Re: Gėjai ir jų noras turėti vaikų.
niex cia taves nepuola. vat butent kad zhmones cia diskutuoja, o kaip gali su kazhkuom diskutuot jei kitu nuomone neindomi?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gėjai ir jų noras turėti vaikų.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
niex cia taves nepuola. vat butent kad zhmones cia diskutuoja, o kaip gali su kazhkuom diskutuot jei kitu nuomone neindomi?
na as manau jau geriau nereik tiems gejams tu vaiku.
paziekit kiek yra neatsakingu vyru ir nemanau kad du vyrai sugebetu uzauginti normaliai vaika:D
beto manau vaikas kaip paaugtu tikrai nesidziaugtu tokia savo seima:D
fui slikstu nenoreciau buti geju dukratrauma visam gyvenimui:D
dar karta kategoriskai sakau ne ... taip yra zalojama vaiko psichika
O geriau vaikui augti vaiku namuose/su asocialiai tevais ar normaliu geju seimoje?
na as manau jau geriau nereik tiems gejams tu vaiku.
paziekit kiek yra neatsakingu vyru ir nemanau kad du vyrai sugebetu uzauginti normaliai vaika:D
beto manau vaikas kaip paaugtu tikrai nesidziaugtu tokia savo seima:D
fui slikstu nenoreciau buti geju dukratrauma visam gyvenimui:D
nesu aš labai už tai, kad gėjams leistų turėt vaikų (per daug prieš irgi ne, nes būna ir žymiai blogesnių variantų). bet, žinai, mergyt, tu puikiai atspindi lietuvių požiūrį į gėjus.. liūdna.
Birutele, 23 parašė:dar karta kategoriskai sakau ne ... taip yra zalojama vaiko psichika
O geriau vaikui augti vaiku namuose/su asocialiai tevais ar normaliu geju seimoje?
O kurie gėjai nenormalūs?
Šaunu, jei gėjų ar lesbiečių pora vaikus puikiai auklėtų, jie būtų mylimi ir t.t. Esmė yra tame, kad vaikas patirtų patyčias.Tai ar geriau, kad vaikas augtų vaikų namuose, ar iš jo būtų tyčiojamasi vien dėl to, jog jo tėvai neatitinka standartų?
Man atrodo visi puikiai žinote kaip yra šaipomasi iš vaikų. Taip ir būtų žalojama vaiko psichika.
Ne lietuvoje gėjams ir lesbietėms auginti vaikus...
Idomi nuomone kitais klausimais, bet ne siuo. As nelaikau geju visuomenes norma ar naturaliu reiskiniu, todel taip kategoriskai ir nenorejau skaityt ka mano kiti, nes ir be skaitymo zinau, kad visdelto didesne dalis tam nepritaria.
Birutele, 23 parašė:dar karta kategoriskai sakau ne ... taip yra zalojama vaiko psichika
Zivile, o kodel tu manai, kad gejai negali tapti asocialus? Manai jie niekada neruko, negeria ir nevartoja narkotiku? Jie irgi zmones, todel kaip ir visi gali nusiristi i dugna.
Evelina, na as ir neteigiu, kad gejai patys padoriausi zmones zemeje, be abejo, kad ir jiems visko gali pasitaikyti. VISI valios neturintys zmones gali nusiristi.
klausimas buvo konkretus "kas geriau?" imant gejus kaip normalius padorius zmones,kurie nevartoja narkotiku,o alkoholi geria saikingai, be jokiu isvedziojimu, kas butu jeigu butu;]
gal kazkada mano nuomone gyvenimas ir pakeis bet siuo metu as esu priessiskai pries tai nusiteikus, nes nemusu lietuvoje tokius dalykus daryti, mes esame katalikai ir tradiciniu paziuru, tegul vyrai vyrus , ar moteris moteris myli vieni kitus, bet kai jau kalba pakrypsta lik to mazo zmogeliuko kuris dar nesupranta nieko ir cia prasome du teciai, dvi mamos... nu sorry
tas pats per tapaty ;D kas gejams gali uzdrausti tureti vaiku
<<gejus pasidaro vaikus su bet kuria moterim ir juos turi:Djie jusu to neklausia...gaaly negalyy
Živilė, 21 parašė:Birutele, 23 parašė:dar karta kategoriskai sakau ne ... taip yra zalojama vaiko psichika
gal kazkada mano nuomone gyvenimas ir pakeis bet siuo metu as esu priessiskai pries tai nusiteikus, nes nemusu lietuvoje tokius dalykus daryti, mes esame katalikai ir tradiciniu paziuru, tegul vyrai vyrus , ar moteris moteris myli vieni kitus, bet kai jau kalba pakrypsta lik to mazo zmogeliuko kuris dar nesupranta nieko ir cia prasome du teciai, dvi mamos... nu sorry
Supratau, kad tu esi pries bet kaip, bet kokiu atveju. ok.
