

zinoma nebuna.. aplamai mazai juju ir tebuna.. tyrs ar kelios.. bet vistiek degsit pragare big_smile

48

Aldis, 24 wrote:

zinoma nebuna.. aplamai mazai juju ir tebuna.. tyrs ar kelios.. bet vistiek degsit pragare big_smile

nu kas tau pasidare :? pastaruoju metu tik apie pragara ir kalbi :? gal i kokia sekta iklimpai :?

49

ne fiodorai ne.. wink primetu religinga ir tiek smile

50

prastas is taves aktorius, visai nepatikejau jog tu religingas big_smile

51

aciu begalo uz komplimentus smile imsimes kitokiu priemoniu vadinasi ..

52

Marius, 23 wrote:

nu tu nebuk tokia tikra kad per nevaisingas. gi jei pora dienu praejo tai ji galejo pastot ir uz poros dienu ;x

Na mes cia labai jau moteriska tem gvildenam ;D ka galiu pasakyt kitaip - per TAS dienas irgi galima pastoti nors dar tu nevaisingu i prieki yra keletas smile vaaa jei supratai tau per nosyte su nosinaite ;D

53

ai nu zinok tie buozgalviai ne 1 ir ne 2h isgyvna bet **** cia ne mano sritis po hmmmm nardyt ir aiskintis ;D
O kas liecia nosintaite tai yikes nieko nepasupratau sad

54

jooo... giliai kasat jus cia big_smile

55

Aldis, 24 wrote:

ne fiodorai ne.. wink primetu religinga ir tiek smile

is nusmukusiu kelniu ORE NEATRODE kad jus pone esast laaaabai religingas
;D (nu jus ir pats tai pasaket ) bet religijos "akimis" gan geras budas ibauginti zmones.Ipaci, gali jie neapsikesti ir isvezti JUS i psihuske :::b02 nu bet vistiek gerai padariai nes ir pats deksi pragare kad kandona maunies ;D

56

Doroteja, 21 wrote:

geriau kontraceptines, jei partneris neuzsikretes ir plius patikimas... vat tongue

jug niekados net nepaklausi ar neserga !

57

Fiodoras, 25 wrote:
Mantas, 26 wrote:

PREZERVATIVAI AR KONTRACEPTINES ¿

jei su prostitute tai reikia ne tik prezervatuvo ,bet ir viso skafandro ;D vaistukai negerai nieko neapsaugo big_smile ai partnere nuo nestumo tai apsaugo:D buvau pamirses;D

geriau pas putas is vis neit

58

Mantas, 26 wrote:
Doroteja, 21 wrote:

geriau kontraceptines, jei partneris neuzsikretes ir plius patikimas... vat tongue

taj turi omeny vienos nakties nuotykius? tada aisku tik su gumyte smile na o jei draugauji jau tai galit abu issitirt nuo visu ligu ir viskas bus labai aisku reik tos gumses ar nea ;D

59

Doroteja, 21 wrote:
Mantas, 26 wrote:
Doroteja, 21 wrote:

taj turi omeny vienos nakties nuotykius? tada aisku tik su gumyte smile na o jei draugauji jau tai galit abu issitirt nuo visu ligu ir viskas bus labai aisku reik tos gumses ar nea ;D

vienos nakties zaidimai
jeigu abu lb nor ir ner gumiciu tongue

60

Tai priklauso nuo poros,kas kam priimtiniau. Visada reikia bendrauti ir spresti visas dilemas,netyleti. Na as asmeniskai,nenoreciau kenkti merginai,tad renkuosi prezervatyvus.