Re: Kitas ar Pasimatymas ?
Aisku kad pasimatymas..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kitas ar Pasimatymas ?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 25 26 27 28 29 … 41 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Aisku kad pasimatymas..
pasimatymas
juokauju, kitas
Rasa, 26 parašė:vajeeee!!!!!!!!!! kitas!!!!!! duokit greiciau kita!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kitas
taisykles bent skaitei?
Giedriau, kitas
pasimatymas
kitam pasimatymas ;D
kitas
Vaiva kita
Rasa nu sunku istarti,bet reikia galvoti realiai tu per toli taigi KITA
Viktorai? gal tu visai jau niekam nerasyki..nes taip zmones pasijaucia niekam verti
Ne ne... cia uztenka parasyti kitam zmogui "Viktoras" ir gali suprasti, kad KITAS ;D
Vaiva juk tu zinai kad ne del to......
ei Rasa tu cia gerai nepyk mergyte bet tenka sakyti kita ;
Viktorai, o tu tikies, kad cia uzklys mergina, kuri bus negtoli taves? :Das manau, kad jei tokia ir atsiras, tu butinai begsi kur nors kuo toliau ;D
pasimatymas
manau geriau tikesiu kad nei is sio nei is to nukris aukso puodas ir tikrai nebegsiu
Ingridute "Viktoras"=Kitas cia graziai Rasa pasake... Rasa uz tai tau
Kitas
Next!:D
kitas
Kvaile tu kvaile..kiek kart gali man sakyt kitas? Vieno neuztenka? Didziausia turbut siukslintoja sitam forume..brr..:D
Kvaile tu kvaile..kiek kart gali man sakyt kitas? Vieno neuztenka? Didziausia turbut siukslintoja sitam forume..brr..:D
Kvaili tu kvaili didesnes siuksles uz tave cia ne su ziburiu nerasi
tai paskutinis mano sakinys tau...pasivadovausiu pasakymu "duok durniui kelia", o tavo izeidinejimai verti nulio, nes tu man esi niekas
Ingrida, o gal verta Tomui pasakyti pasimatymas gal ne be priezasties cia pykstates ?
Joa Ingriduke .. ;D susimastyk ..
Viktorai ---> :H
Giedriau.... pasimatymas
;D
Ingrida, o gal verta Tomui pasakyti pasimatymas gal ne be priezasties cia pykstates ?
siaip as irgi turejau toki varianta, kad jam nepriimtina isgirsti zodi "NE" :)ir nesvarbu, kas jam taip sako, ar patinkantis zmogus, ar ne...na, bet daugiau sios temos negvildenu, kaip ir sakiau...
Rasel, tai kada susitiksim ta 2 karta? pasimatymas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 25 26 27 28 29 … 41 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kitas ar Pasimatymas ?