21

Re: Nedraugavus atsiduotum?

nu o jej permiegotum linai ir uzstatytum vaika tj ka darytum?

22

yra apsaugos priemones tokiems neziniukams,kaip 13 metu mergaites.... ir patikek,subrende seksui zmogai zino,kaip jas reikia naudoti.. ir,apsaugos veiksmai taip pat galioja,ne tik priemones wink

23

ne

24

Seip mergina neturetu atsiduoti bet kuriam sutiktam...seip ir nebutina draugaut...sejp jei geri draugai manau kad nieko tokio:D

25

Kartais,jeigu zmogus buna emocinei krizei,tokie vienanakciai nuotykiai suteikia daugiau jegu smile
Tiesiog atsipalaiduoji ir viska pamirsti wink
Bent mano nuomone

26

Erika, 16 parašė:

Kartais,jeigu zmogus buna emocinei krizei,tokie vienanakciai nuotykiai suteikia daugiau jegu smile
Tiesiog atsipalaiduoji ir viska pamirsti wink
Bent mano nuomone

na, tu teisi del to, kad gal ir padeda kazka pamirsti.. taciau, jei taip daznai elgiesi, tai ir pamirsti smile) o jei ne.. manau, kaip tik nepamirsi wink gali kirmeliukas sazine uzgrauzt smile) gal ir keistai pasirodysiu, bet as asmeniskai taip nesielgiu. tvirtai mane mama moke gerbt merginas smile)

27

siaube kokie iki 18metu auganciu asmenybiu yra sugadintu jau....pvz Justina12m.ji vienisa o ji jau galetu pergulet...kraupu pasidaro...musu proseneliai atsikele ir vel numirtu...:)
o jei i tema zinoma kad neatsiduociau.

28

Vaiva, 19 parašė:

siaube kokie iki 18metu auganciu asmenybiu yra sugadintu jau....pvz Justina12m.ji vienisa o ji jau galetu pergulet...kraupu pasidaro...musu proseneliai atsikele ir vel numirtu...:)

o as manau, kad dar neaisku ar tikrai galetu atsiduot wink gal jai tik dabar taip atrodo, o kai susidurtu akis i aki su tuo realybej, gal netgi issigastu ir noretu sprukt kuo toliau... wink

29

Edgaras, 20 parašė:

isvien studentes siauce nedraugavusios big_smile

Jei buciau studente mergina, butinai atsiduociau.... vien del praktikos... ;D ;D ;D

30

Diana, 18 parašė:
Vaiva, 19 parašė:

o as manau, kad dar neaisku ar tikrai galetu atsiduot wink gal jai tik dabar taip atrodo, o kai susidurtu akis i aki su tuo realybej, gal netgi issigastu ir noretu sprukt kuo toliau... wink

Na matai, Diana, kartais protelis sviecia vienaip, patys yvykiai rodo kitaip ir galu gale, kada tokiam amziuje ysimaiso dalykai, kurie neturetu but priimtini tokiam amziuje, suknisa visa prota, kurio ir taip nera daug tokiam amziuje... big_smile

31

na as tai negaleciau..nes gerbiu save..idomu ar patikciau as visiems toliau jei atsidavineciau visiems nedraugavusi..buciau tada mergina vienai nakciai..Ne..tikrai neatsiduociau as

32

tai niekas nesako, atsiduoti kiekvienam sutiktam, bet siaip kartais tokie dalykai ir i nauda, aisku galvojant su apsisaugojimo priemonemis ir panasiai. o cia del to, kad tik po vestuviu, tai juokingai skamba, juk partneris lovoj gali visiskai nepatikti, tai ir nuvestu link neistikimybes.

33

Rita, 17 parašė:

tai niekas nesako, atsiduoti kiekvienam sutiktam, bet siaip kartais tokie dalykai ir i nauda, aisku galvojant su apsisaugojimo priemonemis ir panasiai. o cia del to, kad tik po vestuviu, tai juokingai skamba, juk partneris lovoj gali visiskai nepatikti, tai ir nuvestu link neistikimybes.

