Re: Geriausias siaubo filmas
Sveiki, gal galite pasiuliti man koki tikrai baisu filma.;)?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Geriausias siaubo filmas
Sveiki, gal galite pasiuliti man koki tikrai baisu filma.;)?
pritariu,dar neteko nei vieno gero matyti
Man asmeniškai patiko ,,The Exorcism of Emily Rose", tai filmas, kuris pagrįstas tikrais faktais.
grybukai,ziauriai geras.
Last House On The Left (2009)
Eden Lake (2008)
labiausiai įstrigo atminty.
Filmai apie eksorcisma yra baisus, poto gal pagiezos dalys.
japoniškas Shutter.
Grave Encounters.
House of Wax (2005)
iš senesnių "Košmaras Guobų gatvėj".. vaikystėj žiūrėtas, tai tikrai baisus buvo.. iš tų pačių laikų "Halloween'as" o šiaip yra neblogų siaubo, bet tų, kurie su mistika labiau susiję arba psichologinio filmo derinys
Gal zinot kokiu geru siaubo filmu?:)
egzorsistas
Gresmingas ,
Gan neblogas filmas,vertas demesio kas megsta mistinius siaubo filmus .;)
o gal kas zino kokiu tikrai geru siaubo filmu o ne egzorcistas ar omen ar kosmaras guobu gatvei..normalus filmai tie..bet tikrai ne siaubo..guobu gatvei isvis miegojau omen nieko baisaus..egzorcistas nu gal dalis tiesos ka ten daro bet irgi nekazka...jei siaubo filmai tai siaubo o ne mistiniai ar 80-uju kur siaubas yra seselis ar tiesiog pasakymas "bu"...
geras ir tikrai siurpokas -drag my to hell.
na neivienas manes rimtai nepasiurpino,bet sudomino labai tai "veidrodziai"
Atsisiusk dokumentika apie cecenijos kara,nebereiks nei siaubo filmu ten realybeje musulmonai gyviems zmonems pjauna galvas..
grybukai,ziauriai geras.
patiko šitas labai
Vacancy, bent jau man kol kas labiausiai palikęs įspūdį, be visų gerai žinomų the thing, the shining, etc.
Pjuklas pirmoji dalis :-D
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Geriausias siaubo filmas