61

Re: Per pirma pasimatyma myletis ar ne????...

kodel gi ne,zinoma,jeigu vaikinas beprotiskai patinka...

62

Olga, 21 пишет:

kazkada susipazinau su vaikinu, ir ta pati vakara nerealiai abu norejom sekso, jau gulejom pusnuogi lovoj, bet... nusprendem to nedaryti. Po to vakaro ligi siol kamuojuos del to, kad nieko nebuvo. Taciau po to vakaro ne nesusitikom daugiau. Esu apie ivyki parasiusi istorija. Jei kam idomu, duosiu paskaityti. O moralas toks : geriau krimstis del to, kas nebuvo, nei kankintis det to, kas buvo blogai smile

moralas mano aspektu : geriau megautis kiekviena akimirka vistiek tai greit taps praeitimi smile
o malonus ispudziai isliks.
Beje del mylejimosi per pirma pasimatyma... tai labai priklauso nuo tarpusavio susisnekejimo...

63

ne, tikrai ne....norisi pazinti zmogu...
gal jis visiskas tupa, o is pirmo zvilgsnio atrodo normaliai, gal tas zmogus net tavo zvilgsnio nevertas, o tuo labiau bucinio...
istikruju as net nesibuciuociau per pirma pasimatyma tongue

64

Renalda, 19 пишет:

ne, tikrai ne....norisi pazinti zmogu...
gal jis visiskas tupa, o is pirmo zvilgsnio atrodo normaliai, gal tas zmogus net tavo zvilgsnio nevertas, o tuo labiau bucinio...
istikruju as net nesibuciuociau per pirma pasimatyma tongue

A taij ko teip nedraugishkaij? Nei buchiuotis, nei myletis...  big_smile

65

Kazkaip tai daryt per pirma pasimatyma asmeniskai man skamba tikra nesamone... Galbut as cia labai jaunas ir pan, bet tikrai negerbiu tokiu zmoniu, kurie taip greit tai daro, taip greit atsiduoda... Jokios romantikos, jokiu jausmu - tik krusimasis... Tokia mano nuomone apie sexa per pirma pasimatyma...

66

Donatas, 18 пишет:

Kazkaip tai daryt per pirma pasimatyma asmeniskai man skamba tikra nesamone... Galbut as cia labai jaunas ir pan, bet tikrai negerbiu tokiu zmoniu, kurie taip greit tai daro, taip greit atsiduoda... Jokios romantikos, jokiu jausmu - tik krusimasis... Tokia mano nuomone apie sexa per pirma pasimatyma...

kai paciam teks pakliuti i tokia situacija, gal paziuresi i tai ir is kitos puses wink

67

Donatas, 18 пишет:

kam cia verkslent apie romantikas.. kartais paprasciausiai reikia sekso. Retas atrastu skirtuma tarp sekso per pirma pasimatyma ir tarp sekso per trecia/penkta wink

68

Jovita, 20 пишет:

o as sakau jeigu nori taip big_smile  jeigu abu to norit...

nu pvz man tai ta merga kuri sutinka pasimylet per pirma pasimatyma na kaip cia pasakius.. kekse .. ir jos daugiau nenoriu matyt .. na taip yra buve kartas man .. smile

69

as uz,jei to nori abu.

70

nepatarciau per pati pirma nebent nori vienos nakties nuotykio smile

71

Alanta, 27 пишет:

kodel gi ne,zinoma,jeigu vaikinas beprotiskai patinka...

Organizuoju tamstai pasimatyma! big_smile big_smile

72

Jei vaikinas beprotiskai patinka, tada manau galima myletis ne tik per pirma pasimatyma, tik man atrodo, kad is tokiu santykiu nereiketu nieko tiketis, tik sekso;)

73

Verta jei abu nori

74

kodel gi ne, per pirma pasimatyma pasimylejom, o po to 2 meteliu buvom kartu...  nieko bloga cia nera

75

Tas pats cia smile nieko tame blogo nematau smile

76

Pati to per pirma pasimatyma nedaryciau,bet jeigu kazkam to norisi,tai kodel gi ne:D..nors manau,kad katik susitike zmones turetu lb dometis kt.,o tik veliau galvoti apie pasimylejima:D (cia tik tiems,kurie galvoja kazka daugiau,nei vienos nakties "paseliojima")

77

Diana, 20 пишет:

50/50

duosi- busi k*** jo akyse..neduosi gali pasirodyti arba padori neprieinama mergaite arba "stumianti" duotii ir tipo baile

78

Diana, 20 пишет:

50/50

duosi- busi k*** jo akyse..neduosi gali pasirodyti arba padori neprieinama mergaite arba "stumianti" duotii ir tipo baile

79

Kęstutis, 18 пишет:
Diana, 20 пишет:

50/50

... O tai kaip apsispresti? Buti k*** ar baile? :!...
Per pirma pasimatyma nepasimylejai.. O ka keicia jei pasimylesi per antra? :?

80

buna kaip buna ir nieko nepakeisi,nesmerkiu nei vieno atvejo,geriau dabar nei niekada