na, cia man idomiausia, kad kalbama apie tai, ar gejai turi teise isivaikinti vaika.. na, gal ir turi... bet kodel tas vaikas neturi teises pasirinkti ... apie vaiko teises kazkaip pamirstama....
kaip dauguma sake >> visuomene tam nepribrendus.. nepribrendus ir as tokiems dalykams..
galim skayti, kad kas cia tokio.. bet nzn.. ar tas vaikas jausis labai laimingas budamas mokykloj kai kiekviena diena girdes >> jo tevai p***rai arba le**es.. ir tikrai visuomene nesikeis...
pvz.. del keksiu.. pries simtus metu ju niekas negerbe ir vadino keksemis ir t.t. siais laikais tas pats.. tas pats bus ir su homoseksuliais zmonemis.. nzn.. mano nuomone tokia..
>> griztant prie temos :V apie ta pacia mokykla.. juk mokykloje mes ne tik mokomes ivairiu matematiku ir biologiju.. juk ten, pripazinkim, vyksta kova uz pripazinima.... tai galima sakyti, kad tas homoseksualios seimos vaikas .. viskas.. jau nurasytas ir su
sumaisytas toje mokykloje.. gal koks protingas seimo dede sugalvos dar atskira mokykla isteigti tokiems vaikams << tai butu dar didesne geda ir trauma vaikui... nu zdz.. asmeniskai as isivaikinti neleisciau homoseksualioms seimoms, atsizvelgdama i vaiko teises, o ne i tos poros.. mano manymu, vaiko psichologija svarbesne uz suaugusiojo ir daug pazeidziamesne..
kas zino, koks tas vaikas bus uzauges, kai tokia trauma ir pazeminima pajaus..