41

Re: Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose

nu tai taip ir bus kad nuomininkas tures moket... 

42

bet kokiu atveju tema buvo apie rukyma. ir nuo rukymo kabakuose zmoniu nesumazes. kainos dides - vis tiek liks. nuvaziuok i ryga ir pamatysi kokios TEN kainos baruose. ir visi sedi, geria ir t.t.

43

Palaukit palaukit, čia visi taip įdomiai šneka DRAUST IR VISKAS, prieš tai visi klykavo, kad pažeidžiamos nerūkančiųjų teisės, o tai kaip yra dabar, aš esu rūkantis ir galvoju, kad mano teisės taip pat yra pažeistos, laisvai gyventi. Tai arba daro atskirus barus vienus nerūkantiems ,kitus rūkantiems, va čia būtų teisybė

44

visu pirma ar nors vienas rukanciuju ne tik saukia apie TEISES, bet ir atlieka PAREIGA - atsiklausia ar galima rukyti.

Visu pirma rukymas sukelia l. daug susirgimu organizmui. Vienas daugiausiai linksniuojamu - jis yra kancerogeninis veiksnys. Todel tai tas pats kas tu issitrauktum peili ir pastoviai laikytum greta sedinciam zmogui prie kaklo. Anksciau ar veliau kazkas uzverstu kojas nuo tokio sudrebejusio peilio (niu pvz nelabai vykes bet kazkiek paaiskina). 

45

Gintaras, 23 wrote:
Karolina, 18 wrote:

tai tegu geriau kabakuose padaro /VISUOSE!/ rukanciu ir nerukanciu zonas,irengia geresnes ventiliacijos sistemas ir visi laimingi bus!:D o draust kazkam rukyt..sorry,bet tai yra mano asmeninis reikalas!noriu rukau,noriu ne,kox kieno skirtumas!?

visu pirma ne visuose baruose/kavinese yra technines galimybes irengti papildoma ventiliacija, o ir jos irengimas kainuoja desimtis tukstanciu litu nedideliam bariukui.

Visu pirma nieks ir nelaiko taves - rukyk kur ir kiek nori, tau nieks nedraudzia. draudziama tik rukyti ten, kur tai gali trukdyti nerukantiesiems. As pats 7 metus rukiau taciau nemegdavau patalpose rukyti. Kodel? Nemegdavau po rukymo pasiliekancio kvapo ant drabuziu.

O ar nors karta panele karolina paklause aplinkiniu ar jie nori uostyti dumus. Ar paklause "ar galiu parukyti", tada kai uzsitraukei duma kai visi valge?

(treti metai kaip metes rukyt)

galiu 100% garantuot,kad panele karolina,budama tarp nerukanciu zmoniu visada(!) atsiklausia,ar ne pries tie zmones kad jinai parukys.jeigu pries as iseisiu i lauka ar kur kitur,nes tuos zmones puikiai suprantu!kad ir bet kokioj kavinej jeigu sedziu prie vieno stalo su nerukanciais,jeigu ir rukau,stengius dumus pusti i priesinga puse,kad jie nepasiektu nerukanciuju.

46

kiekvienas turi savo nuomone ir kiekvienas turi ja gerbti.as stengiuos:)

47

as taip pat pries rukyma gryzau is klubo tai5 dienas kankinau su ta smarve plaukuose net sampunai nieko nepadejo...as dar prie rukanciu negaliu net buti dustu:|

48

Konkreti nesamone.greitai uzdraus ir kvepuoti...

49

as už!!!:) visom penkiom:) kur tai matyta... grižti is kavinukes, smirdi plaukai, rūbai.. Bet manau, kad žmonės toliau rukys...juolab klubuose.. jei priimtų tą įstatymą - sumažėtų lankytojų skaičius klubuose.. oj sumažėtų.. O tai nesamonė tiems, kurie rūko, nes jie nebegali be to gyventi big_smile

50

Nesamone tas draudimas, tokia mano kaip rukancio nuomone, tokiu budu tikrai neprivers mest rukyt, as ir taip niekad nerukau prie zmoniu kurie nemegsta tabako dumo, bet jei uzdraustu rukyt ir klubuose, tai tegul tos sviesios galvos pamasto ir apie tai kaip masiskai eis jaunimas vidury ziemos vien su maikutem parukyt i lauka, nes striukiu tikrai nieks neims ypac po alkoholio karsciu ir kiek po tokiu pasirukimu bus prirakinti prie lovu, ar tikrai tas iseis i nauda valstybei paciai, tegul tiesiog issikiria aplinkas rukantiems ir nerukantiems, paziuresim kur daugiau eis zmoniu ir kas laikysis, o tada jau gali ir sprest del tolimesniu sprendimu smile

51

O as pati esu nerukanti ir esu visa dusia uz si istatyma!!! Nemanau kad nuo to pamazes klubuose lankytoju skaicius!!! Nemanau kad kas nors numirs nuo to!!!

52

as irgi pritariu tam istatymui, nes grizus is klubo ir kavines smirdi kaip pati suriukius koki pakeli cigareciu.. fui slykstu...

53

vakar sedejau kavinej ir vakarieniavau. Negalejau ziureti i maza vaika, kuris buvo priverstas kvepuoti prie gretimo staliuko sedincio pono ispuciamais dumais.

54

na del kaviniu as pritariu, nors ir pats rukantis, ten zmones vistik ateina pasedet pavalgyt, nenumirciau ir nerukes, bet vistik nors klubuose galetu palikt, ten ateinam ne valandai ir ne dviem, tuo labiau kad klubuose ir taip dumina big_smile

55

O ypac tai nemegstu tu zmoniu kurie klubuose ruko ir nekreipia demesio i ju degancia cigarete ir taip pradegina kitiems zmonems rubus ar apdegina ranka!!! (pasitaike si savaitgali) !!!!

56

As tai irgi kazkaip nepritariu bent klubuose...Juk apsurdas rimtai... wink

57

pritariu visur.. esu nerukantis, ir nekenciu kai salia stovi, ruko, ir jiems totaliai dzin.. beto - i klubus ar kur kitur neini parukyt, o gerai praleist laika, pavalgyt (kavines), etc..

58

as rukanti, taciau esu uz si istatyma...
ISEITIS: rukyklos! kas nori - nueina, kas ne - tas ne . smile

o ir maziau rukyciau jai tam salygu nebutu
va smile

59

buvo priminta dar viena cigareciu klubuose problema - nudegintos rankos. Pats turiu kelis nedidelius randukus nuo cigareciu. Esu ismetes lauk kelis drabuzius ant kuriu atradau pradegintas skyles po klubo.

60

kadangi as nerukau tai as pries visus tuos rukymus ir uz tai kad bent kavinese galetu pabut ne dumu debesyse....