21

Re: Kas slypi uz Egipto piramidziu?

Nijolė, 21 parašė:

itariu... kad smelis.... daug smelio big_smile) big_smile)

as Nijole tau pripilsiu smelio... ir pastatysiu tau piramide ;D big_smile

>> I tema >> manau, kad piramides yra faraono kapas ten jam prove visoki slamsta kuri atrode tuomet lb vertino. (jei pastate zali marsieciai ar dar ten kokie padarai) tai kokio galo ten viduje paraomo mumijos metosi ? :? 

22

smile velniai zino smile

23

Gerda, 18 parašė:

Kaip manot? Kaip jas sugebejo pastatyt? Daznam mintys pakrypsta link NSO, bet as tuo nelabai noreciau tiket...Kaip zmones, be jokiu prietaisu sugebejo atgabent tonas sveriancius luitus...?

Teko pabuvot prie sio pasaulio stebuklo?

esu skaites Vladimiro Megre knygu apie Anastasija. siulau paskaityt jei kas netingit, daug ydomybiu apie zmogaus gales rasit...ten truputy buvo uzsiminta apie milziniskus satatinius. tuos didelius akmens luitus padejo statyt isminciai kurie sugebedavo sumazinti zemes trauka, ir stai vuolia-piramides smile. dar paziurekit ir kaip pastatydavo siuos statinius (dolmenai, tarpkitko ten rasoma, kad jie taip pat turejo panasia paskirty kaip ir piramides): http://64.233.183.104/search?q=cache:gm9LggP0ubcJ:anastasija.lt/forum/viewtopic.php%3Ft%3D923+skambantys+kedrai+dolmenai&hl=lt&ct=clnk&cd=1&gl=lt

24

uz ju dykumos ir shiaip.jei rimtai zmogus pastate smile jei per viduramzius ir kitus dalykus mokslas buvo pamirstas ir apleistas ir tik dabar vel atsigavo tai nereiskia,kad tada zmones buvo neprotingi wink

25

nieks ir nesako, kad neprotingi, bet jie visokiu buldozeriu lyg ir neturejo. smile o vien tik su proto galia tos piramides nepasistate... o gal...?

26

o as manau ka piramides pastate milzinai,man mociute kazkada sake big_smile

27

:::a57 o gal dinozaurai? :::b56

28

Gerda, 18 parašė:

:::a57 o gal dinozaurai? :::b56

o gal :::044

29

na tada tie dinozaurai buvo tikri genijai :::639

30

o jei rimciau,tai as kazkaip manau kad cia nso prikiso nagus..:::152

31

as nezinau to kas man butina zinoti bet zinau ko man nereikia zinoti ka man tada daryti

32

Justas, 16 parašė:

as nezinau to kas man butina zinoti bet zinau ko man nereikia zinoti ka man tada daryti

Statyk piramide tada... ;D

33

Linas, 20 parašė:

>> I tema >> tai kokio galo ten viduje paraomo mumijos metosi ? :?

tai gal jie inese lavonus paskui
gal pireamides daug senesnes
gal jos ten nuo tu laiku kai buvo vienas Pasaulio zemynas o Afrikos dalis buvo bepradedanti semti jura nes piramides yra keistai paplautos ,nuskalautos vandeniu (kai kurie blokai lyg  buvo po vandeniu tam tikra laika o paskui vel atslugo vandenynai ir kai atsirado civilizacija piramides vel buvo atrastos ir atejo faraonu laikai
gal ju egzistavimas ejo daug ilgeni laika nei mes manom :? beto Linai nemanai kad tai buvo ne slamstas :V gal jie  tais laikais turejo daug naglesniu mobiliako pakaitalu  :V gal jie evoliucionavo ir iskrido is zemes o mus prastesnius paliko :? nu zinai paliginkim afrika ir amerika :V amerikieciai jau leidzia palidovus i Titana ir nori ten uzveisti augalu ir dumbliu i vandenyna kad atmosfera turetu deguoni smile o afrika dar vaiksto pliki be triusiku ir su ietim medzioja voveres big_smile gal tais laikais buvo politika uzdara ir tie valdovai nesikiso i tolomu saliu prastuomenes politika o ne taip kaip daro db amerikieciai ir europa  :V jug jei Didziosios valstybes butu buve uzsidare(uzsidare kaip Japonija pries kelis simtmecius) tai afrika dar nematytu  auto,variklio ,ginklu, lektuvu, prekybos centru, lemputes... siaip cia tokia mano teorija big_smile  gal po laiko ir mes isruksim kazkur ir zeme pasidarys nebeidomi o like gyvunai vystisis i kazka panasaus kas esam mes ...
gal tai atsitiko ir pima kai i zeme trenkesi meteoritas ir viskas aplinkui zuvo tobulesni paliko zeme ,o isgyvene pradejo muo nulio pliki basi su ietim ir neaiskiais dangoraiziais (piramidem) :=D
---------------------
--------------------
apie akmens luitus
---------------
Per telika maciau kaip penki bahutai su basliais per mitute pakele 3ton. lauita 1 m :=D
siaip nesunkjiai atrode :V

34

as tai va tokia istorija patikeciau...ale,gerai tu Tomai 25 sakai...tik jau mes to nepamatysim,jau galesim is rojaus,obuolius bevalgydami stebeti viska...ir dainuoti "gimiau nei per anksti nei per velai..."

