61

Re: Gėjai ir jų noras turėti vaikų.

mes cia shnekam ratais / kvadratais apie ta pati man atrodo.. kas geriau vaikui? gyvent nestandartinei sheimoj ar vaiku prieglaudoj?
o del visuomenes isitikinimu.. zhinoma niex nepasikeis jei taip zhiuresim i viska ish shalies. TU esi visuomenes dalis, ir jei nori pakeist visuomenes pozhiuri, visu pirma pakeisk savaja.. simple as f@#k smile

62

as dabar zinok net susimasciau... atsakytio net neturiu ka :?
na, nzn.. zdz.. aklaviete.. bet siaip manau psichologiskai vaikas gal geriau jaustusi prieglaudoj del tos pacios visuomenes, del musu.. nes as kaip ir sakaiu... vaikai pernelyg ziaurus yra.. jie tikrai uzguis ta nestandartines seimos vaika.. o tas vaikas, kur be teveliu augs.. manau, jam labiau pasiseks..

63

Tomas, 23 parašė:

mes cia shnekam ratais / kvadratais apie ta pati man atrodo.. kas geriau vaikui? gyvent nestandartinei sheimoj ar vaiku prieglaudoj?
o del visuomenes isitikinimu.. zhinoma niex nepasikeis jei taip zhiuresim i viska ish shalies. TU esi visuomenes dalis, ir jei nori pakeist visuomenes pozhiuri, visu pirma pakeisk savaja.. simple as f@#k smile

gal reiketu padaryti ir pagydyti visuomene ne tik nuo homofobizmo bet ir nuo issigimusio mastymo kad is viso vaiku globos namai isnyktu ? ir vaikai augtu seimoje o ne butu paliekami.
> as nemoka P_ _ tis atsiprasant tegul to nedaro

> na dar isimtys kai vaikai tevu netenka del ju mirties cia kitas reikalas..

64

visos šitos diskusijos man priminė vieną anekdotą:

"- Tu ko norėtum, kad gimtų mergaitė ar berniukas?
- Ai, koks skirtumas. Paaugs - pats nuspręs...." :::047

Tuoj nebežinosim šitoj super tolerantiškoj visuomenėj, kas yra jis, kas yra ji.... Neduok Dieve pasakysi, kad tau kažkas nepatinka - homofobiška atgyvena būsi...

Diskutuokit kaip norit, bet Šeima - tai TĖTIS, MAMA IR AŠ, o ne kažkokių neaiškių savam kaily netelpančių asmenybių iš -astų ir - iečių rinkinys. Ir turi būti normalūs seneliai ir senelės, taip kad nereiktų spėliot, kuris iš jų yra kuris... smile

65

Tomas, 23 parašė:

:::111Zianai maciau prieglaudos kurios visai nieko buciau geriau uzauges jose bet ne su mama ir pastoviai girtu teciu, dabar turiu taisytis savo kultura ir visokias biaurastis!!! Ira vaiku prieglaudos geros, jos kaip ir geros seimos, bet  yra ir blogos kaip ir yra geri tevai ir yra blogi , bet cia jau kokybes klausimas? vienur geriau kitur blogiau ,gal net kai kuriems tai skonio reiklas :=Dkur geriau kas skaniau, kas graziau ??
...............................

Justina, 18 parašė:

pagalvokit kokie vaikai isaugtu gyvene geju seimoje mmm ? ju mastymas butu kitoks...butu prate matyt vyra su vyru,o ne moteri su vyru...
Nors gal priklauso nuo to kaip patys "tevai" aukletu,koki supratima skiepytu...

Joa!!! va cia tai gerai pasakytas paskutinis sakynys... o apie pirma tai galima ir internete kaip amerikos gejai augina savo atzalas :::b18 kaip maciau visai jie nepanasus i busimus gejus !

Tomas, 23 parašė:

kazhin kas butu didesne trauma vaikui, gyvent geju sheimoj ar su tevu homofobu kuriam tas pats geju yra ar nera. lygiai taip pat aukletum savo vaika, neva homosexualai yra zhemesne zhmonijos kasta ir ju problemos yra antraeiles. butent del tokio auklejimo ish kartos i karta vis dar ir keliami klausimai ar gejai gali isivaikint vaiku.

... apie paskutine fraze ar gejus galetu isivaikinti tai abejoju:::a55 savo tureti tai taip smile bet "isivaikinti" tai zinau niekada to nebus !Kad oficialiai gejiai isivaikintu vaika!

