Re: Gėjai ir jų noras turėti vaikų.
>>>Dovydui ir Tomui pritariu visiskai Labai protingai mastot. Manau
>>>>Justai, prisisnekesi, gims vaikas gejus, galesi tremt ir naikint...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gėjai ir jų noras turėti vaikų.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
>>>Dovydui ir Tomui pritariu visiskai Labai protingai mastot. Manau
>>>>Justai, prisisnekesi, gims vaikas gejus, galesi tremt ir naikint...
****, manau visuomene dar nesubrendus. Ir del to kentes vaikai... liudna.
Butent, kad nesubrendus. Isvis netolerantiska salis, siaubingai. As beveik kiekviena diena susilaukiu pvz pasaipu del to kaip as atrodau.
Kada nors gėjai, kitaip atrodantys žmonės taps normaliu dalyku..Naujos kartos auks su jais, pripras ir jiems tai taps visiškai natūraliu dalyku.
Kai mūsų seneliams (bent jau mano tai tikrai ) nepatinka nuogos bambos, nesupranta kaip gali per teliką rodyti visas muštynes, žudymus, nuogas moteris, nesupranta šiuolaikinės muzikos (nes jų laikais to nebūdavo) mum tai atrodo normalu. Kai mes pasensim mums ir kažkas nepatiks, nes tai bus nauja, bet naujai kartai tai bus "normalu". O tai kas bus mum "normalu" naujai kartai bus pasenę.
Žodžiu ateina nauji laikai ir viskas keičiasi. O gal lietuviai visada liks tokie netolerantiški ?
Tikiuosi supratot ką norėjau pasakyti.
uzkliuvo mintis, kad vaikas augantis geju seimoje butu pasmerktas patycioms.bet idomu is ko nesitycioja siuolaikiniai vaikai?? galioja paprasta taisykle, jei tu nesitycioji ir nemushi kitu, tada tyciosis ir mush tave pati.... taigi jokie vaikai nera apsaugoti nuo bendraamziu patyciu...
Labai geras vienas tyrimas buvo "uz lietuvius is bendraamziu daugiau tyciojasi tik turku vaikai" =DDDDD
manau, kad vaikas augdamas turi matyti normalios šeimos pavyzdį. negerai jau kai tėvai išsiskyrę. na, nieko neturiu prieš gėjus, bet vaikas būdamas labai mažas galvos, kad tai yra norma, kad taip viskas ir turi būt. paskui stebėsis, kodėl kiti vaikai turi mama ir tėtį, o ne du tėčius. dar gi vaikas matys, kaip du vyrai šeimoje bučiuojasi, apsikabina. na, nežinau, man atrodo, kad tai nelabai gerai. bet, sakau, tikrai nieko neturiu prieš gėjus.
Kada nors gėjai, kitaip atrodantys žmonės taps normaliu dalyku..Naujos kartos auks su jais, pripras ir jiems tai taps visiškai natūraliu dalyku.
Kai mūsų seneliams (bent jau mano tai tikrai) nepatinka nuogos bambos, nesupranta kaip gali per teliką rodyti visas muštynes, žudymus, nuogas moteris, nesupranta šiuolaikinės muzikos (nes jų laikais to nebūdavo) mum tai atrodo normalu. Kai mes pasensim mums ir kažkas nepatiks, nes tai bus nauja, bet naujai kartai tai bus "normalu". O tai kas bus mum "normalu" naujai kartai bus pasenę.
Žodžiu ateina nauji laikai ir viskas keičiasi. O gal lietuviai visada liks tokie netolerantiški ?![]()
Tikiuosi supratot ką norėjau pasakyti.
bet tie visi filmai, kur vieni kitus išdaužo ar žaidimai, kur šaudos, tai traumuoja vaikų psichiką. tai tikrai nėra normalu vaikams.
Visuomene visko bijo LYG ja kas noretu "isprievartaut per atstuma" :=D
niekas nera geriau uz mylinti teva ar mama!! nesvarbu ar jis gejus ar lezbe , tai meile tik kitokia nei tradicine... jei ir bus kokiu nesklandumu tai lems jau kiti faktoriai ...issilavinimas ir aplinka(visuomene) sakykim tevas stengsis paslepti savo seksualini gyvenima ,o stai jei visuomene tai suzinos kad tevas(gejus) mama (lezbe) augina vaikus iskart kils visokie pasipiktinimai ir neramumai po kuriu vaiko gyvenimas tikrai gali pasidaryti ne rozem klotas !!