Del to, kad nuvestu prie neistikimybes tikrai sutinku. Bet gi tai tik swajone, as irgi kartais pamastau kad butu grazu tik po westuviu ir ti su tuo vieninteliu, bet logiskai pamascius tai beveik neymanoma smile nors mano drauges mociute po vestuviu ir y sona niekada nuklydus nebuwo... bet zinoma nebe tie laikai big_smile

34

na taip nieko nesakau, pasvajoti grazu, bet kaip ir sakai, turbut neimanoma smile

35

Giedrutė, 14 parašė:

Man iš vis apie tai galvoti dar toli smile jau senai esu nusprendusi : nekaltybę prarasiu tik po vestuvių smile viskas tuo ir pasakyta.

as irgi taip nusprendus.....
jeigu vaikinas taves nepaliks iki vestuviu tai tikrai zinosi kad gali juo pasitiketi...
taip sakant jis nesieks ,,tiktai vieno tikslo"

36

as jamu kas duoda big_smile

37

Julija, 17 parašė:

na as tai negaleciau..nes gerbiu save..idomu ar patikciau as visiems toliau jei atsidavineciau visiems nedraugavusi..buciau tada mergina vienai nakciai..Ne..tikrai neatsiduociau as

nors viena protinga mergaite atsirado:Po tai visos tik ir suka akis kur linksmakoti nugriauzus **** kaip nekenciu tokiu suku ju :Pju ant kiekvieno kampo pilna:)

38

Vestuvės.... Seniau į tokį rimtą įvykį, žmonės vis dažniau žiūri kitu kampu... Jau vis dažniau tos vestuvės kiekvieno gyvenime tampa lyg įprastas dalykas. Nu gal truputėlį ne į temą... Tačiau toks įvykis vyksta tam, kad susietum tų žmonių santykius amžinam gyvenimui, o po kelių metų išsiskiria, nei po kelių mėnesių... Tuo pasakydamas aš norėjau pasakyti, jog galbūt tos merginos kurios kalbėjo apie nekaltybę iki vestuvių, iki mokyklos baigimo pakeis požiūrį į tai. Ir vestuvės nebus toks svarbus įvykis, kaip joms atrodo dabar.

39

Ai bet cia visos pareiskia, kad negaletu, arba ten po vestuviu praras smile taip nebuvo, nera ir nemanau kad bus.. wink

40

Sigitas, 24 parašė:
Diana, 18 parašė:
Vaiva, 19 parašė:

Na matai, Diana, kartais protelis sviecia vienaip, patys yvykiai rodo kitaip ir galu gale, kada tokiam amziuje ysimaiso dalykai, kurie neturetu but priimtini tokiam amziuje, suknisa visa prota, kurio ir taip nera daug tokiam amziuje... big_smile

taip taip, bet as kalbejau tik apie viena varianta, kuris labai daznai pasireiksdavo mano aplinkoj wink

Ineta, 15 parašė:
Giedrutė, 14 parašė:

Man iš vis apie tai galvoti dar toli smile jau senai esu nusprendusi : nekaltybę prarasiu tik po vestuvių smile viskas tuo ir pasakyta.

as irgi taip nusprendus.....
jeigu vaikinas taves nepaliks iki vestuviu tai tikrai zinosi kad gali juo pasitiketi...
taip sakant jis nesieks ,,tiktai vieno tikslo"

aga, o kalbant apie drastiska varianta.... saugot jus ta nekeltybe tam vienam, vestuves visa kita, jusu meiles ir pan. ir tekst, lovoj jis jums nepatinka big_smile ka tada skirsites? big_smile ar saugosit beprasme santuoka? smile beprasme, todel, kad jei jau gyvena du zmones kartu, jie turetu jausti laime visokeriopai, o kaip jus zinot ar nezinot, jei noer sexo, ner ir tvirtu santykiu. na, galit saugot dar ta nekaltybe ir vaidint geras mergaistes bandydamos uzkariaut turtingus vaikinus, jei jau siaip ar taip aukojates, tai gal bent jau praturtesit ;D