Tautvydas, 17 parašė:

ar traumuoti vaikus yra normalu???man ant geju yra visiskai tas pats ju yra nera.man vaiku gaila ju tikrai negales isaugint normaliu.nesuprantu kaip jus apie tai negalvojat,galvojat tik apie tai kokie gejai nuskriausti kaip ju cia netoleruoja,o vaikai ko jie kalti???

Isivaizduok po skyrybu turi du vaikus tu isiskyrei nes esi gejus .Po laiko vaiku motina mirsta tai tu kaip tevas (nors gejus) tai ar leistum kad vaikai patektu i vaiku prieglauda, nors butum pakankamai stabilus ir pasirenges vaikus isaukleti ir juos aprupinti. Taip pat duoti jiems gera isilavinima ir tt.
------------------------------------------o jei butum eilinis P** tai gal ir istikro paliktum :?

Dora, 19 parašė:

Siaip sutikciau, kad homoeksualai galetu isivaikinti. Taciau kaip daugelis jau ir sake, Lietuva tam dar nelabai pasiruosus. Nors tikriausiai niekada ir nebus kol homoseksualai prades labiau integruotis i visuomene ir is tikruju prades isivaikinti vaikus. Ta integracija jau kaip ir prasidejo, bet akivaizdu, kad kol kas ji labai skausminga. Manau tokiam dalykui reikia keliu desimtmeciu, kad zmones apsiprastu ir kad tai pradetu atrodyti normalu.

Nesamone, nei vienoi pasaulio valstybei nera uzregistruota kad gejams leidziama isivaikinti. Todel ir Lietuvoj to nebius :::a55 Apsurdas tokio klausimo, "Ar gejus gali isivaikinti vaika" ir negali buti :::909

Ernesta, 19 parašė:

geriausia, kai vaikas užauga šeimoje, kur normalus išsilavinęs tėvas, normali išsilavinusi motina, kur nėra didelių pykčių, kur vaikas nemato smurto, sexo scenų, tėvai neprasigėrę ir panašiai. bet kiek iš mūsų taip užauga? net ne pusė... nerealu, kad taip visi augtų. tai tada aišku, 1000 kartų geriau kai vaiką užaugina geri, supratingi, tolerantiški, intelektualūs homoseksualai negu prasigėrusi, psichologinių invalidų šeima. bet.. vaikas vis tiek nematytų normalios šeimos modelio. na, viskas turi ir savų pliusų ir savų minusų.

Jo cia tai tiesa bet sutikciau kad mane gejei geriau butu augine o ne prisigeres tevas big_smile

66

toleruokim gejus... bet...ileisi kiaule i baznycia-altoriu apsiks... leiskime jiems gyventi, kaip normaliems zmonems.. bet isivaikinti?....... jei mazas berniukas ateis gyventi pas du gejus, kaszin ar pats tokiu neuzaugs... ir mokykloje jam bus nesmagu, kai vaikai tyciosis jog jis turi ne mamyte ir teveli, o teveli ir teveli (:  jei pati buciau motina, nenoreciau kad mano vaiko, takim, kuno kulturos mokytojas, butu gejus (:  aisku apie vaikus man dar geriau nesvajoti <:   siaip as laikau save katalike..ir ginu Baznycia.. tradicine normali seima, tai vyras ir moteris... manau to ardyti nereiktu... juolab, kad dauguma geju, net nera tikrais gejais, o tik prisimeta tokiais..manau, jei zmogus yra gejus, tai tegul jis buna savo vietoj, nesiskelbia ir neaiskina kiekvienam savo teisiu..gyvena tegul, sau ramiai, dyrba kokioj nors picerijoj, ir visiems bus ramiau.. o jei leis dar vaikus isivaikinti, priimti santuokos sakramenta, tai bus ziauru (: bus tiek daug geju, kad nezinosim kur juos kisti...

67

Sandra, 16 parašė:

toleruokim gejus... bet...ileisi kiaule i baznycia-altoriu apsiks... leiskime jiems gyventi, kaip normaliems zmonems.. bet isivaikinti?....... jei mazas berniukas ateis gyventi pas du gejus, kaszin ar pats tokiu neuzaugs... ir mokykloje jam bus nesmagu, kai vaikai tyciosis jog jis turi ne mamyte ir teveli, o teveli ir teveli (:  jei pati buciau motina, nenoreciau kad mano vaiko, takim, kuno kulturos mokytojas, butu gejus (:  aisku apie vaikus man dar geriau nesvajoti <:   siaip as laikau save katalike..ir ginu Baznycia.. tradicine normali seima, tai vyras ir moteris... manau to ardyti nereiktu... juolab, kad dauguma geju, net nera tikrais gejais, o tik prisimeta tokiais..manau, jei zmogus yra gejus, tai tegul jis buna savo vietoj, nesiskelbia ir neaiskina kiekvienam savo teisiu..gyvena tegul, sau ramiai, dyrba kokioj nors picerijoj, ir visiems bus ramiau.. o jei leis dar vaikus isivaikinti, priimti santuokos sakramenta, tai bus ziauru (: bus tiek daug geju, kad nezinosim kur juos kisti...