..................
as manau ... netokiems dalykams visuomenei rupintis ,nes ji veikia kaip skalperis nupiaus ne tik tevui galva bet ir vaikui (patycios dikriminacija ir tt.) Geriausiai suveiktu istatymas !!!( bet seimunai rupinasi rinkimais ir DAUGUMOS balsuotoju, o ne VISAIS pilieciais ... problema isliks, nes niekas nenores imtis tokiu dalyku" kede sudebes" KARTU SU tautos siurksciu Balseliu
Pasakykit ko jus taip bijot ? kad du tevai uzaugins dukteri ? gal kad uzaugins geriau ? tegu visi gejei susimauna o tada ir sakykit NE GEJAMS TEVAMS
manau, kad vaikas augdamas turi matyti normalios šeimos pavyzdį. negerai jau kai tėvai išsiskyrę. na, nieko neturiu prieš gėjus, bet vaikas būdamas labai mažas galvos, kad tai yra norma, kad taip viskas ir turi būt. paskui stebėsis, kodėl kiti vaikai turi mama ir tėtį, o ne du tėčius. dar gi vaikas matys, kaip du vyrai šeimoje bučiuojasi, apsikabina. na, nežinau, man atrodo, kad tai nelabai gerai. bet, sakau, tikrai nieko neturiu prieš gėjus.
Is dalies tu teisi, bet kodel vaikas turi butinai matti kaip tetis ir tetis buciuojasi? Jie gali nesibuciuot prie vaiko ir t.t. Prie manes mano mama ir tetis niekada nesiglamzdavo ir nesibuciuodavo:>
Manau auklejimas visai nesusijes su seksualiniu gyvenimu.apie sksualini gyvenima turetu visada papasakoti tevai, bet dazniausiai vaikas suzinomo apie lytini gyvenima is aplinkiniu ...
dabar kiek zinau apie sxasa pradeda uzsiminti 5kl. biologijos mokytoja ir aukletoja :? maciau vadovelius penktokams dar kai buvau desimtoj klasei... taigi neitema si smulkmena
Ernesta, 19 parašė:manau, kad vaikas augdamas turi matyti normalios šeimos pavyzdį. negerai jau kai tėvai išsiskyrę. na, nieko neturiu prieš gėjus, bet vaikas būdamas labai mažas galvos, kad tai yra norma, kad taip viskas ir turi būt. paskui stebėsis, kodėl kiti vaikai turi mama ir tėtį, o ne du tėčius. dar gi vaikas matys, kaip du vyrai šeimoje bučiuojasi, apsikabina. na, nežinau, man atrodo, kad tai nelabai gerai. bet, sakau, tikrai nieko neturiu prieš gėjus.
Is dalies tu teisi, bet kodel vaikas turi butinai matti kaip tetis ir tetis buciuojasi? Jie gali nesibuciuot prie vaiko ir t.t. Prie manes mano mama ir tetis niekada nesiglamzdavo ir nesibuciuodavo:>
nereikia net stengtis. manai, vaikas niekad to neužmatys netyčia?
Manau auklejimas visai nesusijes su seksualiniu gyvenimu.apie sksualini gyvenima turetu visada papasakoti tevai, bet dazniausiai vaikas suzinomo apie lytini gyvenima is aplinkiniu ...
dabar kiek zinau apie sxasa pradeda uzsiminti 5kl. biologijos mokytoja ir aukletoja :? maciau vadovelius penktokamsdar kai buvau desimtoj klasei... taigi neitema si smulkmena
o taip! kraupu kaip jie vaikus mokykloj žada lytiškai šviest. neseniai skaičiau apie tai: pasakos, kad kontraceptinės tabletės yra nesveika, naudojant prezervatyvą iš viso ne natūrali sueiti. na, nežinau, su tokiu lytiniu "švietimu" mokykloj tai risimės žemyn ir abortų skaičius augs. geriau tada iš viso tegul nešviečia, nes bus "norėjo kaip geriau, išėjo kaip visada".
ir dar ką pamiršau - jie teigs, kad homoseksualumas yra liga, kas prieštarauja medicinos vadovėliams. na, bet tiek to, tai grįžtant prie temos, kaip jaustis vaikui, kai mokykloj aiškins, kad jo tėvai gėjai yra ligoniai?
va, o mums kai septintoj ar aštuntoj klasėj pravedė paskaitą apie apsisaugojimą, tai dar dabar atsimenu. va, taip kad šviestų, tai abortų skaičius gal ir mažėtų.
