Topic: Electronine muzika
ish vakaru atplusta nauja banga elektronines muzikos
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Electronine muzika
ish vakaru atplusta nauja banga elektronines muzikos
ta prasme? apie ka tu? ka norejai tuom pasakyti?
Saugosimes, bandysim neskest......
turbut norejo mus perspeti:) arteja elektronines muzikos cunamis- bekit visi kas galit kur akys mato:D
gal reiketu sukonkretint tema, kad butu apie ka diskutuot isakyt nuomuone ir tt;)?
man tai susidare ispudis, jog pas mergaite i miesta galu gale uzplauke eletronine muzika ir nustelbe Cicina )
o gal koki CD nauja elektro nusipirko;)
turiu galvoj kad progresyva baigia uzhgosht net visiskai komerciniuos klubuos, ir dar idomu ar zhmones domisi tokeis stileis kaip electroclash electro house ar electro
Niu va cia jau konkreciau na manau Lietuvoje tokiu zmoniu yra tikrai nemazai....
electo house geris...
brangioji.. pasiimam viena sena Delfi straipsni.. (tingiu ieskot apie pati electro).. na anokia cia banga.. bent jau p-shaveriai vilniuje jau kelis metus barabanina savo elektrushke.. be elektruskes jau kelis metus nepraeina joks gero vakarelio pikas.. nepyk bet pasiulysiu pirma truputuka pasidometi pries rasant. Beje progressive house taip pat elektronine muzika
SCHRANZ yra geris!!! :=)
electro banga jau seniausia atejus... beto mano gimtam miesteli shis stilius atejo anksciau nei progressive!!!
butent!
Audiowerk..:)
jej yra schranzeriu! progresyvas senei jau yra tik kad ne visi net yra girdeje tikro ir gero, bet laabi mazai lietuvoj zhmoniu kurie aplamai zhino pvz kas yra schranzas, respect kas domisi! we love schranz!
Sena ta elektronine muzika, net senesne uz kaikuriuos nejesnius stilius, va mano megstamiausios Koto ir Laserdance
vistiek geriausia yra schranzas!! ir visus progresyvus bei progresyvcykus ant lauzo!!! huhhhh... progresyvas sux!!
http://www.gmradio.lt/Point/Point_-_BOO_mix_2006.02.18.mp3
siuskit
jei kam idmomu http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html
seip kiek zinau tendensija yra ejimas link lengvesnes muzikos. man asmeniskai nuobodus progressive. nera nieko maloniau klausant pvz. deep house
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Electronine muzika