81

Re: Gėjai ir jų noras turėti vaikų.

na gal gejams skaudu, bet manau, kad vaiku jiems aukleti nederetu. nors zmogus negyvulys, bet vistiek gamtos vaikas, taj perduag neisvaziuokit, dar klonuotis uzsimanykim...

82

As esu uz tai. Man patinka kitokie zmones vertinu tai,kad jie nori tureti vaiku.

83

Manau vaikas turi augti mišrioje šeimoje. Na, nebent mes visai susvetimėjom ir mūsų VAIKUS "augina" kompiuteriai, darželiai, kiemas. . . .o moteris.....prarado motiniškumą - auskarai burnoje, lūpoje, nosyje, kilogramas špaklio, arba veidas nuo degtinės negiedrėja,kambary konteinerio šiukšlės -"reikalingi" daiktai kaupiami.....Vaikui reikia salygų tobulėti ir širdies šilumos.
            :::d09

84

Nemanau, kad auskarai trukdo auginti vaika. Tai tik vizualiniai dalykai. Nuo ju silumos nemazeja. bet del degtines labai sutinku.

85

jo isvaizda netrugdo cia tik zmones bliauna... svarbiausia kad vaikas galetu augti ir vystitis kaip visi kiti vaikai:D na zinot mama ir tetis :)ryte i mokykla, vakare visi kartu mokosi, zaidzia...bet jokiu budu ne prirukytas kambarys ir su draugais tustinami degtines buteliai(pritarsiu jums smile

86

As labai kategoriska siuo klausimu. Dievas sukure vyra ir moteri taip, kad jie galetu turetu palikuoniu. Gejai isrado budu megautis meile, bet susilaukti palikuoniu dviese negali. Vaikutis , kuri jie ivaikina arba kuris gimsta surogatines motinos pagalba, augdamas (ne tu pakraipu) seimoje yra pasmerktas buti tokios orientacijos kaip ir ju tevai. Juk vaikai daznausiai auga pagal tevu pavyzdi... Ar mums reikia tokios visuomenes, kai pazvelgus i vaikina ne mirktelsi jam akyte, o galvosi - "kazin jis ne gejus?"        ...

87

Liubova, 48 parašė:

Manau vaikas turi augti mišrioje šeimoje. Na, nebent mes visai susvetimėjom ir mūsų VAIKUS "augina" kompiuteriai, darželiai, kiemas. . . .o moteris.....prarado motiniškumą - auskarai burnoje, lūpoje, nosyje, kilogramas špaklio, arba veidas nuo degtinės negiedrėja,kambary konteinerio šiukšlės -"reikalingi" daiktai kaupiami.....Vaikui reikia salygų tobulėti ir širdies šilumos.
            :::d09

Gerbiama Liubova,

Nuo kada makiazo kiekis ant mamytes veido trukdo vaikui tobuleti ir mazina motinos sirdies siluma savo atzalai?  Nebukit konservatyvi "tetule" , kuri mano, kad kuodas ant galvos ir prijuoste bei pyragaiciais kvepiancios rankos yra nuostabiausi dalykai vaiko pasaulyje.  Si vaidmeni gali atlikti ir "babushka".

88

Evelina, 21 parašė:

As labai kategoriska siuo klausimu. Dievas sukure vyra ir moteri taip, kad jie galetu turetu palikuoniu. Gejai isrado budu megautis meile, bet susilaukti palikuoniu dviese negali. Vaikutis , kuri jie ivaikina arba kuris gimsta surogatines motinos pagalba, augdamas (ne tu pakraipu) seimoje yra pasmerktas buti tokios orientacijos kaip ir ju tevai. Juk vaikai daznausiai auga pagal tevu pavyzdi... Ar mums reikia tokios visuomenes, kai pazvelgus i vaikina ne mirktelsi jam akyte, o galvosi - "kazin jis ne gejus?"        ...

netiesa antrip geju vaikai nesrinkru misrios seimos modeli big_smile

89

Fiodorai,
Nesupratau kokio "misrumo modeli" turejai omeny. Ir is kur zinai kokias seimas veliau kuria suauge geju vaikai?

