501

Re: Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose

Karolina, 19 parašė:
Andrius, 32 parašė:
Karolina, 19 parašė:

Nespresk apie kitus pagal save.

Nežinau, ką norėjai tuo pasakyti. Šiaip tai aš nerūkantis, jei ką... O tie, kurie vadina save mažai rūkančiais - ypatingai sunkus atvejis.

Tai po velniu, jeigu pats esi nerukantis, tu ne velnio negali net nutuokt apie tai, kaip jauciasi rukantys, kodel jie ruko, kokios priezastys tai itakoja, ar tai malonumas, ar pasirinkimas, ar, anot Taves, dumu uzdanga!

zuikeli, is pradziu buvo tavo pasirinkimas, paskui jau gal ir nebe ...
>> bet istatymas geras del to, kad viskas daroma del sveikatos tu zmoniu, kurie neruko.. ir apskritai del sveikatos.. todel istatymas pagirtinas wink respectas jam wink

502

Karolina, 19 parašė:
Egle, 17 parašė:
Ruta, 27 parašė:

O man atrodo puiki ideja uzdrausti rukyma viesose vietose. Nerukantieji neturedami is ko rinktis daznai turejo buti pasyviais rukoriais. Neteisinga irgi.

o kur man tos teisybes ieskoti? ar teisinga, akd nuo pat mazens turiu kvepuoti savo tevu cigareciu dumus? koks istatymas mane galejo nuo to apsaugoti a???

Tave galejo apsaugoti tik patys tevai..

Gaila, bet neapsaugojo. Patys ruko, o man dbar pirshtu grumoja "nerukyk!" Idiotishka...;> \;

503

na, va siandien man kita ideja kilo\.. prisiminiau toki paveiksliuka, kuri kazkada buvau radus nete,.. bet jo neturiu.. o gaila....
>> man asmeniskai labai nepatinka,kad ruko laiptinej mano kaimynai.. ir neina su jais susitarti.. turi patys balkonus, tai tegu ir ruko ten... bet ne,.. eina i laiptine.. o paskui visi dumai dar ateina iki manes.. tai kur teisybe.. :?
>>> tai va.. apie ta paveiksliuka.. ten buvo uzdetas tas no smoking zenklas ir parasyta apacioje.. prasom nerukyti.. suprantu, kad jums tai patinka.. taciau.. man myletis irgi patinka.. bet as to nedarau laiptinej ant tureklu...

504

Gintautas, 24 parašė:

tai geriau tegul ruko viesuose vietose ,bet ne namuose(kur kentes namiskiai). stotele irgi viesoji vieta jokios logikos uzdraust

o is kurzinai kad jie viaslaik cigaretes ruko big_smile taip kartais ten ir hasiso prisuka big_smile

505

Niekaip neina man suprasti rukanciu zmoniu kodel? na nusiramini taip ir toliau... nejau... nesupranta kad rukimas kenkia aplinkiniam daugiausiai pati esu bandziusi nes norejau paziureti kodel????//// bet taip ir likau nieko nesupratusi tad rukanciu ir klausiu visada kodel???????? jie to atsakyti negali nes nezino.... kreipuosi i rukanciuosius tai pagalbvokit kas jums geriau ar cigaretes ar jusu sveikata...

506

alesia,randi del ko galva sukt smile smile tongue o cia,kad sumazejo rukanciu del tokio ystatymo,tai visai kvaila mintis smile jei as diena is dienos (ir ne tik vakarais) sedeciau kabakuose,klubuose ir t.t. tada dar dar,bet dbr...ot tai beda,iseinu y lauka,ar namo gryzus truputuka parukau tongue beja,man visai smagu(kai silta) iseit y lauka parukyt,ten visad randu su kuo pasneket,pabendraut smile smile

507

as tai pritariu, nors esu rukanti bet man tikrai nemalonu po prirukytas patalpas vaikscioti kai nera kuom kvepuoti o is ryto ir kvapelis tikrai nemalonus....

508

pz greit uzdraws kwepuoti kazkoke nesamone toks istatymas:///

509

Gedutis, 14 parašė:

pz greit uzdraws kwepuoti kazkoke nesamone toks istatymas:///

kodel nessamone :? kiba pats rukai todel ir sakai kad nesamone :?
>>siaip cia geras dalykas, nors kazka gerai daro, nes nesinori sedeti kavinej kur prirukyta ir tu turi tuo kvepuoti... fui kaka...

510

labai geras istatymas, senai jau taip reikejo....

511

kas neruko manau gerai,bet kai pati rukanti tai man nieko gero

512

isgeri tai nors durnas buni, o rukai tai tik smirdi.....

513

as uz. nors pati rukau,bet tarkim klubuose biski baugu kai alkoholio aukos sokiu saleje su cigarete slaikstosi ir ka mazu maziausiai gali padaryt tai rubus pradegint,o ka jau kalbet apie kuna..

514

Tai jau tikrai pritariu Armidai... smile

515

as taip pat uz.. big_smile ateini kur nors... pirma prasiiri pro dumu kamuoli... o paskui randi kur atsisest.. big_smile kadangi cigaretes labiau kenkia ne rukanciajam, o aplinkiniam... todel manau, kad neblogas istatymas... nori rukyt.. eik ten kur nedraudziama.. smile blogas oras?  nerukyk.. big_smile

516

Norejau paklausti, ar kas nors numire del sio draudimo? wink Atsimenu cia pries priemima labai daug verksmu buvo ir pareiskimu kad visi kabakai bankrutuos smile

517

b**t jau nervai nelaiko, ar kas nors man suras normalu straipsni, kuriame butu MOKSLISKAI pagrista, kad rukymas kenkia aplinkiniams LABIAU nei paciam rukanciajam ?!?! nes mano nuomone, tai visiska nesamone!! ir kol man neirodysit, tol as sakysiu, kad jus visi nusisnekat !
Linai, kiek bunu kabakuose, lygtais visada zmoniu pilna ir ne vienas neuzsidare smile

518

Aleksandras, 22 parašė:

b**t jau nervai nelaiko, ar kas nors man suras normalu straipsni, kuriame butu MOKSLISKAI pagrista, kad rukymas kenkia aplinkiniams LABIAU nei paciam rukanciajam ?!?! nes mano nuomone, tai visiska nesamone!! ir kol man neirodysit, tol as sakysiu, kad jus visi nusisnekat !
Linai, kiek bunu kabakuose, lygtais visada zmoniu pilna ir ne vienas neuzsidare smile

einu ieskot... ;D nors...  gal ir ne labiau...  bet kenkia.. big_smile

519

bet jeigu taip logiskai pagalvojus...  jei tu esi nerukantis... ir tu Aleksandrai tarikim shalia rukai... tau tas rukymas kenkia 20%, o nerukanciajam 50%... kas cia tokio ane? big_smile jeigu jau zmogus neruko, tai kodel jis turi rizikuot savo sveikata tik todel, kad tau priklausomybe...?

520

man didziausia baime kelia rukymas klubuose,o kavinese manau galejo tiesiog padaryt kazkokius atskirus staliukus rukantiems ir nerukantiems,tiesiog atskirti juos tada niekas nenukentes.