Egle, 18 parašė:Ernesta, 19 parašė:manau, kad vaikas augdamas turi matyti normalios šeimos pavyzdį. negerai jau kai tėvai išsiskyrę. na, nieko neturiu prieš gėjus, bet vaikas būdamas labai mažas galvos, kad tai yra norma, kad taip viskas ir turi būt. paskui stebėsis, kodėl kiti vaikai turi mama ir tėtį, o ne du tėčius. dar gi vaikas matys, kaip du vyrai šeimoje bučiuojasi, apsikabina. na, nežinau, man atrodo, kad tai nelabai gerai. bet, sakau, tikrai nieko neturiu prieš gėjus.
Kodel as neuzmaciau? Mokejo sleptis Netraumuota mano vaikyste visokiu sex vaizdeliu ir garsu nakti. Bet realiai nemanau, kad vaikus reik slept nuo sexo ir t.t. Reik juos sviest, apie tokius dalykus, reik kuo daugiau pasakot
>>>Sulej tj... nesamone ten baisinga. Apie tuos lytinius reikaliukus per velai pasakoja. Jau ten viska seniausiai zinojau, kai mums pasakojo. ;x
Tomas, 25 parašė:Manau auklejimas visai nesusijes su seksualiniu gyvenimu.apie sksualini gyvenima turetu visada papasakoti tevai, bet dazniausiai vaikas suzinomo apie lytini gyvenima is aplinkiniu ...
dabar kiek zinau apie sxasa pradeda uzsiminti 5kl. biologijos mokytoja ir aukletoja :? maciau vadovelius penktokamsdar kai buvau desimtoj klasei... taigi neitema si smulkmena
o taip! kraupu kaip jie vaikus mokykloj žada lytiškai šviest. neseniai skaičiau apie tai: pasakos, kad kontraceptinės tabletės yra nesveika, naudojant prezervatyvą iš viso ne natūrali sueiti. na, nežinau, su tokiu lytiniu "švietimu" mokykloj tai risimės žemyn ir abortų skaičius augs. geriau tada iš viso tegul nešviečia, nes bus "norėjo kaip geriau, išėjo kaip visada".
ir dar ką pamiršau - jie teigs, kad homoseksualumas yra liga, kas prieštarauja medicinos vadovėliams. na, bet tiek to, tai grįžtant prie temos, kaip jaustis vaikui, kai mokykloj aiškins, kad jo tėvai gėjai yra ligoniai?
va, o mums kai septintoj ar aštuntoj klasėj pravedė paskaitą apie apsisaugojimą, tai dar dabar atsimenu. va, taip kad šviestų, tai abortų skaičius gal ir mažėtų.
Stabdyk arklus panele apie mokyklos svietima
------------------
o kuo jie serga ! kokia manjaku istroske vyru manau tai netoks stiprus noras, toks kaip kai trokstama moters
o kuom cia susije su vaikais ???
------------- matai kad tau astuntoj klasei sviete kaip apsisaugoti !!! tai ka mokykla pakenke TAU ?
Ernesta, 19 parašė:Tomas, 25 parašė:Manau auklejimas visai nesusijes su seksualiniu gyvenimu.apie sksualini gyvenima turetu visada papasakoti tevai, bet dazniausiai vaikas suzinomo apie lytini gyvenima is aplinkiniu ...
Stabdyk arklus paneleapie mokyklos svietima
![]()
------------------
o kuo jie sega ! kokia manjaku istroske vyrumanau tai netoks stiprus noras, toks kaip kai trokstama moters
o kuom cia susije su vaikais ???
------------- matai kad tau astuntoj klasei sviete kaip apsisaugoti !!! tai ka mokykla pakenke TAU ?
sorry, vyras, bet tu skaitydamas, ką aš parašiau, mąstei ir bandei surišt sakinio dalis, ar ne? tai buvo ne mano nuomonė! aš tik pasakojau, ką skaičiau ir nuo ko aš pati pakraupau.
ir, beje, ką sakau, kad ta paskaita apie apsisaugojimą buvo tikrai naudinga. išdėstė faktus, ir tiek. išvadas pasidarai pats. o dabar, cituoju "kontraceptinės tabletės kenkia sveikatai, prezervatyvai padaro sueitį nenatūralia, o homoseksualumas yra liga". tai ne mano mintys, tu suvoki tą ar ne?