90

nes  jau pradzioje sis klausimas gerai isnagrinetas :::818 visks priklauso ne nuo orentacijos o vidiniu zmoniu vertybiu :::b18 pasiskaityk ka kiti parase :::008

91

Fiodoras, 25 parašė:

nes  jau pradzioje sis klausimas gerai isnagrinetas :::818 visks priklauso ne nuo orentacijos o vidiniu zmoniu vertybiu :::b18 pasiskaityk ka kiti parase :::008

O kaip tu manai kas tas vertybes formuoja? Ar ne tevai ir aplinka, kurioje vaikas auga? As turiu savo nuomone, todel man nereikia skaityti svetimu.

92

Evelina, 21 parašė:
Fiodoras, 25 parašė:

O kaip tu manai kas tas vertybes formuoja? Ar ne tevai ir aplinka, kurioje vaikas auga? As turiu savo nuomone, todel man nereikia skaityti svetimu.

Geros vertybes jei geras zmogs nebutinai motinos ir tevo modelis tobulesnis nei dvieju lezbiu ar dvieju geju tongue kitados buna taip kad du gejei gali suteikti daug tobulesni auklejima nei tradicinis tevu modelis ,be to visdelto pasikaityk, gal but kazko ismoksi pavyzdziui apie ka istikro kalba eina tongue

93

Gali buti toks atvejis...,bet buna , kad ir be tevu uzauges vaikas (vaiku namuose) tampa puikiu zmogum. Keli pavyzdukai da rnieko nereiskia. Ir apskritai kodel man siuloma skaityti svetimas mintis? Yra tema ir klausimas. As atsakiau i klausima, vadinasi i tema. Kaip ir apie ka diskutuoja kiti jau ne mano reikalas, tiesiog isreiskiau savo nuomone -as nenoreciau, kad gejai augintu vaikus :::322

94

Evelina, 21 parašė:

Gali buti toks atvejis...,bet buna , kad ir be tevu uzauges vaikas (vaiku namuose) tampa puikiu zmogum. Keli pavyzdukai da rnieko nereiskia. Ir apskritai kodel man siuloma skaityti svetimas mintis? Yra tema ir klausimas. As atsakiau i klausima, vadinasi i tema. Kaip ir apie ka diskutuoja kiti jau ne mano reikalas, tiesiog isreiskiau savo nuomone -as nenoreciau, kad gejai augintu vaikus :::322

Kaip nori as tau tik priminiau wink
be to ,klausima kas geriau tevai ar vaiku namai? Tai isnagrinejom net sita :::b02

95

"Didelis cia geris" tevai gejai...  Niekas nenori gyventi iskrypusioj visuomenej, bet kazkodel kuriama terpe jai vystytis.  Netrukus leis isivaikinti transvestitams, o po keliu desimciu metu nebeatskirsime su kuo mylimes- vyru ar moterim . Prasides santykiu dramos ir katastrofos, tarsi dabar ju butu maza. Fi.

96

Evelina, 21 parašė:

" Netrukus leis isivaikinti transvestitams, .

Sis klusimas jau buvo nagrinetas ir buvo nuspresta daugumos grieztas "NE issivaikinti gejams ir transvestitams" be to sito niekada nebus:Pniekada niekada (istatymas draudzia:::608) tema apie tai kad gejei turi vaikus tongue ir kad jie visai JIE neblogai susitvarko tongue

97

[quoteO kaip tu manai kas tas vertybes formuoja? Ar ne tevai ir aplinka, kurioje vaikas auga? As turiu savo nuomone, todel man nereikia skaityti svetimu.

jei nereik skaityt kitu nuomoniu tai ka aplamai cia veiki? smile cia forumas, ne anketa smile