tai Tau provokacinis klausimas: geriau vaikas auga vaiknamyje ar normalioje geju seimoje (nelendam i krastutinumus apie zalingus iprocius ir pan.)???m?;]
nes savo pasisakyme kazka bendrai muilinai, bet atsakymo nepateikei;]]]
Birutele, 23 parašė:Živilė, 21 parašė:Birutele, 23 parašė:dar karta kategoriskai sakau ne ... taip yra zalojama vaiko psichika
tai Tau provokacinis klausimas: geriau vaikas auga vaiknamyje ar normalioje geju seimoje (nelendam i krastutinumus apie zalingus iprocius ir pan.)???m?;]nes savo pasisakyme kazka bendrai muilinai, bet atsakymo nepateikei;]]]
Atsiprašau, kad įsikišiu ir aš vėl pasikartosiu.
Živile, O tau geriau, kad vaikas būtų patyčių objektas? Juk dabartiniai paaugliai negailestingi.O paslaptį, kad turi vaikas ne mamą ir tėtį, o du tėčius ar mamas, ar įmanoma išlaikyti, aš labai abejoju. Visi viską mato. Jei lietuviai būtų ne tokie priešiški, tada visai kitas reikalas...
Vaikų namai ir asocialūs tėvai, taip pat ne pasakų pasaulis. Tai kokia tada išeitis?
shiaip kiek pamenu vaikyste, vaikai ish globos namu irgi susilaukia patyciu.. lygiai taip pat kaip ir shvepli, zhvairi, apkunus ir blah blah.. nemanau kad mazhesniu nei susilauktu geju vaikai. kol ash ir mano draugeliai zhaidem smelio dezhese, cvaikai ish internato gaudydacvo kates, rishdavo juos prie medzhiu ir suspardydavo negyvai kojomis. bent jau tokie mano vaikystes prisiminimai
Aurelija, vaikai yra tokie padarai, kad tyciojasi is bet ko, kas neatitinka standartu. Faktas, kad jei vaikas is esmes bus normalus (nesveplas, nezvairas),bet augs geju seimoje, tai greiciausiai susilauks patyciu. Kaip ir bet kuriuo kitu atveju jei bus kitoks. Taigi vaiku patycios yra ne argumentas=]]]
Živilė, 21 parašė:Birutele, 23 parašė:Živilė, 21 parašė:Birutele, 23 parašė:dar karta kategoriskai sakau ne ... taip yra zalojama vaiko psichika
tai Tau provokacinis klausimas: geriau vaikas auga vaiknamyje ar normalioje geju seimoje (nelendam i krastutinumus apie zalingus iprocius ir pan.)???m?;]nes savo pasisakyme kazka bendrai muilinai, bet atsakymo nepateikei;]]]
Atsiprašau, kad įsikišiu ir aš vėl pasikartosiu.
Živile, O tau geriau, kad vaikas būtų patyčių objektas? Juk dabartiniai paaugliai negailestingi.O paslaptį, kad turi vaikas ne mamą ir tėtį, o du tėčius ar mamas, ar įmanoma išlaikyti, aš labai abejoju. Visi viską mato. Jei lietuviai būtų ne tokie priešiški, tada visai kitas reikalas...
Vaikų namai ir asocialūs tėvai, taip pat ne pasakų pasaulis. Tai kokia tada išeitis?
Patyciu obiektas kas tyciojasi tas turi stoti pries teima, nes provokuoja !!!ir kenkia vaiko psihikai!!(amoraliai besielgencius vaikus atleisti menesiui nuo pamoku)
Stai anglijoje del to nebus galima mokyklose ir darzeliose vadinti savo globejus " mama ir teti"s nes yra kad pas juos yra tetis ir tetis arba mama ir mama
manau sveikintinas dalykas nes po tokiu akciju nebus zeminami vaikai
taip nereikes vaikui sakyti kad turi mamas o turi globejus
taip reikia aukletis ir mums kad yra kazkam duota tureti du vienodos lities tevus
.
