Re: Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose
prekini kvapa?:D:D:D:D:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose
Страницы Назад 1 … 20 21 22 23 24 … 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na mes kenkiam tiek pat sau tiek jums ir nera cia ko gincytis..
Nju nesugalvojau kaip kitaip issireikst Bet esme manau visi supratom:) Jei as kvepinuos brangiais kvepalais, tai as ir noriu jais kvepet, o ne salia sedincio cigarietais
Karolina, 18 пишет:kaip pastebejau rukantieji cia labiau stengiasi ieskoti kazkokiu kompromisu, o nerukantys masto egoistiskai..
Kodel egoistiskai? tai va butent Rukaliai yra egoistai-del savo malonumo gadina aplinkiniams sveikata ir prekini kvapa:) Ir kodel mes turim su jumis taikytis jei jus mums trukdot? juk tai, kad as salia taves sededamas nerukysiu tau niekaip nepakenks anea?
nelabai supratai ka norejau pasakyt jei skaitei anxciau, buvo kalbama apie rukyklas, ventiliacines sistemas ir kt.,niex gi nereikalauja vel rukyti prie staliuku. o jus visiem pasiulymam sakot griezta ne. vat tas man ir nelabai patinka..
Karolina, kas nores metyt pinigus tom visom ventiliacinem sistemom? Tu isiskaityk i ta mano pavyzdi su zoofilu:) Tai gal irengt ir narkomanams patalpas kur butu galima susileist, arba zoofilams kur butu galima su kokia vistike Kaip jau minejau rukymas yra jusu ir tik jusu problema, o ne baru ar kaviniu, todel patys turit ja sprest
Tai gal meskites visi rukantieji pinigu ir isirenkit sau rukyklas?
Karolina, kas nores metyt pinigus tom visom ventiliacinem sistemom? Tu isiskaityk i ta mano pavyzdi su zoofilu:) Tai gal irengt ir narkomanams patalpas kur butu galima susileist, arba zoofilams kur butu galima su kokia vistike
zoofilija ir narkomanija musu salyje nelegali
Rukymas viesojo maitinimosi ystaigose irgi nelegalus
Ir isvis kaip zoofila kazkoki iskrypeli su rukanciu zmogumi galima lyginti...
Linas, 18 пишет:Karolina, 18 пишет:kaip pastebejau rukantieji cia labiau stengiasi ieskoti kazkokiu kompromisu, o nerukantys masto egoistiskai..
Kodel egoistiskai? tai va butent Rukaliai yra egoistai-del savo malonumo gadina aplinkiniams sveikata ir prekini kvapa:) Ir kodel mes turim su jumis taikytis jei jus mums trukdot? juk tai, kad as salia taves sededamas nerukysiu tau niekaip nepakenks anea?
nelabai supratai ka norejau pasakyt
jei skaitei anxciau, buvo kalbama apie rukyklas, ventiliacines sistemas ir kt.,niex gi nereikalauja vel rukyti prie staliuku. o jus visiem pasiulymam sakot griezta ne. vat tas man ir nelabai patinka..
O aš tai būčiau patenkintas jei tas rūkyklas įsteigtų - tai būtų manau visiems į naudą
Linas, 18 пишет:Karolina, kas nores metyt pinigus tom visom ventiliacinem sistemom? Tu isiskaityk i ta mano pavyzdi su zoofilu:) Tai gal irengt ir narkomanams patalpas kur butu galima susileist, arba zoofilams kur butu galima su kokia vistike
va va Linelis issidave
Na va, pagaliau ir as palaikymo sulaukiau aciu
Ir isvis kaip zoofila kazkoki iskrypeli su rukanciu zmogumi galima lyginti...
Tai va butent, kad jus laikot rukantyji normaliu:0 toks visuomenes stereotipas sukurtas rukanciuju:) Alkoholizmas blogai, zoofilija, blogai, narkotikai, blogai, o rukimas tai nieko blogo
Karolina, 18 пишет:Linas, 18 пишет:Karolina, kas nores metyt pinigus tom visom ventiliacinem sistemom? Tu isiskaityk i ta mano pavyzdi su zoofilu:) Tai gal irengt ir narkomanams patalpas kur butu galima susileist, arba zoofilams kur butu galima su kokia vistike
va va Linelis issidave
Nesupratau?
