Re: Nedraugavus atsiduotum?
nu o jej permiegotum linai ir uzstatytum vaika tj ka darytum?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nedraugavus atsiduotum?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu o jej permiegotum linai ir uzstatytum vaika tj ka darytum?
yra apsaugos priemones tokiems neziniukams,kaip 13 metu mergaites.... ir patikek,subrende seksui zmogai zino,kaip jas reikia naudoti.. ir,apsaugos veiksmai taip pat galioja,ne tik priemones
ne
Seip mergina neturetu atsiduoti bet kuriam sutiktam...seip ir nebutina draugaut...sejp jei geri draugai manau kad nieko tokio:D
Kartais,jeigu zmogus buna emocinei krizei,tokie vienanakciai nuotykiai suteikia daugiau jegu
Tiesiog atsipalaiduoji ir viska pamirsti
Bent mano nuomone
Kartais,jeigu zmogus buna emocinei krizei,tokie vienanakciai nuotykiai suteikia daugiau jegu
Tiesiog atsipalaiduoji ir viska pamirsti
Bent mano nuomone
na, tu teisi del to, kad gal ir padeda kazka pamirsti.. taciau, jei taip daznai elgiesi, tai ir pamirsti ) o jei ne.. manau, kaip tik nepamirsi gali kirmeliukas sazine uzgrauzt ) gal ir keistai pasirodysiu, bet as asmeniskai taip nesielgiu. tvirtai mane mama moke gerbt merginas )
siaube kokie iki 18metu auganciu asmenybiu yra sugadintu jau....pvz Justina12m.ji vienisa o ji jau galetu pergulet...kraupu pasidaro...musu proseneliai atsikele ir vel numirtu...:)
o jei i tema zinoma kad neatsiduociau.
siaube kokie iki 18metu auganciu asmenybiu yra sugadintu jau....pvz Justina12m.ji vienisa o ji jau galetu pergulet...kraupu pasidaro...musu proseneliai atsikele ir vel numirtu...:)
o as manau, kad dar neaisku ar tikrai galetu atsiduot gal jai tik dabar taip atrodo, o kai susidurtu akis i aki su tuo realybej, gal netgi issigastu ir noretu sprukt kuo toliau...
isvien studentes siauce nedraugavusios
Jei buciau studente mergina, butinai atsiduociau.... vien del praktikos... ;D ;D ;D
Vaiva, 19 parašė:siaube kokie iki 18metu auganciu asmenybiu yra sugadintu jau....pvz Justina12m.ji vienisa o ji jau galetu pergulet...kraupu pasidaro...musu proseneliai atsikele ir vel numirtu...:)
o as manau, kad dar neaisku ar tikrai galetu atsiduot gal jai tik dabar taip atrodo, o kai susidurtu akis i aki su tuo realybej, gal netgi issigastu ir noretu sprukt kuo toliau...
Na matai, Diana, kartais protelis sviecia vienaip, patys yvykiai rodo kitaip ir galu gale, kada tokiam amziuje ysimaiso dalykai, kurie neturetu but priimtini tokiam amziuje, suknisa visa prota, kurio ir taip nera daug tokiam amziuje...
na as tai negaleciau..nes gerbiu save..idomu ar patikciau as visiems toliau jei atsidavineciau visiems nedraugavusi..buciau tada mergina vienai nakciai..Ne..tikrai neatsiduociau as
tai niekas nesako, atsiduoti kiekvienam sutiktam, bet siaip kartais tokie dalykai ir i nauda, aisku galvojant su apsisaugojimo priemonemis ir panasiai. o cia del to, kad tik po vestuviu, tai juokingai skamba, juk partneris lovoj gali visiskai nepatikti, tai ir nuvestu link neistikimybes.
tai niekas nesako, atsiduoti kiekvienam sutiktam, bet siaip kartais tokie dalykai ir i nauda, aisku galvojant su apsisaugojimo priemonemis ir panasiai. o cia del to, kad tik po vestuviu, tai juokingai skamba, juk partneris lovoj gali visiskai nepatikti, tai ir nuvestu link neistikimybes.
