1

Topic: idomu..

tik vaikinams
kas labiausiai vertinate savo merginoje ar savo simpatijoje?

2

Re: idomu..

supranta mano humora, galima sneket apie viska, galiu atsipalaiduot ir but savim.

3

Nijolė, 22 wrote:

tik vaikinams
kas labiausiai vertinate savo merginoje ar savo simpatijoje?

Kad visu pirma  JI man yra Draugas :H .

4

Grozi big_smile

5

Viktoras, 25 wrote:

Grozi big_smile

koks pavirsutiniskumas :? :V

6

visaip buna. Kartais kai iklimpsti, tai vertini virska, tada gali prisigalvoti net nebutu dalyku, kad butu geriau. As vertinu kelis dalykus: geisma, draugiskuma, zmogiskuma.

7

Veirtinau viska ka ji dare del manes, ka ji sake, kalbejo, tai kaip ji ziurejo tai ka ji galvojo ir svajojo ... bet matomai ji nevertino to ka as dariau ir dabar esu vienas kaip... O gal as nesugebejau tinkamai ivertint ir atsidekot ... Bet jai tau rupi zmogus ir esi su juo vertini viska ka jis tau duoda, viska ka suteikia ... o isvaizda yra isvaizda ... ne del jos su zmogum buni ...

8

Petras, 21 wrote:

Veirtinau viska ka ji dare del manes, ka ji sake, kalbejo, tai kaip ji ziurejo tai ka ji galvojo ir svajojo ... bet matomai ji nevertino to ka as dariau ir dabar esu vienas kaip... O gal as nesugebejau tinkamai ivertint ir atsidekot ... Bet jai tau rupi zmogus ir esi su juo vertini viska ka jis tau duoda, viska ka suteikia ... o isvaizda yra isvaizda ... ne del jos su zmogum buni ...

pilnai sutinku su tavimi

9

nezinau:? kazkaip nesigilinau:? siap drauges jau koki pusmeti kaip neturiu :? bet kai turejau man viskas gerai buvo ,nes renkuosi TOKIA, tokia IR vertinu visa su trukumais ir netrukumais :::110

10

Viktoras, 25 wrote:

Grozi big_smile

o kai grozis isblesta ka darai ?

11

Fiodoras, 25 wrote:
Viktoras, 25 wrote:

Grozi big_smile

o kai grozis isblesta ka darai ?

Tada ieško kitos gražuolos :=D ir taip kol paskutinei pražilę palikai nubyra

12

sutiksiu su keliais pasisakiusiais vaikinais - vertinu dėmesį, rūpestingumą, norą būti su manimi, jos aistrą, jos jaudulį kai paliečiu ją, jos moterišką kvailą šypseną, kai nieko nesupranta (pripažinkit, mielosios, kad jūs ją turit) smile)) et... švelnumą, jos vaikišką juoką smile))

13

Airidas, 24 wrote:

sutiksiu su keliais pasisakiusiais vaikinais - vertinu dėmesį, rūpestingumą, norą būti su manimi, jos aistrą, jos jaudulį kai paliečiu ją, jos moterišką kvailą šypseną, kai nieko nesupranta (pripažinkit, mielosios, kad jūs ją turit) smile)) et... švelnumą, jos vaikišką juoką smile))

Išlieka dar prisirišimas prie to žmogaus ,kai jo nėra tada jaučiamasi lyg oro truktu .Todėl kai kurios poros negali viens be kito :::818 Man patinka priraišūs žmonės ... nors pats toks neesu

14

Tomas, 25 wrote:
Airidas, 24 wrote:

Išlieka dar prisirišimas prie to žmogaus ,kai jo nėra tada jaučiamasi lyg oro truktu .Todėl kai kurios poros negali viens be kito :::818 Man patinka priraišūs žmonės ... nors pats toks neesu

bet Tomuk, juk supranti, kad tavo atveju labiau kencia mergaite :V jei ji lb prieraisi, o tu ne.... ji taves issiilgsta, o tu nelabai :V nu ..

15

Nijolė, 21 wrote:
Tomas, 25 wrote:
Airidas, 24 wrote:

bet Tomuk, juk supranti, kad tavo atveju labiau kencia mergaite :V jei ji lb prieraisi, o tu ne.... ji taves issiilgsta, o tu nelabai :V nu ..

Taip Tu teisi bet aš čia ir apie platoniška meile iš jų pusės  :Dneinu į labai gilius santykius ,nu bet ir net labai saugantis pvz statant visokias sienas ne visada gali būt užtikrintas kad kuri nors neverks užsidariusi spintoje big_smile Matai tokios situacijos susidaro nes turiu daug draugiu kurias laikau draugėmis ir viskas,o jos kažkodėl pradeda draugyste laikyti tikra meile kuri turi būtinai virsti vedybomis :::818
---ar aš čia nepersūdžiau:?

16

Nijolė, 21 wrote:
Tomas, 25 wrote:
Airidas, 24 wrote:

tokie dalykai ne be priezasties atsitinka ,nes retai neretai iskazko paeme pavyzdi arba pasimoke kazkada is savo antros puses:::110