Ernesta, 19 parašė:Egle, 18 parašė:Ernesta, 19 parašė:manau, kad vaikas augdamas turi matyti normalios šeimos pavyzdį. negerai jau kai tėvai išsiskyrę. na, nieko neturiu prieš gėjus, bet vaikas būdamas labai mažas galvos, kad tai yra norma, kad taip viskas ir turi būt. paskui stebėsis, kodėl kiti vaikai turi mama ir tėtį, o ne du tėčius. dar gi vaikas matys, kaip du vyrai šeimoje bučiuojasi, apsikabina. na, nežinau, man atrodo, kad tai nelabai gerai. bet, sakau, tikrai nieko neturiu prieš gėjus.
Kodel as neuzmaciau? Mokejo sleptis
Netraumuota mano vaikyste visokiu sex vaizdeliu ir garsu nakti. Bet realiai nemanau, kad vaikus reik slept nuo sexo ir t.t. Reik juos sviest, apie tokius dalykus, reik kuo daugiau pasakot
![]()
>>>Sulej tj... nesamone ten baisinga. Apie tuos lytinius reikaliukus per velai pasakoja. Jau ten viska seniausiai zinojau, kai mums pasakojo. ;x
na, deja, ne visi moka slėptis.
man atrodo grybaujama cia jau i shali apsurdishka sprest leist gejams isivaikinti ar ne jey mastom kad iteviams paskui tex slapukaut, tai tik parodo kad visvien i homoseksualuma zhiurim pro gerai/blogai prizme. tipo jei vaikas ishauges tokioj sheimoj taps gejum reishkias tevu kalte kad "apkrete" vaika. problema ne tame kad vaikas uzhaugs homosexualu, o tame kad jis del to tures problemu su MUMIS, "normaliaja" visuomenes dalimi. nejau rimtai manot kad lietuvoj mazhesnis homoseksualu procentas nei kokioj anglijoj ar olandijoj? ar gal tiesiog jie slepia savo homosexualuma bijodami daugumos reakciju?
Tomai, manau, kad slepia... :> ar as klystu ar ne nezinau. Bet nemanau, kad ju yra maziau, tai jau tikrai...
man atrodo grybaujama cia jau i shali
apsurdishka sprest leist gejams isivaikinti ar ne jey mastom kad iteviams paskui tex slapukaut, tai tik parodo kad visvien i homoseksualuma zhiurim pro gerai/blogai prizme. tipo jei vaikas ishauges tokioj sheimoj taps gejum reishkias tevu kalte kad "apkrete" vaika. problema ne tame kad vaikas uzhaugs homosexualu, o tame kad jis del to tures problemu su MUMIS, "normaliaja" visuomenes dalimi. nejau rimtai manot kad lietuvoj mazhesnis homoseksualu procentas nei kokioj anglijoj ar olandijoj? ar gal tiesiog jie slepia savo homosexualuma bijodami daugumos reakciju?
Jeigu taps gejeis tai kalti ...gal but ... ogal but tai genai Gal gejus tai nauja rusis ;D Evoliucija suprantat
tai ne mano mintys, tu suvoki tą ar ne?
taip butent ...netavo mintys ;D nieko nemaciau nieko nezinau
kai zejau per telika viena amerikos geju seimyna Tetis +Tetis = Dukra +draugas(duktes) ir is viso to iseina kad geju dukte ruosiasi kurti su naujuoju savo draugu seima panasiai buvo su kitom geju ir lezbjiu vaikas:) neatrode kad ruosiasi gejeis tapti , tik susitaike su tuom kad ju tevai gejei
--------------bet tai amerikos geju ir normaliu zmoniu visuomene... gejei augina savo vaikus ...
---------------------------
niekas ir nekalba apie gejiu nora isivaikinti svetima vaika :? mintis apsurdiska juokinga! niekas net neleis to ,nes normalios seimos neisgali isivaikinti visada
nes yra visokie reikalavimai kontroles visokios
Ernesta, 19 parašė:tai ne mano mintys, tu suvoki tą ar ne?
taip butent ...netavo mintys ;D nieko nemaciau nieko nezinau
nebejuokink pomidorų galiu tau paaiškint dvi sąvokas:
1. "manau" - žodis, naudojamas reiškiant asmeninę nuomonę.
2. "skaičiau" - žodis, vartojamas perteikt faktus, kažkieno kito nuomonę, kuri nebūtinai sutampa su kalbančiojo.
aišku? tai va, laisvas, eik pakuot dovanų ir nebesikabinėk.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gėjai ir jų noras turėti vaikų.