61

Re: Mergaičiu lepinimas

nu kiek zinai per savaite mazdaug 50-100lt kai litu turedavau.

62

o kas cia blogo mergaites palepinti????na jei jos reikalauja pinigu sakyciau cia jau vaikino isnaudojimas...as kaskaip nemokeciau net reikalauti kad duotu man mano draugas tiek ir tiek pinigu,kad patenkinciau savo poreikius,man patinka kai pats sumasto palepinti bet kaip kad ir gele nupirkt arba ryte arbatos puodeli pataisytu,ar kokia staigmenele idomia...na jei prasyciau pinigu tai bendram tikslui o ne isgrest vaikino kisene...

63

padovanojo mum su draugu kavos aparata...jisai kavos negeria smile Viena diena papraso: "Vidule, ismokyk kaip cia kava taisyt"...As nustebus klausiu kam jam to prireike, o jis- "kad tau kavytes padaryt" smile Arba... sedi darbais brangusis uzsivertes ir pakiles nuo stalo eina manes link kitam kabario gale, priejes klausia: zinai ko atejau? Ne? Kad tave pabuciuot...Buckis ir toliau gryzta prie savo darbu smile Ir dabar tik prisiminus toks geras jausmas nuvilnija kunu....................
Aisku tai toookios smulkmenos, bet taip vertinamos ir tam tikrai pastangu kazkokiu tai nereikia...Tereikia demesio savo mylimajam wink

64

tik, kad kai kurios nevertina to demesio sad

65

Gintaras, 23 wrote:

o ka joms gero sekso skyrelyje padarote ? wink

mmmm na rimtai vaikinai kaip mokat merginas lovoj palepinti?:::416m?

66

Zilvinas, 34 wrote:

jo jo paimk boba ant ranku tai ant sprando pati usireplios

ei! jus panu lepintojei ar zinote kodel bobos ilgiau gyvena?
todel kad jom su bobom gyvent nereike .... he he he

atrodo ir su metais bet mastai kaip vaikas idomu ka tu be tu \bobu" darytum?