Re: hmm kur siauliu kompanija dingo?
labukas visiems uuuj kaip senai ieskokuose bebuvau tai kagis? matau mytuko norinciuju yra? darom kanors?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → hmm kur siauliu kompanija dingo?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
labukas visiems uuuj kaip senai ieskokuose bebuvau tai kagis? matau mytuko norinciuju yra? darom kanors?
turit pasirinkima balandzio pabaigoje mes turim mytuka su supermamu forumu..o geguze birzelis jums galim pirciu sleni griebt,galim baidares griebt,galim kad ir i ledo arena varyti visa issinuomot,galim i akvaparka lekti rinkites,ir skelbkit patogiausia data bei norimiausia veikla
nagi?
spereskite ideju daug
dar galima baidares grebti
praneskite ir man kai kur vaziuosite as su mielu noru prisijungciau
kad visi aprime..
?
hm.... entuziazmo ale daug cia
liejasi per krastus
man reikia kompanijos nes beprotiskai noriu nulekti pasisokti ... kristina gal prisjungsi?
pasisokimui tai neprisijungsiu.dabar savaitgaliais isvaziuoju daznai taciau del myto-tai visom keturiom as uz
neidomu
ka pasakytumet apie baidariu isvyka?plaukimas apie 20 km atstumas,stovyklavietej zaidimai,prizai siurprizai,lauzas ,saslykai,muzika ir panasiai liepos12-13d su galimybe antra diena dar ten ir dazasvydi suzaist
Labai gera ideja
kam idomu,prasom rasyti man asmeniskai kas zinot telef nr-tai tiesiai ten,o kas nezinot-suzinosit jei parasysit asmeniskai cia ieskoke
labas tai susitnkam siandien kavos puodeliui ir padarysim pirma meeta?
o i baidares nieks?
noreciau su baidarem... labai dar niekada nesu plaukus
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → hmm kur siauliu kompanija dingo?