Karolina, 18 пишет:Linas, 18 пишет:Karolina, 18 пишет:kaip pastebejau rukantieji cia labiau stengiasi ieskoti kazkokiu kompromisu, o nerukantys masto egoistiskai..
jei skaitei anxciau, buvo kalbama apie rukyklas, ventiliacines sistemas ir kt.,niex gi nereikalauja vel rukyti prie staliuku. o jus visiem pasiulymam sakot griezta ne. vat tas man ir nelabai patinka..
O aš tai būčiau patenkintas jei tas rūkyklas įsteigtų - tai būtų manau visiems į naudą
As irgi manau sioks toks kompromisas:)
Karolina, 18 пишет:Linas, 18 пишет:Karolina, 18 пишет:kaip pastebejau rukantieji cia labiau stengiasi ieskoti kazkokiu kompromisu, o nerukantys masto egoistiskai..
O jei del tu rukyklu isteigimu tustins ir tavo kisene? Manau, kad uz jas turi moketi tie kuriems to reikia
Gedmantas, 20 пишет:Karolina, 18 пишет:Linas, 18 пишет:Karolina, 18 пишет:kaip pastebejau rukantieji cia labiau stengiasi ieskoti kazkokiu kompromisu, o nerukantys masto egoistiskai..
As irgi
manau sioks toks kompromisas:)
As irgi buciau uz, jei jas irengtu is rukanciuju saskaitos, o ne is visu zmoniu
Egle, 17 пишет:Gedmantas, 20 пишет:Karolina, 18 пишет:Linas, 18 пишет:Karolina, 18 пишет:kaip pastebejau rukantieji cia labiau stengiasi ieskoti kazkokiu kompromisu, o nerukantys masto egoistiskai..
As irgi
P.S mokescius moka tiek rukantys tiek ne
>> o steigtu kaviniu savininkai
kazkodel man atrodo, kad pacios viesojo maitinimo istaigos is savo biudzeto tas rukyklas irengs. kodel? nes faktas yra tai, kad jiem ZYMIAI sumazes apyvarta po sio istatymo priemimo. ir nemanau kad tai jiem patiks. verslas yra verslas. reik daryt viska, kad butu pelnas. tai va
Linas, 18 пишет:Egle, 17 пишет:Gedmantas, 20 пишет:Karolina, 18 пишет:Linas, 18 пишет:Karolina, 18 пишет:kaip pastebejau rukantieji cia labiau stengiasi ieskoti kazkokiu kompromisu, o nerukantys masto egoistiskai..
As irgi
P.S mokescius moka tiek rukantys tiek ne
![]()
>> o steigtu kaviniu savininkai
O kaip manai is kur kaviniu savininkai tam pinigu gaus? Kils kainos, tad brangiau moket tures ir vieni ir kiti. Butent, del to tai ir yra nesazininga. Jei butu padidintas cigerciu agcizas ir is jo rukyklos rengiamos, tada tai butu normalu, nes uz tai nereiketu moket nerukanciam, bet ir vel rukantiesiems nepatiks jei cigareciu pakelis pabrangs dvigubai del to:) Jus norit kad uz jus kiti moketu
kazkodel man atrodo, kad pacios viesojo maitinimo istaigos is savo biudzeto tas rukyklas irengs. kodel? nes faktas yra tai, kad jiem ZYMIAI sumazes apyvarta po sio istatymo priemimo. ir nemanau kad tai jiem patiks. verslas yra verslas. reik daryt viska, kad butu pelnas. tai va
Nezinau kiek tu domiesi verslo ziniom, bet analitikai prognozuoja, kad tas klientu sumazejimas bus tik laikinas, o be to man net neteko pastebet, kad zmoniu kabakuose butu maziau Be to i kavines dazniau ateis seimos su mazais vaikais ir tt.
O be to uzsienio praktika rodo, kad tos rukyklos niekur nerengiamos, tad nera ko cia svajot
Страницы Назад 1 … 20 21 22 23 24 … 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose