1

Tema: kas dabar ant jusu stalo???

tai va pas mane kompas,kolonkes,penalas,telefas,laikrodis,o pas jus?

2

Re: kas dabar ant jusu stalo???

oj nepaminejau puoduko, lankelio, pamoku tvarkarascio, disko,pilna popiergaliu,....:::629:::629

3

Na pas mane siokia tokia netvarka:)Chemijos knygute,koloneles,monitorius,skaiciuotuvas,statuleles,keletas zurnalu,puodelis, lekstute,daugiafunkcinis irenginys,pora knygu,tusinukas,mp3,prilipdomi lapukai,lempa virs galvos,bet pritvirtinta tai prie stalo;Datrodo viskas,tiek mano akys uzmato:Dvisa kita suslepta

4

nu nu pas mane irg priklijuojamu lapuku pilna svaidos:::810

5

Pas mane daug gabar, politikos knygos, red bulis, puodukas, lekste, laptopas, sidras, telefonas ir daug kitokio slamsto big_smile

6

dauguma is ju spargalkes:DDDD

7

O kaip as galejau pamirst spargalkes?:DPas mane irgi ju pilna:D
Linai>red bulli su sidru miksuoji?;)

8

reik apsikuopt savo \turta\:::608

9

Kompas, ant kompo monitorius, šalia printeris, kursinio medžiaga, kalendorius, daug baltų lapų, žirklės (neįsivaizduoju ką jos čia daro:D ), ausinės, fotikas (muilinė), daaaaaaaaaaaaaug kompaktų su nuotraukom, fotikas (ne muilinė), pieštukinė, autobusų grafikas, keli besimėtantys tušinukai, siūlų ir adatų dėžutė (irgi neįsivaizduoju iš kur), katytės nuotrauka, ir katė ant monitoriaus mieganti big_smile

10

Mano metro ir traukiniu zemelapis kabo ant sienos, plius dienotvarke beio paskaitu tvarkarastis big_smile O bulis tai is seniau stovi, bet jo dznokai prireikia tai palieku, litrinis buteliukas tai tranauja keliem karta, o sidro tai su draugu deze nusipirkom siandien, tai tenka gerti big_smile

11

Linas, 19 parašė:

Mano metro ir traukiniu zemelapis kabo ant sienos, plius dienotvarke beio paskaitu tvarkarastis big_smile O bulis tai is seniau stovi, bet jo dznokai prireikia tai palieku, litrinis buteliukas tai tranauja keliem karta, o sidro tai su draugu deze nusipirkom siandien, tai tenka gerti big_smile

TENKA big_smile:D:D

>> Pas mane dar lempa big_smile Ir katė jau nebe ant monitoriaus, o ant kursinio medžiagos big_smile Ir dar alaus butelys atsirado iš kažkur :::921 ;D Ir dar 20 litų irgi iš kažkur ;D

12

:::629

13

Oj, pas mane daug... Laptopas, kaluliatorius, stapleris, puodukas, kuva tusinuku, dovanu maiselis, saldainiu maisas, keli diskai, uzrasu knygute, banko saskaitos, kalnas vizitiniu korteliu, uzrasai is matematikos paskaitu, telefonas, lempa... vienu zodziu tvarkytis reikia big_smile

14

na, as vis tiek stalu nesinaudoju :V bet ant stalo kaip matau stovi monitorius, kuri nesiu su kompu i sklepa, kai rasiu deziu :V, dar matau 3 zaisliukus pliusinius prie sesiaus lempos, laikrodukas, kuri padejau, kad ant fotelio nebutu, skylamusis, tusinukas ir akiniu deklas.. eta vsio...

15

o pas mane kavos puodelis ant stalo:::d03

16

Karolina, 19 parašė:
Linas, 19 parašė:

TENKA big_smile:D:D

>> Pas mane dar lempa big_smile Ir katė jau nebe ant monitoriaus, o ant kursinio medžiagos big_smile Ir dar alaus butelys atsirado iš kažkur :::921 ;D Ir dar 20 litų irgi iš kažkur ;D

speju kad 20 lt atsirado tada kai pasakei mamai kad as pas tave vaziuoju big_smile big_smile (beje daugiau nei  100 km :::b18 ) o alus tai cie nenuostaba man jau wink

>> na o pas mane ant stalo : laptopas. 2 tel skaiciavimo masinele, keli rapitogrfai, kompaktu kruva vaistai nuo slogos fotikas (muiline) staline tempa ir daug slamsto joje :-) dar ausines ir zalios arbatso didelis puodas :H

17

hm,na,pas mane tai daug makulaturos:D),bet ne mano o mamos:P),kosmetine,angeliukai du,staline lepma,skaiciuotuvas ir..........telefoniukas,daugiau lyg nieko,nes vakar truputeli issimeciau siuksles nuo stalo,t.y.visokiausius popiergalius:D

18

pas mane ant stalo 2 monitoriai (3kompai ant grindu) + klava su pele, butelis balto pusiau sauso vyno, saldainiu nemazai, pastalej mineralinis, salia stalo kuprine su fotiku bei objektyvais, po visa stala, lova, ir aplamai po visa kambary sklaidosi nuotraukos.. big_smile ai, dar ant mini staliuko salia kompu radiotechnikos stiprintuvas, koloneles, bei koss ir philips ausines.. big_smile

19

laptopas, kompo minkas, telikas, centras, viena kolonke, kaledine eglute, 3 puodukai, bokalas, knygu ir siaip popieriu susnis, pakrovejas, dezute nuo pinigines, modemas, girlianda, dar viena kolonelle, 2 pultai, nimesil tuscias pakelis (ismest reiktu), langu skutiklis (masinos), 2 peles, prizme, piramide, batas guminis (mol piestukine) nu ir dar mano alkune big_smile.
Jo reiktu apsitvarkyt....

20

Ant mano stalo atsirado sis tas naujo nuo paskutinio apsitvarkymo(monitoriaus,koloneliu ir t.t. nebeminesiu,cia ir taip aisku).Taigi,2 zurnalai: Cosmopolitan(dar gruodzio men.)ir sausio men.Moteris(sitas mamos),knyga J.Ivanauskaites"Menulio vaikai", 2 bilietai i baleta,dirbtine eglute ant skenerio,2 rubliai(nzn is kur,bet radau juos savo kiseneje),raktu pakabukas(dar neispakuotas)ir cekis apsipirkti Ibero parduotuveje,jau prisiekiau,kad pries Naujus apsitvarkysiu:D