nemalk apie tapati

68

Gerai butu, kad bent kas nors pries rasydami beletristikas pasidometu, istorijomis, kur gejai uzaugino vaika,o tada pasakotu apie neigiama itaka ir visa kita.

As pvz kazkada per MTV maciau laida, kur du gejai uzaugino tamsiaode mergaite, iseido ja i mokslu, dalyvavo diplomu teikime (maciau tik dali laidos=P). Tai ta mergaite pasisake, kad ji jautesi labai mylima, priziurima, ja buvo gerai rupinamasi ir ji niekada nejaute kazkokio nepasitenkinimo, kad ji auga kitokioj seimoj. Aisku, tai Amerika svajoniu salis=P ir ten viskas galima, bet stai pavyzdys, kad ir pas gejus uzauga labai normalus zmones;]]]

69

Živilė, 21 parašė:

Gerai butu, kad bent kas nors pries rasydami beletristikas pasidometu, istorijomis, kur gejai uzaugino vaika,o tada pasakotu apie neigiama itaka ir visa kita.

As pvz kazkada per MTV maciau laida, kur du gejai uzaugino tamsiaode mergaite, iseido ja i mokslu, dalyvavo diplomu teikime (maciau tik dali laidos=P). Tai ta mergaite pasisake, kad ji jautesi labai mylima, priziurima, ja buvo gerai rupinamasi ir ji niekada nejaute kazkokio nepasitenkinimo, kad ji auga kitokioj seimoj. Aisku, tai Amerika svajoniu salis=P ir ten viskas galima, bet stai pavyzdys, kad ir pas gejus uzauga labai normalus zmones;]]]

As ir maciau ir brolis mate, mes su visa seima zejom panasiais laidas tikrai buvom nustebinti ir isitikinau kad auklejimas priklauso ne nuo seksualines orientacijos o nuo zmogaus savybiu.Nuo to kokie yra musu tevai ispruse ir ismintingi ,nesvarbu ar jie du teciai ar dvi mamos .Svarbu kad myletu kaip globejas ir linketu gera .

70

as pazistu viena geju, kuri isaugino tevas gejus.. tik po mamos zuties paaiskejo, kad jis gejus... ir savo mazameti berniuka pradejo auklet savaip...berniuka mokino sisiot atsitupus.. (:    tiesiog auganciam vaikui-tevai yra pavyzdys (:             sorry, jei kartojuosi, gripas uzpuole ir is neturejimo ka veikti rasinejuosi cia.. o su temp., nelabai risliai mintys sukasi (:    nezinau, ka matet jus.... apie tuos gejus... bet as taip pat daug maciau, ir sapaliojimai ne berekalo..tokia yra susidariusi MANO nuomone... ka kiti mano, tegul pasisako.. (: 

71

Sandra, 16 parašė:

juolab, kad dauguma geju, net nera tikrais gejais, o tik prisimeta tokiais..manau, jei zmogus yra gejus, tai tegul jis buna savo vietoj, nesiskelbia ir neaiskina kiekvienam savo teisiu..gyvena tegul, sau ramiai, dyrba kokioj nors picerijoj, ir visiems bus ramiau.. o jei leis dar vaikus isivaikinti, priimti santuokos sakramenta, tai bus ziauru

JIE irgi zmones. Negalejo rinktis, o jei galetu, manau visiems aisku, kokiais jie noretu buti. Beda ta dabar buti gejumi, reiskiasi reklamuoti save, dalyvauti paraduose, visiems ir visaip apie tai rekti ir saukti. Vat ir susiformuoja zmonems nuomone, kad jie nesveiki. As nemanau, kad visi tokie.

Be to, sakykim, leidzia isivaikinti geju seimai. Juk bus ji stebima kaip pro padidinamaji stikla, negales net krustelt nepastebeti. O ka kalbeti apie tas proceduras, kurias tures pereiti pries gaudami teise  isivaikinti. Jau musu     olerantiska visuomene neleis taip paprastai JIEMS laimeti...

