Re: Panos už motociklo vairo
liudesys cia...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Panos už motociklo vairo
liudesys cia...
Ale žiūriu kiek žmonių tiek nuomonių
Viskas normaliai ten su jomis jei vairuoja normaliai ir su visais speja
Na pazystu kelias paneles lakstancias mocais, zinok labai smagu matyt ir moteriska puse uzsimancia siuo reikalu o jei dar toke zmona gauciau tai wapse...
pati vazineju su endurke ir tikrai ne del to kad pries bicus pasirodyt:DD bent jau man tai pats geriausias laisvalaikio praleidimo budas ir sportas ir pramoga:)
pati vazineju su endurke ir tikrai ne del to kad pries bicus pasirodyt:DD bent jau man tai pats geriausias laisvalaikio praleidimo budas ir sportas ir pramoga:)
maladec
tut i skzky konec
grazu,,ir sveikintina
visą gyvenimą pavydėjau ir žavėjausi žmonėmis už motociklo vairo ....amžina svajonė turėti britvą ...( nuo paauglystės važinėjau motociklu ) ,,,o gal dar ..išsipildys ...
tai imi ir perki,kame savjone?aisku artimiems dar laidotuvem palik kapeiku.
Mažiau nusikalbėk, esmė yra tame, kaip važiuosi, jeigu nėra proto, tai užsimušti yra daug ir kitų būdų be motociklo. Gali nežiedams į gatvę išbėgti ir t.t., Esmė, britva yra nuostabus kurinys, ypač jeigu užsidedi naujas padangas ir lėkti į kačerginę ar kitą uždarą trasą, mankšta superinė
neabejoju.100 kart geriau uz ferari,bet licno man tai grabas garantuotas.
Būtent, ne visi žmonės gali važiuoti, nes motociklui reikia įtin šalto proto, labai geros lygsvaros ir kontrolės, pats nesu super profas, yra geresnių už mane. Bet matau ir kietai važiuojančių merginų mūsų tarpe, netgi sakyčiau geriau nei aš
Bet feraris ar dar koks, tikrai nesuteiks tiek adrenalino, kiek sportbaikas, ypač kai iš gazo kyla ant vieno rato..... Bent jau maniškis, kyla tolka tak, varai 100km/h ir dar ant vieno rato..
lyg ir nenervuotas
Sakykit ka norit seksualu ir patrauklu, taciau jei dar gerai vazineja tai isvis faina
gražu man mergina ant motociklo
man irgi labai gražu merginos už moco vairo. pilna merginų, kurios aplamai gerai vairuoja, mėgsta adrenaliną, visokie ekstremalumai, keturračiai prie širdies.. tik už.
ka manot ar jos tinka musu keliuose uz plienzirgio vairo
Tinka kai pana lekia su mocu vejas pakelia jos drabužius ir gražiai stringai matosi) aš kartais pasiveju su mašina kad pasižiūrėti na aišku ne visas pasiveju
Edvinas, 19 пишет:ka manot ar jos tinka musu keliuose uz plienzirgio vairo
Tinka kai pana lekia su mocu vejas pakelia jos drabužius ir gražiai stringai matosi) aš kartais pasiveju su mašina kad pasižiūrėti na aišku ne visas pasiveju
Konstantinai, jei ji už vairo tai ir drabužius rengiasi saugius. Ten jokių stringų nepamatyti. Tos kur ant užpakalinės sėdynės...gal ir galima ką pamatyti, bet tai daugiau iš trumpų video
Konstantinas пишет:Edvinas, 19 пишет:ka manot ar jos tinka musu keliuose uz plienzirgio vairo
Konstantinai, jei ji už vairo tai ir drabužius rengiasi saugius. Ten jokių stringų nepamatyti. Tos kur ant užpakalinės sėdynės...gal ir galima ką pamatyti, bet tai daugiau iš trumpų video
Prie didelio greičio viskas ten puikiai matosi net nuogos sėdmenis) ir pas vyrus irgi) si pavasarį per sezono atidarymą prisiziurejau aš vaizdų
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Panos už motociklo vairo