Del to, kad nuvestu prie neistikimybes tikrai sutinku. Bet gi tai tik swajone, as irgi kartais pamastau kad butu grazu tik po westuviu ir ti su tuo vieninteliu, bet logiskai pamascius tai beveik neymanoma nors mano drauges mociute po vestuviu ir y sona niekada nuklydus nebuwo... bet zinoma nebe tie laikai
na taip nieko nesakau, pasvajoti grazu, bet kaip ir sakai, turbut neimanoma
Man iš vis apie tai galvoti dar toli jau senai esu nusprendusi : nekaltybę prarasiu tik po vestuvių viskas tuo ir pasakyta.
as irgi taip nusprendus.....
jeigu vaikinas taves nepaliks iki vestuviu tai tikrai zinosi kad gali juo pasitiketi...
taip sakant jis nesieks ,,tiktai vieno tikslo"
as jamu kas duoda
na as tai negaleciau..nes gerbiu save..idomu ar patikciau as visiems toliau jei atsidavineciau visiems nedraugavusi..buciau tada mergina vienai nakciai..Ne..tikrai neatsiduociau as
nors viena protinga mergaite atsirado:Po tai visos tik ir suka akis kur linksmakoti nugriauzus **** kaip nekenciu tokiu suku ju :Pju ant kiekvieno kampo pilna:)
Vestuvės.... Seniau į tokį rimtą įvykį, žmonės vis dažniau žiūri kitu kampu... Jau vis dažniau tos vestuvės kiekvieno gyvenime tampa lyg įprastas dalykas. Nu gal truputėlį ne į temą... Tačiau toks įvykis vyksta tam, kad susietum tų žmonių santykius amžinam gyvenimui, o po kelių metų išsiskiria, nei po kelių mėnesių... Tuo pasakydamas aš norėjau pasakyti, jog galbūt tos merginos kurios kalbėjo apie nekaltybę iki vestuvių, iki mokyklos baigimo pakeis požiūrį į tai. Ir vestuvės nebus toks svarbus įvykis, kaip joms atrodo dabar.
Ai bet cia visos pareiskia, kad negaletu, arba ten po vestuviu praras taip nebuvo, nera ir nemanau kad bus..
Diana, 18 parašė:Vaiva, 19 parašė:siaube kokie iki 18metu auganciu asmenybiu yra sugadintu jau....pvz Justina12m.ji vienisa o ji jau galetu pergulet...kraupu pasidaro...musu proseneliai atsikele ir vel numirtu...:)
Na matai, Diana, kartais protelis sviecia vienaip, patys yvykiai rodo kitaip ir galu gale, kada tokiam amziuje ysimaiso dalykai, kurie neturetu but priimtini tokiam amziuje, suknisa visa prota, kurio ir taip nera daug tokiam amziuje...
taip taip, bet as kalbejau tik apie viena varianta, kuris labai daznai pasireiksdavo mano aplinkoj
Giedrutė, 14 parašė:Man iš vis apie tai galvoti dar toli jau senai esu nusprendusi : nekaltybę prarasiu tik po vestuvių viskas tuo ir pasakyta.
as irgi taip nusprendus.....
jeigu vaikinas taves nepaliks iki vestuviu tai tikrai zinosi kad gali juo pasitiketi...
taip sakant jis nesieks ,,tiktai vieno tikslo"
aga, o kalbant apie drastiska varianta.... saugot jus ta nekeltybe tam vienam, vestuves visa kita, jusu meiles ir pan. ir tekst, lovoj jis jums nepatinka ka tada skirsites? ar saugosit beprasme santuoka? beprasme, todel, kad jei jau gyvena du zmones kartu, jie turetu jausti laime visokeriopai, o kaip jus zinot ar nezinot, jei noer sexo, ner ir tvirtu santykiu. na, galit saugot dar ta nekaltybe ir vaidint geras mergaistes bandydamos uzkariaut turtingus vaikinus, jei jau siaip ar taip aukojates, tai gal bent jau praturtesit ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nedraugavus atsiduotum?