72

Sandra, 16 parašė:

as pazistu viena geju, kuri isaugino tevas gejus.. tik po mamos zuties paaiskejo, kad jis gejus... ir savo mazameti berniuka pradejo auklet savaip...berniuka mokino sisiot atsitupus.. (:    tiesiog auganciam vaikui-tevai yra pavyzdys (:             sorry, jei kartojuosi, gripas uzpuole ir is neturejimo ka veikti rasinejuosi cia.. o su temp., nelabai risliai mintys sukasi (:    nezinau, ka matet jus.... apie tuos gejus... bet as taip pat daug maciau, ir sapaliojimai ne berekalo..tokia yra susidariusi MANO nuomone... ka kiti mano, tegul pasisako.. (:

cia pasakojai vienoj temoj, kad kai prigerdavai, pasakodavai visiems, kad turi dvyne sese.. tai buk gera, pagalvok, ar nesi prigerus dabar.. nes man cia tikrai visiska nesamone... tikrai, mergaite, tau temperatura pakilus ....
zinok, perskaiciau ir net susiparinau.. jau didesnes nesamones parasyt negalejai...  KOKS bachuras pasakos tau, kad ji tevas mokino myzt atsitupusi.. tai kas, kad jis dbr gejus.. nesvarbu.. netikiu, kad jis tau pasakojo, kad jis toks esas..
ir dar vienas dalykas.. pazisti toki.. idomu kiek jam metu... nes NETIKIU, kad tavo amziaus vaikinukas imsisi ir pasakosis, kad esas gejus.. nes tokio amziaus zmones per ziaurus,kad priimtu toki zmogu.. o jei jis vyresnis, tai tuo labiau jis tau nepasakotu, nes tu per jauna.. nepasakotu net man..
man atrodo, is naujo pasimatuok temperatura, isgerk kokio coldrex ir drozk i lova....

73

****...ir vel netiki... bachuras is alytaus, kai buvom aurich miestelyje.,..vokietyjoje.. taip tai bachuras, as jo drauge, as jam irgi daug papasakoju, o ko tu kimbi? big_smile   atejau cia is neturejimo ka veikti, issakyti savo nuomenes.. jei manai kad meluoju-man dzin... visokiu zmoniu yra... gali visur eiti ir skelbti kad meluoju..dejau..

74

ai..kiek jam metu?... 17. o manai galejo bachurui pasipasakoti? uzdauze butu (:  merginos jautresnes...siaip jau...

75

rita zinau kad jie zmones... ir man ju gaila isties... tu tikruju... kimba prie ju visi kas tik gali..

76

gerai, jau gerai.. nekibsiu..
atsiprasau...

77

Sandra, nerasyk keliu postu is eiles.

78

Sandra, 16 parašė:

negeru zmoniu yra visur,negalima sakyti kad jis tai padare del to kad buvo gejus .Gal jis turejo kokiu protiniu sutrikimu.
<<visi esam lygus ... ypaci kai darom bloga,nes blogis yra visur daugiau ar mazikau:)
negalime del vieno gejo juos visus kaltinti.Nebukim fasistai kurie del vieno zydo pasmeke visa nacija !!! yra istatymas, lygus, visiems vienodas!

79

Sandra, 16 parašė:

Ydomiai cia.... jei tevas gejus, tai kuom buvo ta mama?
As manau cia sneka eina apie biseksualu tipa, kuris turejo vaika ir po vaiko mamos mirties jis jy auklejo savaip ir manydamas, kad tinkamai, nes nekiekvienas supras biseksualu ar geju zmogu.... kiti ju nelaikys zmonemis.... kaip ir gejus nesupras, musu kalba snekant, normalios poros.... big_smile

80

va,daba as papasakosiu!
gyvenu vokietijoj,pas mane visi draugai gejai(pats ir)!
ir draugu turiu tikrai pakankamai!nemazai vedusiu ir net pora su vaikais!
kazinau,pats vaiku dar nenoriu nes jie tik nervus eda!bet va kiti laimingi kad turi,mano buvosi kaimyne su moterim gyvena ir 3vaikus turi!sunus ne gejus o abi dukros ir normalios ir su vyrais zenotos,pacios jau vaiku turi!kitas vyriskis,sunu turi jam 12-tai jis visalaikla juokes is tevo draugu geju!haha>ir mano manimu jis ir gejus nebus!

kodel gi neleisti jiem vaiku tureti??!?
juk mes gyvename visi laisvam pasauli,kiekvienas uz save atsakingas!o hormonu niekas nepakeis nei gejai,nei lesbietes nei kas kitas!
priedo,jei vaiku namuose vaiku sumazetu-tai netikiu kad kam nors nuo to blogiau butu!