21

Re: ar isivaizduojat didziasias sventes be aukoholio?

negirdejot kad aukoholis smegenims kenkia ir po kokiu 2000 metu jai taip zmones gers tai mutanatais debilais galim pavirst:::a58

22

as ne laso nepaemiau smile nera poreikio imkit pavyzdi

23

as pati kaip negeriu tai man jo gali ir nebut... na bet zinant lietuvius tai manau jiems be alkoholio katastrofa big_smile

24

alu  gali palikt del kito man nesvarbu:)

25

mm man tai visai dzin butu yra jo ar nera... nes vistiek beveik visiskai negeriu:)

26

Agne, 20 пишет:

mm man tai visai dzin butu yra jo ar nera... nes vistiek beveik visiskai negeriu:)

naujuosius su taure kisieliaus  sutikai?
:::822

27

su alkoholiu be alkoholio svente lieka svente big_smile
o "reikals manauūūū" ne alkoholije o jo kiekije ivyksta tas "isivaizdavimas big_smile"
<<jei alkoholis virsija (db nusisnekesiu) PVZ: alkoholio daugiau nei kraujo venose big_smile tai sventes istrinamos is atminties vement tolike arba tiesiai ant svenciu stalo big_smile
<< jei kraujo daugiau nei alk. tai gal but ir prisiminsit ka nors grazaus pvz. pora feerverku, saldziu buciniu (o gal dar kas nors daugisu) ...nuostabiu akimirku sedint ir valgant torta su kaimynu mergina big_smile ir tt

28

Isivaizduoju, seniau be alkoholio budavo, tai ir kas...:)

29

manau geram pasilinksminimui alkoholis tikrai nebutinas priedas..Galima sukurti nuosirdzia aplinka ir be jo..

30

o isivaizduojat sventes befantazijos?:D

31

liudnos svetes tokios butu, Pavlikai... man tai tokios sventes be fantazijos buna tada, kai paprasciausiai nesventi - tada tai tikrai jau be fantazijos. nors, kita vertus, sventine nuotaika galima ir vienam bunant susikurti, jei labai nori...

32

as norejau naujaka sutikt vienas namuose su 3litrine bonke obuoliu sulciu namuose, sesute nedave issitempe su savim, bet ir nesigailiu galu gale buvo ir fantazijos ir  deziu alkoholiu tai jau metams  prisigeriau:::806

33

smile gera sesute - mano irgi kartais (kai as pati nieko nesugalvoju) isgelbeja nuo nesventimo svenciu ir likimo namie..

34

jonines sutikau baznycioj...   Naujus Metus sutikau šveicarijoje..tai lietuviskuosius naujus metus, (sveicarijoj tada buvo dar tik vienuolikta) sutikom su draugais, sankryzoj sustoje ir dainuodami tris milijonus, o pries tai su drauge supomes ant supuokliu, kaip mazos mergaites ir dainavom.,..ka cia dainavom...rekem dangui big_smile   o atejus dvyliktai nuejom i baznycia.... isejus visi sveikinomes, apsigabinom, dziaugemes... ir viskas be alkoholio (:    buvo taaaip miela... man be galo tai patiko...  manau galima sveti be alkoholio... o kas is jo?  nusigeri ir virsti i lova, visa tusa pramiegojas, o ryt nieko neatsimeni....seniau buvo atvirksciai...svenciu be bambalio alaus neisivaizdavau... o girta pripasakojau draugams apie savo dvyne seseri, kuri atskirta nuo manes ir yra kazkur uzsienyj big_smile   alkoholis nieko gero... smagu, bet dirbtina... dabar jei isgeriu tai taure vyno "skliaute"...patarciau visiems svesti be alkoholio... i baznycia eiti nebutina big_smile  bet malonu tenais.. zmones visi kaip savi.. (: 

35

a man pom geriau ir kas is to juk nors sampo tai reik isgert

36

Gintautas, 25 пишет:

kas isivaizduoja ,daleiskim naujuosius metus be aukoholio vartojimo:)?gal turit pasiulimu kaip belevot neizgerus velnio lasu:)?

joa pazystu zmoniu kurie per naujuosius nei vieno lasiuko neisgeria. man atrodo nesamone nes viena taure uz naujus reiktu pakelt. nors aisku cia kiekv asmeninis reikalas. as per siuos naujus isgeriau puse kegleviciaus butelkos ir sampo daugiau nei puse butelio ir man geraj big_smile

37

kuo puikiausiai isivaizduoju nes as esu apstinente...:)

38

atsimenu, kai mokiausi mokykloje galvojau, kai man sueis 18 tapsiu abstinente (tuo metu visiskai nevartojau alkoholio ir buvau labai pries ji), tapsiu vegetare ir studijuosiu ekologija. hm, netapau ne vienu is ju. ir to visiskai nesigailiu.

39

Egle, 18 пишет:

Isivaizduoju, seniau be alkoholio budavo, tai ir kas...:)

dabar turbut daug keli

40

Uršulė, 21 пишет:

atsimenu, kai mokiausi mokykloje galvojau, kai man sueis 18 tapsiu abstinente (tuo metu visiskai nevartojau alkoholio ir buvau labai pries ji), tapsiu vegetare ir studijuosiu ekologija. hm, netapau ne vienu is ju. ir to visiskai nesigailiu.

na nereiskai kad 19 metu negali susifot\rmuoti nuomone apie gerimus db as apsitente kas bus toliau kas zino