35

Gabija, 21 parašė:

as tai va tokia istorija patikeciau...ale,gerai tu Tomai 25 sakai...tik jau mes to nepamatysim,jau galesim is rojaus,obuolius bevalgydami stebeti viska...ir dainuoti "gimiau nei per anksti nei per velai..."

Ziai viena boba susitrenke galba ir persisuko sarikai :V vietoj to kad grisztu namo grizo namo is praito gyvenimo :V tai yra vietoi to kad vaziotu i Niujorka nuvare i Kaliforia ;D ir kas keisciausia kad surado ta pastata kuriame gyveno 70 metu pries savo gimima :=D tai kazkaip pasiteisina budos tikejimas kad zmogus atgimasta :? tai roju pradesiu galbut isivaizduoti truputi kitaip big_smile

36

Tomas, 25 parašė:
Gabija, 21 parašė:

Ziai viena boba susitrenke galba ir persisuko sarikai :V vietoj to kad grisztu namo grizo namo is praito gyvenimo :V tai yra vietoi to kad vaziotu i Niujorka nuvare i Kaliforia ;D ir kas keisciausia kad surado ta pastata kuriame gyveno 70 metu pries savo gimima :=D tai kazkaip pasiteisina budos tikejimas kad zmogus atgimasta :? tai roju pradesiu galbut isivaizduoti truputi kitaip big_smile

aha,as irgi esu girdejusi istoriju apie tokius bajerius...
skaiciau,kad vienoje valstybeje mire vyras ir tuo paciu metu kitoje kazkokioje gime vaikas ir kai vaikui suejo 8 metai,jis pradejo sakyti kad nori i savo tikruosius namus ir tevai neiskente sako,"gerai,vaziuojam,kiek cia gali zyzti i ausis...",tai nuvare i ta kita valstybe ir atrado nama kur mire tas vyras ir namiskiam "aceit savo tikruose namuose",pasakojo ka cia veike,net ka kalbejo,zodziu su visais elgesi taip kaip visa gyvenoma pazinotu,o mate is tikruju pirma karta...
as tai tikrai tikiu kad tokie kaip persikunijimai egzistuoja...

37

Gabija, 21 parašė:
Tomas, 25 parašė:
Gabija, 21 parašė:

aha,as irgi esu girdejusi istoriju apie tokius bajerius...
skaiciau,kad vienoje valstybeje mire vyras ir tuo paciu metu kitoje kazkokioje gime vaikas ir kai vaikui suejo 8 metai,jis pradejo sakyti kad nori i savo tikruosius namus ir tevai neiskente sako,"gerai,vaziuojam,kiek cia gali zyzti i ausis...",tai nuvare i ta kita valstybe ir atrado nama kur mire tas vyras ir namiskiam "aceit savo tikruose namuose",pasakojo ka cia veike,net ka kalbejo,zodziu su visais elgesi taip kaip visa gyvenoma pazinotu,o mate is tikruju pirma karta...
as tai tikrai tikiu kad tokie kaip persikunijimai egzistuoja...

Tai gal del to faraonai mumifikavo savo kunus gal tikejo atgimti veliau i senuosius kunus :?

38

netikiu, kad reinkarnaciaj egzistuoja.

39

Vytautas, 21 parašė:

As ir netikiu bet ka gali zinoti :? galbut dar ir ne taip yra, galbut musu gyvenimas isvis negzistuoja :? gal mus kazkas isivaizduoja ir mes toje vaizduoteje egzistuojam :=D

40

Tomas, 25 parašė:
Vytautas, 21 parašė:

As ir netikiu bet ka gali zinoti :? galbut dar ir ne taip yra, galbut musu gyvenimas isvis negzistuoja :? gal mus kazkas isivaizduoja ir mes toje vaizduoteje egzistuojam :=D

e,mes galim cia suburti gera tyrinetoju grupe big_smile galetume tirti visokius tokius klausimus...nes siaip ir idomu labai..vakar cia prisikaitem,prisirasem,po to puse nakties negalejau uzmigt begalvodama kokia yra pvz.mano misija sioje zemeje,ar as ja jau atlikau ?:::819
o a[ie tai kad egzistuojame is tikro ar ne,tai net nedrystu pagalvoti..nezinau kaip tu Tomai,as tai tikiu kad is tikro esu tikra..:::041 o gal ne...:::d06