Re: kas dabar ant jusu stalo???
bananai,fotikas pultas...telefonas ...:)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kas dabar ant jusu stalo???
bananai,fotikas pultas...telefonas ...:)
tiaip ant stalo: koloneles, kompiuterio kamera, servetele, modemas, taupykle, mikrofonas, pele, piestukas, daug daug kompaktu, atvyrukas, akinukai, speros, monitorius, klaviatura, mobilus, zaislai, ausinukas, mp3, degtukai, saldainiai, USB atmintyne, adatos, vaikiskas konstruktorius, kosmetika, liniuote, klijai na ir dar pora troliu kurie tokia baise netvarka ant stalo padare
koloneles, kompiuterio kamera,pele, deze kompaktu,klaviatura, monitorius, puodukas , butelys, buvusios nuotrauka, piestukine, pora baltu centu, pinigine , banko kortele ,telefonas , telefono ausines ,pasas, klijai, raktai, kilimelis pelei.
na, as vis tiek stalu nesinaudoju :V bet ant stalo kaip matau stovi monitorius, kuri nesiu su kompu i sklepa, kai rasiu deziu :V, dar matau 3 zaisliukus pliusinius prie sesiaus lempos, laikrodukas, kuri padejau, kad ant fotelio nebutu, skylamusis, tusinukas ir akiniu deklas.. eta vsio...
na, monitoriaus neisnesiau, grizo brolis, kompa sutvarke, tai pasijungiau ir sita senuka
zaisliukai perejo ant kito staliuko ) laikrodukas turbut ant fotelio
skylamusis taip ir liko
) akiniu deklas kuprinej :V bet uztat, kadangi kompas susitvarke, tai dar ausinukes uzsidejo ant stalo ir keli kompaktai
) dar vienas cd-romas < kurio neismetu
nes tipo sugedo (gal kam reikia
) dvd-RW, broliui jis sugadino kelis kompaktus, bet jei norit galim atiduoti
) ) nuo nauju metu liko dantu sepetukas cia, kuri pirkau klaipedoj, pinigine siandien pasidejau ir siandien lesius dar nusipirkau, tai tas skystis stovi dbr
Oi pas mane tai netvarka... Bet ją čia daugiausia sukuria mamos studijų popiergaliai Taigi: monitorius (ant jo- kompiuterio kamera), klaviatūra, kolonėlės, pelė, spausdintuvas, lempa, pastatyta ant knygos "Šimtas gamtonaudos mįslių"
Laikrodis, Nedos CD, keletas įrašomų CD "krokodilas", pieštukinė, žibintuvėlis, skaičiavimo mašinėlė, istorijos knyga, sąsiuvinis, tušinukas ir korektorius. Regis, viskas
labai mazas tas kompiuterio staliukas - tai be monitoriaus, koloneliu, klaviaturos, peles, peles "kilimelio", stalines lempos nlb kas ir telpa... dar yra telefonas, "Merrild" padekliukas kavai, kristolinis rutuliukas (nupirko mama - sako, kad neigiama kompiuterio energija sugeria ), kazkokia nesamone is kinderio ir popierines nosinaites (nes persalau
). dazniausiai dar buna penalas ir uzrasu knygute, bet db nera
...
Na ka pas mane : monitorius, kamera, klaviatura, pele, jos padas, koloneles (net visos 3), ausines, mikrafonas, prailgintojas, kazkoks skystis nuo uodu likes nuo vasaros, kompaktu dezute pilna kompatu, bliudelis o viduj saldainiai, remelis su pacio nuotrauka, mp3 ir kartu ausines, 2 telefonai , pakrovejas, popieriukai kazkokie, lektuvo bilietu likuciai, juostele nuo lagamino(bagazo), distancinis pultas nuo teliko, grandinele ant kaklo, pazyma apie mokymasi ir saukimo lapelis (taip tai jis... ziauru...) kad nepamirsciau... na o daugiau kaip ir viskas, kas nereikalinga stengiuosi sukisti i stalciu, o kadangi i 1 netelpa, tenka net per 2
Nu pas mane monitorius, telefonas mano ir mamos, lempa,sluostes monikui, molinis namukas(suwenyras), popieriai, mikrafas, mediatorius(kas nors zino), tauypykle ir ...
