Re: Ar yra merginu geimeriu lietuvoje ?
http://www.topocentras.lt/shop/kompiute … -120g.html
Aišku gali. Ir jokia konsolė kapeikių nekainuoja.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Ar yra merginu geimeriu lietuvoje ?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
http://www.topocentras.lt/shop/kompiute … -120g.html
Aišku gali. Ir jokia konsolė kapeikių nekainuoja.
Auris, 21 parašė:Marina, 27 parašė:Diablo II , Heroes III ir Wolfenstain geriausi zaidimai
Uh! Va cia tai moteris, va cia tai zaidimai. Tokia galima isimylet vien uz zaidimu skoni ~
ir kur sita moteris buvo visa musu gyvenima?
turbut zaide kitam kambary,jus juk nepastebit nieko 1km spinduliu,kai losiat;)
O mergaites gali rasyt?
Vaikeli,ka tu cia veiki???
Greta, 10 parašė:O mergaites gali rasyt?
Vaikeli,ka tu cia veiki???
indeed
Aisku, kad zaidzia ir merginos Vienos daugiau kitos maziau, vienos zaidimu laiko kamuoliuku pastumdyma, kitos zaidzia visai rimtus zaidimus
Pati anksciau zaisdavau kazkiek Wowa, bet del laiko stokos tenka susidelioti kitaip prioritetus.
last chaos 2 metai.
dabar jau puse metu pertrauka nes isilauze i akaunta ir restauruojamano personaza.
vat ((
O.o nu nieko sau...ale daug paneliu losia... Galvojau, tik as vienas turejau tokia, kuri mego WoW grindint...pasirodo nipiga
Kad kažką "kazualiai" pastumdo tai pasitaiko, va, dar gauni kursiokei ieškot žaidimo apie avių "meilę" nes pati neranda.
Bet kiek tokių rimtai realių, hardcore geimerių? Maža! Kuri ten kauks, jei išleidimo datą nukels? Kuri skųsis, kad dirbt reikia kai kaulus laužo geimint? Su kuria normalią diskusiją pravesi geriau čia ar ten, geiminant?
Aš žinau visas tris gražias Lietuvos geimeres ir tik su viena galima normaliai "meta" pašnekėt apie tokias temas.
Aišku, tokios panos, kurioms nuo Mass Effect 3 pabaigos kruvinos putos dribt pradeda pažinčių saituose nesimėto, nes, geekų kultūrai Lietuvoje nedrąsiai augant tarp zvonkių ir kitų marazmų, kiekviena pana, galinti palaikyti diskusiją apie orkus, turi būsimų vaikinų eilę nusidriekusią per pusę kvartalo.
Martynai, patiko tavo komentaras, sukėlė šypseną ypač apie tą vaikinų eilę nusidriekusią per pusę kvartalo
Aš ir mėgstu žaist kompu!
Ką aš sakiau? Va, viena prie kompo ir ta pati kadruota
Ha, netik geiminu, bet ir esu realiai maciusi, kai geimai kuriami nuo a iki z. Ir vyrai tikrai ispaskos buriais nelaksto Martynai. Kaip tik baidos.
Gal ne tie vyrai? Visai tai įmanoma!
Zaidziu League of Legends darbe megstu online tower defense ka nors
Na kad man neteko sutikti kurioms isvis butu idomus kompas jau nekalbant geiminimai
ir geimeres nelabai drasei reiskesi internete, nes vaikinai apstotu kaip sakalai, kaip pastebejau daugumai patinka tokio zaidimai kaip Final fantasy 14, ir panasus japanese stileus zaidimai kur viskas spalvota rysku ir skraido visokios pandos, bet kadangi vaikinai tokiu zaidimu nemeksta tai turbut retai ir tenka sutikti merginas geimeres.
KAd siais laikais daug merginu geimina ypac jaunesniu ir nemazai informatikiu yra tai, kad nera jau taip labai nesuderinama mergina ir kompiuteris
Buvo metas kada buvai pamisus del Mortal Combat. Unreal tournoment, Chaos Legion, BloodRayne ir panasiu zaidimu. Bet tai tik praeitis. Nors jei kas pasiulytu suzaist partija, turbut uzsikabinciau uz tu paciu zaidimu
Kad viskas į IT persikelia, tai ir moterų daugėja, tiek šiaip prie darbų, tiek prie žaidimų.. Arba vyrai užveda ŽInau tokių "geimerių" santuokų..
Pats nesu sutikes merginos kuriai zaidimai patiktu, karta kai paklausiau ar megsti zaidimus, jos atsakyams buvo : o taip, angry birds ...
Angry Birds irgi visai nieko laikui prastumt bet deja, as esu ateivis, neturiu fb anketos todel renkuosi kitokius zaidimus
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Ar yra merginu geimeriu lietuvoje ?