481

Re: Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose

Egle, 17 parašė:

Gediminai as per zinias girdeju, kad neismetamos dar pelenines...

Na va Eglė dar net patvirtino mano gandus wink

482

geras istatymas big_smile :::024

483

manau lb gerai ;DDDD

484

paskaitykit visus diskusijos postus ir susiarysit nuomone wink

485

Linas, 19 parašė:

paskaitykit visus diskusijos postus ir susiarysit nuomone wink

Taip smile , o taip sukti ir sukti galim...

486

nu ir gerai.. kad taip pasidare... dabar nors mano drabuziai nesmirda cigaretemis kai iseinu is kavines.. nes jau persiprasau.. uztenka man to, kad springstu tais dumais, dar ir turiu skalbtis drabuzius vien del to, kad kazkas pripute man tu dumu :? nzn.. tvarka yra wink

487

Neperskaičiau visko iki galo, tik pakartosiu tai, ką jau anksčiau bandžiau pasakyti. Šitie visi ginčai tarp rūkančių ir nerūkančių yra beprasmiai - vis tiek vieni kitų nesupras, nes jie skirtingai mąsto, vadovaujasi skirtinga logika. Rūkančiam rūkymas nėra nei malonumas, nei pasirinkimas, visa tai - dūmų uždanga. Iš tikrųjų rūkančiam yra siaubas negauti laiku parūkyti. O to priežastis yra anksčiau surūkyta cigaretė. Ir taip be galo. Amžinas ciklas. Kol nesiryžta jį nutraukti arba nenumiršta.

488

Andrius, 32 parašė:

Rūkančiam rūkymas nėra nei malonumas, nei pasirinkimas, visa tai - dūmų uždanga. Iš tikrųjų rūkančiam yra siaubas negauti laiku parūkyti. O to priežastis yra anksčiau surūkyta cigaretė. Ir taip be galo. Amžinas ciklas. Kol nesiryžta jį nutraukti arba nenumiršta.

Nespresk apie kitus pagal save.

489

Karolina, 19 parašė:

Nežinau, ką norėjai tuo pasakyti. Šiaip tai aš nerūkantis, jei ką... O tie, kurie vadina save mažai rūkančiais - ypatingai sunkus atvejis.

490

O man atrodo puiki ideja uzdrausti rukyma viesose vietose. Nerukantieji neturedami is ko rinktis daznai turejo buti pasyviais rukoriais. Neteisinga irgi.

491

Na, įstatymas, be abejo geras, atrodo, kad ir rūkančių sumažėjo. Net ir tų, stovinčių prie durų ne tiek jau daug, nors kažkas žadėjo, kad bus milijonai. Neseniai teko būti Vokietijoj - ten siaubas, peleninės ant kiekvieno kampo ir prie kiekvienos po 10 "pučiančių". Dūmų pilna visur. O lietuviai - šaunuoliai, susitvarkė.

492

Andrius, 32 parašė:
Karolina, 19 parašė:

Nežinau, ką norėjai tuo pasakyti. Šiaip tai aš nerūkantis, jei ką... O tie, kurie vadina save mažai rūkančiais - ypatingai sunkus atvejis.

Tai po velniu, jeigu pats esi nerukantis, tu ne velnio negali net nutuokt apie tai, kaip jauciasi rukantys, kodel jie ruko, kokios priezastys tai itakoja, ar tai malonumas, ar pasirinkimas, ar, anot Taves, dumu uzdanga!

493

Na, galbūt. Čia tiksliau galėtų pasakyti tas, kas kada nors rūkė (bet dabar neberūko). Nors įtariu, kad jis pasakytų tą patį...

494

aš kaip tik esu už šį teisingą įstatymą kad uždraudė rūkyti viešose vietose dar ir pasieksiu tai kad tie smirdantys ir kitiems gyvenimą gadinantys rūkoriai netektų teisės rūkyti lauke ir sustojimuose taip ir reikia tiems degradams žinos kaip mums nerūkantiems žmonėms į plaučius varyt savo šūdiną nuodą kur jiau įra įrodyta jiog ir nerūkantiems žmonėms įtraukus tą nuodą į plaučius po kelerių metų išsivysto vėžys.

495

na nereikia taip ziauriai nusistatyti pries rukorius..
siaip as uz si istatyma liux

496

100 proc uz kodel tie, kurie neruko turi kenteti? bent karta normalu istatyma isleido:::855:::838

497

Egle, 16 parašė:

Ka manote apie istatyma draudzianti rukyti baruose, kavinese klubuose, diskotekos ir t.t...

geras istatymas nenoreciau rukyti su tavim:D be to ka galima zinoti ka ruko gal zole ,hasisa,marihuana,koka :::036 jei kavinei koks-kokia uzsirukytu to paskutinio mineto elemento tai zek kavine jam-jei gali pasirotyti kad skrenda :::008 tai kad jis-ji neissoktu su parasiutu pro langa ,tai geriau nerukyti visai:::528

498

tai geriau tegul ruko viesuose vietose ,bet ne namuose(kur kentes namiskiai). stotele irgi viesoji vieta jokios logikos uzdraust

499

Ruta, 27 parašė:

O man atrodo puiki ideja uzdrausti rukyma viesose vietose. Nerukantieji neturedami is ko rinktis daznai turejo buti pasyviais rukoriais. Neteisinga irgi.

o kur man tos teisybes ieskoti? ar teisinga, akd nuo pat mazens turiu kvepuoti savo tevu cigareciu dumus? koks istatymas mane galejo nuo to apsaugoti a???

500

Egle, 17 parašė:
Ruta, 27 parašė:

o kur man tos teisybes ieskoti? ar teisinga, akd nuo pat mazens turiu kvepuoti savo tevu cigareciu dumus? koks istatymas mane galejo nuo to apsaugoti a???

Tave galejo apsaugoti tik patys tevai..