Kompo monitorius, spausdintuvas, kompo koloneles, kruva tusinuku, du ziebtuveliai, radio detaliu keletas, montazine PCB plokste, alaus butelis(pilnas), pusbonkis shnabso, termo pastos bonkute, izoliacijos puse rulonelio(baltos),saldainiu krepselis, LIVOSAN tuscia dezute, tiesinis mini shlifuoklis, lydmetalio nusiurbejas, na ir dar taure su degtine... beveik viskas...
A ir dar vienas is telefonu, nokia 5110
kadangi as dabar esu sulej tei pas mane monitorius,kompo deze,pele,klavietura y vsioai joa dar tel,sasiuvinis y penalas
siaube gerai kad mano stalo realiai nematote nes pakrauptumete... nes cia visko tiek daug ir kaip aisku viskas reikalinga ;D
Man panasiai kaip Vaivai... As pameginsiu pavardint ;D Koloneles, skeneris, popiergaliai, veidrodelis, kremas, linzes, trys telefonai, du mikrafonai, puodelis(i kuri ikisau mikrafona, nes ner okio stovo ;D), skaiciavimo masinele, lupu balzamas, vaistai nuo nemigos, alergijos ir pilvuko, zirklutes, monitorius, moline pelyte ir kita medine tikriausiai maziuke pelyte, tusinuku kruva, televizoriaus pultelis, pleistras(gitaros stygu pasekmems paslepti:D), vienkartines nosinaites, dezinfekuojantis linziu skystis, mediatoriai, klijai, printeris, kaktusas, gitaros stygu tuscia dezute...ai nebevardinsiu pabodo..:D Jau beveik ir viskas.. Beje mano stalas gan didelis... Net labai didelis Kaip ofise
Kompas, monitorius, printeris, pelė su padėkliuku, kompaktų krūva, Hansa slaptažodžių kortelė, autobusų grafikas, 2 USB, fotikas (muilinė), fotiko dėklas, dar vienas dėkliukas, šokoladas, pieštukinės 2, dėžutė su visokiu šlamštu, kortelių skaitytuvas, ausinės, pirštinės, espumizanas, lempa, raktai (kurie šiąnakt kažkaip pas mane atsirado ir neįsivaizduoju kieno :? ;D ), kompaktų dėklas, dokai kažkokie, teleloto bilietas, popieriaus daug, kvepalai, ir kaip visada, katė ant monitoriaus
Pas mane ant stalo suneno masineles kelios guli:D
KOMPAS DB PAS MANE ANT KELIU NA O KAIP ISJUNKTAS BUNA ANT STALO:D
Poto stovi gelyte
ee..pas mane tai aisku pc , koloneles ir pan. na dar zvake , suvineriukai:} ,stikline nuo ka tik isgertu sulciu serveteliu pakelis {sloga} ir dar rasiklis yra..nu daugiau nieko..nemegstu prie kompo stalo apsikrauti popieriais , geriau nueinu prie rasomojo...;]
Monitorius prie monitoriaus stovi baltas grazus angeliukas dar kazkur netoliese jo tokia boruzele
Piestukine
Fotikas
2 telefonai
Web kamera
Muzikinio centro valdymo pultelis
Ir telefono ausinukai
hemm.. nuo ko cia man pradejus.. O.o tai gi..amm.. monikas, spausdintuvas, nzn kiek CD kompaktu,:D 4 telefai laikrodis, modemas, keli rasikliai metos, popieriu kazkokiu tai xDDD, dalis kolonkiu xDDDD, ir kaip gi be ausiniu..
manau gerai pasiknaisiojes rasciau dar
, BET.. deje.. uzteks
xD
nu nepaisant kompo su visai prioedais tai dar telefas, penaline, zirkles,,liniuote..na ktuva sasiuviniu,egzu tvarkarastis ir seip popieriuku visokiu
vajei kokia netvarka kompas, telefonas, diskai, laikraštis, ausinės, tušinukai, dar žaisliukas nuoga kiaulytė
oi pilna čia visko ;D
laptopas, pele, ausines, vaistai nuo galvos skausmo, alaus bokalas, Vaistai nuo akiu skausmo. ;D 3 telefonai, tuscias puodukas su sena arbata. ;D Sokoladas pasibaigusio galiojimo, guma, ir daug centu. Ai dar sasiuviniai kazkokie uzsilike nuo trecio kurso.
Taip ir nepasidedu.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kas dabar ant jusu stalo???