Tomai, tai auklekis sau i sveikata. "Labai smagu" bus liepti vaikui viesoje vietoje vadinti tave ne tetuku, o dede Tomuku
Tomai, tai auklekis sau i sveikata. "Labai smagu" bus liepti vaikui viesoje vietoje vadinti tave ne tetuku, o dede Tomuku
Nu cia jau labai sureiksminai ,as apie apie ta nusistovejusia antizmogiska nuomone o ne apie tavo nesamne ,nebrendyla tu :=D
Evelina, 21 parašė:Tomai, tai auklekis sau i sveikata. "Labai smagu" bus liepti vaikui viesoje vietoje vadinti tave ne tetuku, o dede Tomuku
Nu cia jau labai sureiksminai ,as apie apie ta nusistovejusia antizmogiska nuomone o ne apie tavo nesamne ,nebrendyla tu :=D
Baik cia "koneveikinetis" gejizmo propaguotojau .Pilstai is tuscio i kiaura, o kai zmogus tau papriestarauja, konstatuoji, kad tai "perdaug sureiksminta".
Tomas, 25 parašė:Evelina, 21 parašė:Tomai, tai auklekis sau i sveikata. "Labai smagu" bus liepti vaikui viesoje vietoje vadinti tave ne tetuku, o dede Tomuku
Baik cia "koneveikinetis" gejizmo propaguotojau .Pilstai is tuscio i kiaura, o kai zmogus tau papriestarauja, konstatuoji, kad tai "perdaug sureiksminta".
Konstatavau zmogiskumo o ne geizmo
visi yra lygus
Vyrai ir moterys gejei ir lezbes ,balti ir juodi ciukces ir indenai
visi gimem laisvi ir su skirtingais skoniais
visi turim vienodas teises
Evelina, 21 parašė:Tomas, 25 parašė:Evelina, 21 parašė:Tomai, tai auklekis sau i sveikata. "Labai smagu" bus liepti vaikui viesoje vietoje vadinti tave ne tetuku, o dede Tomuku
Konstatavau
zmogiskumo o ne geizmo
visi yra lygus
Vyrai ir moterys gejei ir lezbes ,balti ir juodi ciukces ir indenai
visi gimem laisvi ir su skirtingais skoniais
visi turim vienodas teises
Matai, mes ganetinai skirtingai suprantame lygybe. Baltieji ir juodieji , tai yra rases skirtumas. Vyras- moteris- lyties skirtumas. O gejai ir lesbeties seksualines orientacijos ar ne? Bet juk gamtiskai yra taip sukurta, kad seksualiai traukti vienas kita turi priesingos lytys. Gamtoje, tai kas yra ne norma, yra laikoma nukrypimu arba sutrikimu. Tarkime jeigu tu susirgtum psichine liga (neisizeisk, cia tik pavyzdys) neabejoju, kad tavo namiskiai butinai imtu tave gydyti. O jeigu zmogus "suserga" seksualumo liga, tai yra ji traukia ta pati lytis , tai mes bandome vaidinti didziuosius tolerantikus, kaip tu "visi zmones lygus ir lia lia lia lia..." Taigi kur logika? Zmogus yra labai trapus, tiek savo psichika, tiek fiziniais duomenimis. Daug ka galima isgydyti hormonais ir psichoterapija, hipnoze, tai kodel mes turime toleruoti tas mazumas? Teoriskai gejai neturedami galimybes daugintis, neisliktu, bet kadangi mes juos pateisiname ir kuriame salygas jiems netgi isivaikinti vaikus, ju daugeja ir dauges.
Neabejoju, kad jeigu buciau pliketelejes 30metis tikrai bent is dalies pritartum mano nuomonei, bet, kadangi esu tik mazyte blondine, tai vertiesi per galva , kad tik man papriestarautum.
Uzbaigdama dar pasikartosiu: Gejizmas ir lygybe neina lygia greta, nes tai nukrypimas nuo gamtos desniu.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gėjai ir jų noras turėti vaikų.