Re: o ka reikia daryti, kai nori staugti is vienatves
Birute, mes tave mylime!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → o ka reikia daryti, kai nori staugti is vienatves
Birute, mes tave mylime!
Birute, mes tave mylime!
Kas tie mes? Cia tik Tu myli.... o as pvz Ja LABAI myliu... ;D
Vajeee kaip pasiseke Birutelei....pradesiu tuoj pavydet
Vajeee kaip pasiseke Birutelei....pradesiu tuoj pavydet
Nepavydek!!! ir Tave myliu... labai!!! Ir busima zmona... ir visas kitas merginas... ;D ;D ;D
Ech... pasiseke tavobusimai zmonai.
Ech... pasiseke tavobusimai zmonai.
... ir visoms kitoms merginoms... ;D
o tikrai ,Sigitai,tu apie tas vestuves kazkaip itartinai tylus esi...kaip pasiruosimai vyksta?
o tikrai ,Sigitai,tu apie tas vestuves kazkaip itartinai tylus esi...kaip pasiruosimai vyksta?
Velniai griebtu mane uz tai, kad nesusilaikau neatsakes, bet isdrysiu pamineti, kad sie, tokie klausimai ne toje temoje is Tavo puses... ;D
O kam man del vestuviu ruosimosi rupintis, juk kazkur skaiciau ir kazkas minejo, kad viskas bus suruosta ir be vestuviu pagrindiniu dalyviu pagalbos, bei rankos pridejimo.... ;D
as Jus irgi labai labai myliu:*
Ieskokas - viena didele grazi seima !! ir vienatves nebera
Ieskokas - viena didele grazi seima !!
tikrai taip, sūneli
o stai ir seimos mama turim ;D ;D ;D
miela
o stai ir seimos mama turim ;D ;D ;D
cit dukra, bo išrašysiu rykštės terapiją
Gabija, 21 пишет:o stai ir seimos mama turim ;D ;D ;D
Atkartoju "dukros" zodzius garsiai (pasiimu kalte sau), nes nebijau rykstes terapijos!!!
Mama, lupk mane kol pavargsi!!!! ;D ;D ;D
Ir beja, sekmes Tau! ;D ;D ;D
Violeta, 39 пишет:Gabija, 21 пишет:o stai ir seimos mama turim ;D ;D ;D
Atkartoju "dukros" zodzius garsiai (pasiimu kalte sau), nes nebijau rykstes terapijos!!!
Mama, lupk mane kol pavargsi!!!! ;D ;D ;D
Ir beja, sekmes Tau! ;D ;D ;D
Ach, tai stai is kur atsiranda tas staugimas is vienatves ;D staugi, nes prasai vienatves nuo rykstes... aisku aisku ;D
Gabija, 21 пишет:o stai ir seimos mama turim ;D ;D ;D
vaikystej viena karta gavau nuo mociutes rykstes...tai nekas buvo... ,gerai,atiduodu rykste Sigitui be jokio sirdies skausmo,o vat vyrelio tai niekam neatiduosiu
Gabija 21 is kur vyra gavai?
Gabija 21 is kur vyra gavai?
prie konteinerio radau ;D o jei rimciau...o tai ka ,as tokia beviltiska ,kad negaleciau jo susirasti?
,gerai,atiduodu rykste Sigitui be jokio sirdies skausmo,o vat vyrelio tai niekam neatiduosiu
tai spėju Sigitas ir neimtų tavo vyrioko ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → o ka reikia daryti, kai nori staugti is vienatves