461

Re: Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose

Živilė, 20 пишет:

ir gerai ir blogai cia su tuo nerookymu. Tas ryshkus apribojimas, manau, buvo labai geras dalykas. Didzioji dalis nerookoma,o keli staliukai rookaliams. Ir visi laimingi=]

Kita vertus, argi rookymas jau tokia opi problema??? Lietuviai kaip visad ne is tos puses bedas sprendzia.... Manau, koks shvietimas, algu didinimas ar pagaliau emigracija kur kas opesnes problemos..bet jos matyt gali ir palaukti tongue

Sito nebuvo galima laukti, kadangi lietuva kaip ir visa europa yra sutarusi uzdrausti rukyti viesojo maitinimo istaigose, jei nebutume uzdraudume, butume problemu tureje smile O be to pas mus tvarkas ne tokia ir baisi, ispanijoj jej neklystu tai ir gatvese rukyt negalima smile

462

Linas, 18 пишет:
Gedmantas, 20 пишет:

Dėl tvarkos - atsakinga apsauga - įrengiamos vaizdo kameros. Dėl patalpos dydžio tai patalpa (mano matyta) buvo praktiškai kaip du kambariai + būtina galinga dūmų sutraukimo sistema smile

Na visa tai, aisku lb brangiai kainuoja, taigi manau, kad tai isirengti galetu tik didziausios ir prabangiausios kavines restoranai smile  Sutinki?

Tiesą sakai, tačiau dabar tai taps ne prabangos rodikliu, o būtinybe smile

463

Nemanau, kad tai taps butinybe, greiciau retenybe smile

464

tai, kad dabar retenybe, tai retenybe netaps tikrai wink

465

Linas, 18 пишет:
Živilė, 20 пишет:

ir gerai ir blogai cia su tuo nerookymu. Tas ryshkus apribojimas, manau, buvo labai geras dalykas. Didzioji dalis nerookoma,o keli staliukai rookaliams. Ir visi laimingi=]

Kita vertus, argi rookymas jau tokia opi problema??? Lietuviai kaip visad ne is tos puses bedas sprendzia.... Manau, koks shvietimas, algu didinimas ar pagaliau emigracija kur kas opesnes problemos..bet jos matyt gali ir palaukti tongue

Sito nebuvo galima laukti, kadangi lietuva kaip ir visa europa yra sutarusi uzdrausti rukyti viesojo maitinimo istaigose, jei nebutume uzdraudume, butume problemu tureje smile O be to pas mus tvarkas ne tokia ir baisi, ispanijoj jej neklystu tai ir gatvese rukyt negalima smile

pradedu neapkesti Europos Sajungos :DDDDDD

466

Manau retenybe ir liks:) Nes daugelis ju neipirks:) Ir nemanau, kad zmones vien del to juose nesilankys:) Tik lankysis turbut kitokia publika:D

467

Živilė, 20 пишет:
Linas, 18 пишет:
Živilė, 20 пишет:

pradedu neapkesti Europos Sajungos :DDDDDD

Na bet galima suprasti, jie juk saugu musu sveikata smile

468

O man patinka ES - visiems geras nebūsi smile

469

aj kzn... man tai istikro tas pats.. as nei rukau, nei men trugdo kai kiti ruko... nu aisku kartais nervina tas dvokas, bet ka cia padarysi..visokiu yra, visokiu reikia;)

470

Ach Linai, Linai, kiek tu pušies pripjovei, tema apie viena, tu apie kitą, girdėjau kažkur... negirdėjau.... kad fantazija pas tamsta lavi, tai puiku, bet nenuklystam toli nuo teisybės wink
Baruose ir kavinukėse jau dabar matosi sumažėjes lankytojų skaičius ir jis nesustos, o palaipsniui vis mažės, mes norim ar nenorim , bet žmogeliukai ateina į tokias įstaigas išmaukt alkoholio, o prie to pačio pagardindami tabaku wink tu mus rūkančius nupaišei, kaip kokius nevidonus, kuriems tik rūpi kaip tave aprukyti ir tavo brangių kvepalų kvapą sunaikint wink klysti, pačiam nemalonu, tiesiog stengdavausi dūmus pūsti kuo aukščiau, o ne žmonėm į veidus, kuo aš kaltas, kad jau begalės apkalbėta vintiliacija būdavo neveiksminga, bet pas mane potraukis tabakui būdavo didesnis wink
P.S. Nesmerk kitų ir nebūsi smerkiamas pats
Tikiuosi vieno, vis dėlto Lietuvoje padarys barus rūkantiems wink

471

Na gediminai arba rukyklas:)

472

Egle, 17 пишет:

Na gediminai arba rukyklas:)

Arba vieną arba kitą, nes kitaip čia ši tema tuoj į skerdynes pavirs ;D Susimilkim, mūsų ir taip jau ne 3 milijonai wink

473

Gediminas, 29 пишет:

Ach Linai, Linai, kiek tu pušies pripjovei, tema apie viena, tu apie kitą, girdėjau kažkur... negirdėjau.... kad fantazija pas tamsta lavi, tai puiku, bet nenuklystam toli nuo teisybės wink
Baruose ir kavinukėse jau dabar matosi sumažėjes lankytojų skaičius ir jis nesustos, o palaipsniui vis mažės, mes norim ar nenorim , bet žmogeliukai ateina į tokias įstaigas išmaukt alkoholio, o prie to pačio pagardindami tabaku wink tu mus rūkančius nupaišei, kaip kokius nevidonus, kuriems tik rūpi kaip tave aprukyti ir tavo brangių kvepalų kvapą sunaikint wink klysti, pačiam nemalonu, tiesiog stengdavausi dūmus pūsti kuo aukščiau, o ne žmonėm į veidus, kuo aš kaltas, kad jau begalės apkalbėta vintiliacija būdavo neveiksminga, bet pas mane potraukis tabakui būdavo didesnis wink

Na kabakuose kur lankausi nesumazejo smile O kodel manai kad mazes? o be to, pagal ta pati istatyma baru rukantiesiems daryti negalima smile Nes tai vistiek butu viesojo maitinimo istaiga smile

474

Belieka rukyklos;]]]

475

pas tave mazeikiuose gal ir nesumazejo, bet va pvz vilniuj skirtumas ryskus!

476

Kaune irgi smile

477

Pas mus daly baru jau metus rukyt negalima taj zmones prate smile

478

Pati nerūkau,dėl to,man nelabai rūpi:)

479

Linas, 18 пишет:
Gediminas, 29 пишет:

Na kabakuose kur lankausi nesumazejo smile O kodel manai kad mazes? o be to, pagal ta pati istatyma baru rukantiesiems daryti negalima smile Nes tai vistiek butu viesojo maitinimo istaiga smile

paprasčiausiai pas mane yra geras pažystamas kuris turi restoranų tinklą Kaune, tai jis jau skundžiasi šiuo įstatymų, tiesa pridūrė, kad peleninių neišmeta, nes dabar su dauguma savininkų tokių kaip ir jis pats ieško būdų šį įstatyma apeit wink gal dėlto ir sakoma, įstatymai sudaromi tam, kad juos galima būtų laužyt arba bent apeit;)

480

Gediminai as per zinias girdeju, kad neismetamos dar pelenines...